Milyen spirituális képzéseken vehetsz részt?

Kreatív Örömteli Bőség (KÖB)
minikurzus, avagy Jólét a KÖB-ön c. minikurzus esszenciális tudás, amely ősi bölcsességeken alapszik. Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá.

 A KreatívSpirit módszer alaptanfolyamra
szintén bárki jelentkezhet, nem szükséges semmilyen előképzettség. Milyen tudást ad a KreatívSpirit alapképzés:

 A KreatívSpirit Haladó tanfolyamon az vehet részt, aki az alaptanfolyamon elsajátított tananyagot készség szinten tudja alkalmazni.

Tanfolyamaimon olyan tudásra teszel szert, amelynek eredményeképpen, ha szorgalmasan gyakorolsz egyre több örömteli élményben lesz részed, és már a tanfolyami foglalkozásokon is megtapasztalod a KreatívSpirit módszer pozitív hatását.

Mi a célja a tanfolyamoknak? Az alábbi mini videóból ez is kiderül: Az alábbi videóban a KreatívSpirit módszerét még a régi nevén említem.

 

Tudtad? A KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszer immár közel 100 db pozitív, játékos és a hétköznapokban egyszerűen használható lélekerősító integrációs gyakolatot tartalmaz, amelyet szintén megtanulsz a tanfolyamok során.

Jelenleg a KreatívSpirit tanfolyamokat kizárólag én tartom. Az általam oktatott tanulók  a jövőben lehetőséget kapnak arra – amennyiben szakmai, etikai, kommunikációs és egyéb oktatáshoz szükséges képességeik alkalmassá teszik őket  – , hogy KreatívSpirit lélekoldó-erősítő szakemberekké, illetve oktatókká váljanak abban az esetben, ha a gyakorlási idő elteltével tudásban, gyakorlatban és etikai hozzáállásban megfelelnek a meghatározott követelményeknek.

Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamok elvégzése után általam kiírt időpontban, vagy egyénileg, akár Skype-on keresztül is, klubfoglalkozáson megbeszéljük a gyakorlás közben felmerülő kérdéseket, és további új hasznos tanácsokkal is szolgálok ezen a személyes, illetve skype-os találkozókon.

A tanfolyamokról szóló részletes tájékoztatókat és aktuális időpontokat az almenükben megtalálod.

Szeretettel várlak!