Felmerülhet benned a kérdés, melyik tanfolyamot válasszam?

A Kreatív Örömteli Bőség, avagy Jólét a KÖB-ön c. minikurzus, és a Kreatív Spirituális felszabadítást alaptanfolyamot is bárki elvégezheti, semmilyen előképzettség nem szükséges.

Szeretnék segíteni abban mégis melyiket válaszd.


– Ha szeretnéd a Bőség alapelvei szerint megteremteni és megélni a valódi Bőséget az élet minden területén,


– Ha szereted, ha rendelkezésedre áll a kurzus hanganyaga, hogy aztán otthonodban bármennyiszer vissza tudd hallgatni a meditációkat, gyakorlatokat,

– Ha a 3 CD-n kívül szeretnéd, hogy egyéni aktuális problémádra is kapj személyre szabott gyakorlatokat,
akkor a Kreatív Örömteli Bőség minikurzust javaslom. Bővebb információt találsz ha ide kattintasz.

Mikor ajánlom a Kreatív Spirit alaptanfolyamot?

– Ha nemcsak pozitív integrációs meditációkat és gyakorlatokat szeretnél elsajátítani, hanem a Forrással (de nevezhetjük Univerzumnak, Istennek is), és Spirituális Bizottságoddal (angyalok, stb.) való hatékony kapcsolatot, kommunikációt szeretnéd megtanulni,


– Ha biztonságos módon szeretnél betekinteni az Akasha Krónikába, és tisztítani azokat az energiákat, amelyek nemcsak blokkolják életed, de itt az ideje, hogy letedd fölösleges terhedet.


– Ha szeretnél olyan ősi tudáson alapuló esszenciális tudásanyagot, és pozitív integrációs gyakorlatokat elsajátítani (pld. energiatisztítás, csakratisztítás alapfokon, együttműködés a tudatalattival, együttműködés a Forrással és Kreatív Belső Gyermekeddel, stb.), amely fejleszti a kreatív hozzáállásodat, és egyben a hétköznapokban is egyszerű, hatékony, jól használható eszközöket ad a kezedbe. Az alaptanfolyam témaköreiről bővebben részleteket is megtudhatsz, ha ide kattaintasz.


De természetesen választhatod mindkettőt is.
🙂


A Kreatív Spirituális Felszabadítás (KSF) Haladó tanfolyamot természetesen csak azoknak javaslom, akik a KSF alaptanfolyamon tanultakat készség szinten tudják alkalmazni.