Eleged van abból, hogy:

 • Céljaid kudarcba fulladnak?
 • A gazdagság már régóta elérhetetlen a számodra?
 • Párkapcsolatod hosszú ideje romokban hever?
 • Félsz a válástól?
 • Utálod a munkád?
 • Nem találod a párod?
 • Családoddal megromlott a kapcsolatod?
 • Kommunikációs problémáid vannak?
 • A változások félelemmel töltenek el?
 • Született vesztesnek érzed magad?
 • Minden helyzetben csak áldozat vagy?
 • Egészséggel kapcsolatos kihívásaid vannak?
 • Az élet csak teher a számodra?
 • Önbizalomhiányban szenvedsz?
 • Vagy egyéb mástól szenvedsz?

Ha valóban eleged van a problémáidból és a szenvedésből, akkor jó hírem van: A KreatívSpirit lélekoldás-erősítés segít neked gyökeresen jobbra fordítani az egész életed, és a megoldásokhoz, céljaidhoz téged elvezet.

Milyen kihívásokban segít neked a KreatívSpirit?

A KreatívSpirit lélekoldó-erősítő segítségével:

fejlődik problémamegoldó képességed

élvezed az életet,

sikert sikerre halmozol,

megtalálod a párod,

könyedebbé válnak a változások,

megvalósítod a céljaidat,

rendezni tudod a családi kapcsolataidat,

párkapcsolati nehézségeid megoldódnak,

karriered felfelé szárnyal,

megteremted a bőséget az élet minden területén,

ingatlanügyeid rendeződnek,

önbizalmad növekszik,

képessé válsz a győztes-győztes megoldásokra,

kreatív hozzáállásod fejlődik,

és túlszárnyalod legszebb álmaid az életed minden területén

Ebben a videóban elmondom, mi történik a KreatívSpirit lélekoldás-erősítésen:

Ebben az esettanulmányban, a kliens változtatni szeretett volna az életén, és az ezzel kapcsolatos blokkokat oldottuk KreatívSpirittel tudatalatti szinteken is. Az alábbiakban pici bepillantást nyersz ebbe a KreatívSpirit foglalkozásba:

 

Ez a másik kihívás pedig arról szól, hogy kliensem nem tudta kiadni a lakását, és ezzel kapcsolatban végeztem neki lélekoldás-erősítést. Itt is érdekes tényezők hangzottak el. A teljes KreatívSpirit lélekoldás-erősítésből picike részletet hallasz most:  

 

Tudni szeretnéd milyen sikerélményt tapasztalt Noémi, az a kliensem, akiről a fenti esettanulmányok szólnak? Kattints ide és hallgasd meg az élménybeszámolóját:

Kíváncsi vagy arra, hogy miről szól az esettanulmányokban megemlített Szűrő Levétele, Isteni Rend és a KreatívSpirit tárházában megtalálható többi játékos, mesés elemeket tartalmazó közel 100 db könnyen elvégehzető gyakorlat? Szeretnél részese lenni egy olyan hatékony lélekoldás-erősítésnek, amely átütő sikereket hoz neked? Akkor gyere, és tapasztald meg te is! 🙂

Még több sikerélményt szeretnél olvasni és hallani?

Miért válaszd a KreatívSpirit lélekoldás-erősítést?

Mert a tapasztalat azt mutatja, hogy az energiák tisztítása rendkívül nagy segítség a lélek számára, de önmagában nem elég az életminőség javításához.
Kell még hozzá valami plusz. Többek között a tudatos hozzáállás megváltoztatása, valamint azt a bizonyos pluszt a kreatív energiák aktivizálása, a kreativitás és játékosság alkalmazása adja.

Egyszóval a KreatívSpiritben benne van szükség szerint az energiák tisztítása, (akár más életek vizsgálata, jelen életbeli, tudatalatti, illetve generációs programok, blokkok felderítése és tisztítása), valamint játékos, és hatékony lélekerősítő gyakorlatok.

Mivel ad többet, mint pld. az SVT?

Nemcsak energiatisztítás történik a lélekkrónikából, tudatalattiból és DNS-ből, hanem játékos módon beépítjük azokat a pozitív mintákat is, amelyek segítségével a hétköznapi életedet már sokkal boldogabban és sikeresebben éled az új pozitív mintáknak is köszönhetően.

1. Hogyan szolgálja a javadat, ha részt veszel a KREATÍVSPIRIT egyéni foglalkozáson?

– Az emberek többsége rohanó életmódot folytat, így nincs ideje örülni az életnek, és ez olyannyira fokozódhat, akár generációkon keresztül is, hogy az életöröm, az élet élvezete jelentősen csökken. A tanácsadás alkalmával személyre szabottan, és az aktuális életterülettel kapcsolatban nemcsak energiatisztítás történik, hanem a kapsz olyan egyszerű, játékos feladatot, amellyel tudatosan edzheted kreatív hozzáállásod.
A kreatív gondolkodás és hozzáállás edzése segít neked kilépni a régi elavult mintákból, ezáltal hozzásegít téged a megoldáshoz, valamint nyitottá válsz az élet örömeinek megteremtésére és megtapasztalására is.

2. Amikor más életekből származó, jelenben blokkoló energiákat kell tisztítani, ez hipnózisban történik?

– Hipnózisra semmi szükség. Sokkal gyengédebb módon történik az energiák vizsgálata, és tisztítása.
Szükségtelen újraélned a más életekben átélt eseményeket, hiszen nem az újraélés a lényeg, hanem az, hogy a más életekben gyökeredző és jelenben blokkoló energiák elengedésre, tisztításra, átalakításra kerüljenek.
Sokan nem tudják, de átélés és ún. utaztatás mellőzésével, a Forrás segítségével, éber állapotban, energetikailag sokkal biztonságosabb módon lehet elengedni és átalakítani ezeket az energiákat, és ez nagyon fontos!

3. Ki, vagy mi az, hogy Felső Én?

– Mindenkinek van ún. Felső Én Bizottsága, amely bizottság a spirituális birodalmakban található és segítik a lelket. Felső Én Bizottság tagjai között angyalok is vannak.

4. Nem tudsz meditálni, ez gond lehet az egyéni lélek felszabadítás foglalkozás alatt?

– Egyáltalán nem gond, ebben az esetben megtanítalak a mi a teendő, vagy egyéb más személyre szabott gyakorlatot mutatok neked, amely ebben segít. Az energiák vizsgálatához és tisztításához nem szükséges a meditáció, a pozitív minták beépítésében viszont nagymértékben segítenek a játékos gyakorlatok.

5. Konkrétabban mit foglal magában a KREATÍVSPIRIT technika?

Egyrészt Spirituális Bizottsággal, illetve Forrással működöm együtt, másrészt pedig az ún. szórakoztató, játékos önismeretet is előtérbe helyezem -e módszer keretében.
Emellett pedig olyan mini-meditációk és mini-gyakorlatok is tarkítják a KREATÍVSPIRIT repertoárját, amelyet bárki, szinte bármikor könnyedén elvégezhet, így te is. 🙂
Ezek közül az általam összeállított kreatívan variálható mini-meditációk, illetve mini-gyakorlatok közül is válogatok, amikor személyes tanácsadásra jössz hozzám.
A lélekoldás foglalkozás elején energetikailag felkészülök, téged is felkészítelek az oldásra, amely pár percet vesz igénybe.
A felkészítés után pedig a Forrás, és Spirituális Bizottságom segítségével feltárom és tisztítom a blokkokat, a kihívások gyökereit, – szükség szerint előző, más életből származó, egyben jelen élethez kapcsolódó korlátozó energiákat.
Forrás segítségével kiválasztom – azt a meditációt és/vagy mini-gyakorlatot, amelyet megtanítok neked, és amelyet bármikor, könnyen elvégezhetsz.

6. A speciális meditációkból és minigyakorlatokból mikor, mennyit kérhetek hanganyagként, mp3 formátumban?

A speciális, egyedi, játékos meditációs gyakorlatokat az egyéni KreatívSpirit lélekoldás-erősítés foglalkozáson választjuk ki a számodra. A KreatívSpirit lélekoldás-erősítésnek csak egy része a meditációs gyakorlatsor, ezért ez önállóan nem elérhető. Eldöntheted, hogy kéred-e, hogy átküldjem neked mp3 formátumban. A foglalkozás után max. 2 db meditációt szoktam javasolni, de lehet, hogy elég 1 db is, ez a foglalkozás alatt kiderül.

Nem foglak túl sok gyakorlattal elárasztani egy-egy foglalkozás után, mert lépésről lépésre haladunk a lelki blokkok oldásában és a lélekerősítő pozitív minták beépítésében. A haladás ütemén természetesen időközben változtathatunk az igényeid szerint.

A következő foglalkozások alkalmával pedig, ahogy tovább haladunk, még újabb meditációs gyakorlatokat is kapsz, amelyeket szintén kérhetsz mp3 formátumban, hanganyagként is.

7. Milyen gyakran menjek hozzád lélekoldás-erősítés foglalkozásra?

Nézd, ezt rád bízom. Sokan egy alkalomtól már csodát várnak.

A lélekoldás-erősítés azonban lépésről lépésre történik, és bár egy alkalom után is érezhető a hatalmas oldódás.

Benned születik meg az igény, hogy milyen időközönként szeretnél foglalkozni a lelkeddel. Valaki havonta egyszer, valaki két hetente, vagy hetente igényli a foglalkozásokat.

Gondolj bele, a tested ápolásával naponta foglalkozol, ha a lelki dolgokra nem szánsz elég időt, vagy alkalmat, akkor lassabban fogsz haladni. Ha pedig intenzívebben szeretnél haladni, az is lehetséges. A döntés teljesen a tiéd.

Attól is függ, hogy épp milyen intenzív, vagy mély problémakörrel foglalkozunk, ez is meghatározhatja a gyakoriságot.

Ha olyan igényed van, hogy heti több alkalommal szeretnél a lelkeddel foglalkozni, akkor viszont már javaslom, hogy vegyél részt a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés tanfolyamokon.

8. Csak személyesen kérhetem a foglalkozásokat?

Nemcsak személyesen, hanem skype-on keresztül is kérheted a foglalkozásokat. Ugyanolyan hatékony. 🙂

Egy alkalom KreatívSpirit lélekoldás-erősítés általában 1-1,5 órát vesz igénybe. Díja: 14.777.-Ft/óra
Sőt, ha szeretnéd mp3 formátumban is megkapni a foglalkozáson elvégzett játékos meditációt, ezt is kérheted, hiszen ezzel is felgyorsíthatod a     megoldások megvalósulását és céljaid elérésének folyamatát.

Ennek a rád szabott – mp3 hanganyag formátumban részedre elkészített – speciális meditációs gyakorlatnak a díja: 2.000-Ft/db

Ezt a meditációt korlátlanul akkor és annyiszor hallgathatod meg, ahányszor szeretnéd. Ha csak 10 napig hallgatod, akkor is csak napi egy kávé árát foglalja magában. Természetesen javasolt ennél többször elvégezni a gyakorlatokat.

És minél többször elvégzed az általam adott meditációs gyakorlatokat, annál gyorsabban, és mélyebben beépülnek életedbe a pozitív minták, és fejlődnek a problémamegoldó és kreatív boldogságteremtő képességeid.  🙂

Ugye te is szeretnéd, hogy mostantól mesébe illő, varázslatos, csodákkal teli életed legyen?

Gyere, válaszd a KreatívSpirit lélekoldás-erősítést, és varázslatosan túlszárnyalod legszebb álmaidat itt és most, a jelen életedben, amely a jövődre is csodás hatással van.  🙂

Mobilon hívhatsz a +36 30 39 724 39-es számon, vagy a kreativ.lelek skype néven is kereshetsz engem.