e-works

Felelős vezetőként sok teher nyomja a vállad?


CÉGTUDATOSSÁG TISZTÍTÁS EXTRA KEDVEZMÉNNYEL!


Érdekel!

Mi a cégtudatosság?

Nemcsak a növényeknek, állatoknak és embereknek, hanem a cégeknek, különböző szervezeteknek is van tudatossága, energetikai információs mezője.

Mi van ebben az energetikai mezőben?

Ebben az energetikai információs mezőben találhatóak a szervezetet, vagy céget befolyásoló energiák, amelyek lehetnek pozitívak és negatívak egyaránt.

Energetikailag lehet tisztítani a cég, illetve vállalkozás (akár egy személyes vállalkozásnak is) az energetikai mezejében lévő negatív befolyásoló energiáit.

Az energiatisztításhoz, és tudatosság fejlesztéséhez a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszert alkalmazom, amely keretében oldjuk és tisztítjuk a blokkoló negatív energiákat, korlátozó hitrendszereket, és számos játékos gyakorlattal segítek a pozitív minták fejlesztésében, beépítésében is.

Plusz, ajándékba kapsz mellé még egy személyre szabott téged segítő, hanganyagot is mp3 formátumban, amelyet bárhol, bármikor meghallgathatsz.


Változtatok Nincs elég időd?

Kik kérhetik a cégtudatosság tisztítását?

 • cégvezetők

 • alkalmazottak, karrierépítők

 • egyéni vállalkozók

 • vezető beosztásúak is,hiszen ha annak a cégnek a tudatossága tisztul, ahol az alkalmazott dolgozik, akkor ő is jobban érzi magát, és tovább tud lépni a neki legmegfelelőbb pozícióba.

Fontos: Ha vidéken, vagy külföldön élsz, akkor is kérheted ezt a foglalkozást skype-on keresztül. Nagyobb időeltolódás esetén is megbeszélhetünk egyedi időpontot.

Pld. New York-i ügyfelekkel is szoktam dolgozni.

Mit kapok még pluszban a tisztításon felül?

Nos, a cégtudatosság tisztításánál fontos, hogy neked, át kell formálnod adott esetekben, illetve helyzetekben a hozzáállásod.

Ehhez adok neked konkrét útmutatást a teendőket illetően, hiszen nagyon fontos a tudatos részvételed a céged, karriered sikerének építésében. Valamint elengedhetetlen a siker- és bőségtudatosságod fejlesztése, a munkatársakkal, a üzletfeleiddel, illetve egyéb partnerekkel való sikeres együttműködés érdekében is.

Sőt! Még egy személyre szabott gyakorlatot is kapsz otthonra, amelyet mp3 formátumban, hanganyagként fogok átküldeni az e-mail címedre, így azt kényelmesen bármikor meghallgathatod.

kipróbálom

Mit tisztítunk?

Rengeteg témakört ölel fel a cégtudatosság tisztítása és újrakalibrálása. Most kiemelek néhányat ezen témakörök közül:

 • Cégvezető tisztítása

 • A cég termelékenységén, hatékonyságán lévő blokkok tisztítása

 • A cég pénzügyi helyzetén lévő blokkok tisztítása

 • A cég üzleti és egyéb külső kapcsolati nehézségek tisztítása

 • A cég alkalmazottainak kapcsolatán lévő blokkok tisztítása a hatékonyság érdekében

 • A cégvezető és alkalmazottak közti blokkok tisztítása

 • A cég telephelyének, székhelyének tisztítása (igen ez is fontos, hiszen tudjuk, hogy épületeknek is van önálló energetikai rendszere)

 • Jó üzleti kapcsolatok elősegítése - ezen lévő blokkok tisztítása annak érdekében, hogy áramoljanak folyamatosan és kiegyensúlyozottan a régi és új üzletfelek, kliensek, mindenki javát szolgálva, és legyen kölcsönös elégedettség

 • Kintlévőségekkel kapcsolatos nehézségek, ezek megoldásainak a blokkjait tisztítjuk

 • Cégspecifikus blokkok, nehézségeket előidéző energiák, tisztítása

Természetesen a fentieken kívül több egyedi tényezőt figyelembe véve végzem a tisztítást, és adom számodra a speciális fejlesztő gyakorlatokat.

Nincs elég időd? Óra

Ki végzi a 2 órás foglalkozást?

Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszer alapítója és oktatója, aki 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lelki blokkok oldásában, és számos lélekoldó módszer sikeres, profi alkalmazója, valamint újságíróként, tartalomfejlesztőként és szövegíróként is együttműködik a cégekkel.

Akiknek már nyerünk heti 6 órát

A KREATÍVSPIRIT lélekoldás-erősítés teljes összege 10.000-Ft/ 1 óra. A cégtudatosság tisztítása most kedvezményesen, első alkalommal jelenleg 5.000-Ft/ 1 óra.

Mennyi időt vesz igénybe a cégtudatosság tisztítása? Míg egyéni tisztításnál általában 1-1,5 óra, cégtudatosság tisztítása esetén 2 órát vesz igénybe egy alkalom.

Tehát a 2 órás foglalkozás 20.000-Ft helyett most kedvezményesen 10.000-Ft-ért kapod meg, amely természetesen még a fent említett teljes összegnél is többet ér, amikor már jelentkeznek az eredmények, bőséggel jönnek a lehetőségek, ügyfelek és a bevételek. Ezen felül pedig kapsz még otthonra egy téged segítő és fejlesztő rád szabott speciális hanganyagot mp3 formátumban, amelynek az értéke 2.000-Ft. :)

Ez a kedvezmény csak 2018. szeptember 30-ig elérhető, és a jövőben nem lesz több ilyen cégtudatosság tisztítással és fejlesztéssel kapcsolatos hatalmas kedvezmény.

N Ó P MP

Mi a feltétele annak, hogy jogosulttá válj az extra kedvezményre?

Csak annyi a teendőd, hogy feliratkozol a hírlevelemre, és máris jogosultságot nyersz arra, hogy igénybe vedd a kedvezményt.

A kedvezményes cégtisztítást és tudatosság fejlesztést csak aktív hírleveles veheti igénybe, 2018. szeptember 1-től 30-ig!

Feliratkozom a hírlevélre mert szeretném a kedvezményt és a többi ajándékot is:

Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.
Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
Hozzájárulok az e-DM küldéséhez.
Nem vagyok robot.

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-71665/2013

Ha már voltál nálam kedvezményes cégtisztításon, akkor te már nem veheted igénybe ezt a lehetőséget, hiszen ez csak az első alkalomra szól. :)

Ha bármikor meggondolod magad, leiratkozhatsz minden hírlevél alján található linken vagy egy e-mail elküldésével az csilla@spiritualislelek.hu címre. Az adataiddal tisztelettel bánok, erről minden infót megtalálsz a honlapon lévő adatvédelmi tájékoztatóban. A feliratkozásra kattintva hozzájárulsz, hogy feldolgozhatom az adataidat a jelen feltételeknek megfelelően. Köszönöm!

Óra Óra

Szeretnél máris több időt,
nagyobb szabadságot?

Iratkozz fel 10 részes
hírlevélsorozatunkra és azonnal
hasznosítható adminisztrációs
tippeket kapsz!

 • Praktikus tanácsokat adunk a háttérmunka hatékonyságának növeléséhez, a
  család és a munka egyensúlyának megteremtéséhez, fenntartásához.

 • Megtudhatod, kinek miért előnyös az adminisztráció terén a kiszervezés: az
  induló cégektől a kis- és középvállalkozásokig, az üzletemberekig, a
  menedzserekig, a cégvezetőkig, az üzletvezetőkig, családi vállalkozásokig,
  ügyvédekig.

 • Konkrét példákon keresztül ismerheted meg, hogyan érték el mások, hogy végre
  azzal foglalkozhatnak, ami valóban fontos számukra.

Óra

Hová kéred a hírleveleket?

A hírlevelekre való feliratkozás semmilyen további kötelezettséggel nem jár
számodra, az e-mailekről bármikor leiratkozhatsz. Abban is biztos lehetsz, hogy
adataidat harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelési nyilvántartási számunk:
NAIH-98046/2016.

Email
s