UA-2791234-58
álmokEgyébkapcsolatokkreatív gondolatoklélekodásoklovakmeditációmegérzéspozitív gondolatokSpirituális tanárokváltozás

KreatívSpirit Podcast 25. adás- Oláh Sándorral, a MHA elnökével humanizmusról, egységről, spiritualitásról beszélgettünk

By 2021-04-29 No Comments

Oláh Sándorral, a Magyar Humanizmusért Alapítvány elnökével beszélgettünk:

  • spirituális megvezetésről, tévhitekről,

  • igazi spiritualitásról,

  • megkülönböztetés képességének fontosságáról,

  • humanizmusról, egységről,

  • A Magyar Humanista Egység (hamarosan: Magyar Humanizmusért Alapítvány) céljairól,

  • Tippeket adok ahhoz is, hogyan tudod felfedezni a saját értékeidet, amelyből egészséges, kiegyensúlyozott önértékelést és önbizalmat építesz fel.

  • telepatikus (mentális) kommunikációról,

  • álmok jelentőségéről

Kabany Csilla, a szerkesztő-műsorvezető utólagos 05.01-i megjegyzése: Kérlek, mielőtt a linkre kattintasz olvasd el -e GondolatÉbresztő sorokat (a hangsúly miatt direkt így, szó közben nagybetűvel írtam, nem elírás):

Kapcsolódik egy különleges sztori ehhez a 25. KreatívSpirit Podcast adáshoz, amelyben Oláh Sándor volt a vendégem. Az ő neve és tevékenysége sokak előtt (még a spirik táborának nagy része előtt is) ismert. Kiderült ez abból, hogy a kattintások aránya, miután egyes csoportokban közzétettem ezt az adást, százszorosára nőtt.

Több podcast adást is gyártottam már (egyébént van rádiós szerkesztő-műsrovezető múltam, hangtechnikusi múltam viszont nincs), és bár nincs profi hangstúdióm, nem vagyok profi hangtechnikus, csupán jómagam, autodidakta módon tanultam és tanulom a technikai dolgokat, mindig sikerült aránylag jó minőségű hanganyagot kiadni a kezeim közül. Nyugodtan hallgasd vissza a régebbi adásokat is.

Ez alkalommal viszont történt valami a felvétel alatt.

Eddig is tudtuk, hogy Oláh Sándor munkássága zavarja a pszichopata hatalom és csatlósai köreit. Tudjuk azt is, hogy folyamatos megfigyelés, lehallgatás alatt van. Nos, a felvétel alatt és után több fura dolgot is tapasztaltam. Tudni kell, hogy a felvétel csendes, szélmentes és teljesen zajmentes környezetben zajlott. Ehhez képest, amikor visszahallgattam a nyers hangfelvételt, majdnem sírva fakadtam, mert olyan torzítások és zajok voltak a hangfelvételen, a folyamatos csipogást is beleértve, hogy azt hittem dobhatom a kukába az egészet.

Viszont jellemző rám, hogy nem adom fel könnyen.

Hosszú órákat dolgoztam azon, hogyan tudom hallgathatóvá tenni ezt a felvételt, amelybe – erős gyanúm szerint – technikailag is direkt bezavartak. Amikor már nagyon elfáradtam, megkértem a Forrást, v. Teremtőt: Légyszi vezesd a kezem, hogy legalább alap szinten fel tudjam javítani, és hallgathatóvá tudjam tenni ezt az anyagot. Ezután két kattintással megoldottam a dolgot. Igen, így sem lett tökéletes, de hallgatható.

Többen jelezték felém, hogy a hang nem tökéletes. Igen, tudom, de tudod mit mondok?

A “másik, v. negatív” oldal is dolgozik, ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Valójában a Forrástól ez egy próba is a számodra: Visszafordulsz emiatt, vagy érdekel annyira az az érték, amelyet a Sanyival átadunk neked ezen a felvételen? Te döntöd el. Nem muszáj meghallgatnod, semmi nem kötelező. De valóban fontosabb a számodra a vizuális “kényelmed”, mint az értékes információk?

Ha nem érzed a szívedben azt, hogy mindennél jobban szeretnél a jelenlegi helyzetben a megoldás felé haladni, akkor inkább fordulj meg és ne hallgasd végig ezt az adást. Kizárólag akkor hallgasd végig, ha nemcsak  a hangtechnikára, hanem az értékes mondanivalóra is kíváncsi vagy. Köszönöm mindazoknak, akik végighallgatták ezt az adást. És köszönettel fogadtam eddig is, és fogadok minden technikai megoldással kapcsolatos javaslatot is, mert folyamatosan tanulok ebben a témában is. (Bár azt vedd figyelembe, hogy nincs több százezrem a technikai fejlesztésekhez). Köszönöm a figyelmet. 🙂

Kattints ide és hallgasd te is szeretettel, reggeli, ebéd, vacsora közben, utazás, főzés közben, vagy kanapédon ellazulva: KREATÍVSPIRIT PODCAST 25. ADÁS