UA-2791234-58

Megint kiléptem egy szokásos sémából, és bár először ijesztő volt számomra, mégis egyre inkább azt tapasztaltam, hogy működik. Sőt az idő előrehaladtával egyre jobban működik.

Ezt a bejegyzést motivációs cikknek is szánom mindazok számára, akiknek önmaguknak kell kialakítani az örömteli munkával és pénzügyi bőséggel kapcsolatos mintát, és sikereket.

Először nézzük, milyen hátráltató félelmeid vannak azzal kapcsolatban, hogy pld. ne egy szokásos munkát végezz, hanem olyan munkát teremts magadnak, amit szeretsz, és amiben kifejezheted egyediséged és tehetséged:

  1. Ismeretlentől való félelem: Ha abba a sémába születtél bele, hogy nem volt “divat” vállalkozni, hanem az volt a menő és a “jó ember”, aki 30 évig egy munkahelyen dolgozott, akár éhbérért is, nos akkor teljesen megértem ezt a félelmedet.

Jómagam is csak ezt a mintát ismertem, és nem volt könnyű, hiszen eleinte azt is nehéz volt elhinnem, hogy igen sikeres tudok lenni azokban a hivatásokban, amelyekhez tehetségem van.

 

2. Ítélkeznek és korlátoznak téged. Nos igen, ez eléggé durva, hogy sokszor épp a család az, akitől megsemmisítő és megalázó, esetenként “Semmire sem vagy jó.” c. üzeneteket kapod.

De tudd, ez csak az ő szűkös nézőpontjuk. Ezért ezeket a degradáló, lenéző kárálásokat engedd el a füled mellett. Nem kell veszekedni velük, csak tudatosítsd magadban, hogy ez csak az ő korlátozott hozzáállásuk.

Ilyenkor viszont ne mondogasd nekik tovább az egyedi célodat, és ne akard megmagyarázni nekik miért épp azt a hivatást választottad, mert aki nem érti meg, azt úgysem tudod meggyőzni. Nincs értelme erre időt és energiát pazarolni.

 

3. “Nem támogat senki, tök egyedül kell létrehoznom és kifejlesztenem azt, hogy bőséget teremtsek a szeretett hivatásommal.” Ez volt a másik félelem, amellyel nekem is szembe kellett néznem. Amikor elkezdtem kiépíteni azt, hogy az általam szeretett hivatásaimból (merthogy kettő is van) tudjam a bőséget megteremteni, akkor senki sem támogatott a családból. Sőt…

Viszont az az igazság, hogy amikor a szíved szerint választott hivatásod teremted meg és éled, akkor – ha a családod nem is támogat – a Forrás elkezdi megszervezni az eseményeket úgy, hogy az téged támogasson.

Olyan társakat, segítőket és partnereket vonzol az életedbe, akikkel együtt sikeresen veszed az akadályokat, és idővel sikereket arattok.

Ez a tény pedig elkerülhetetlenül megsemmisíti és eloszlatja ezt a félelemedet, mert ahogy ezek a társak az életedbe lépnek, egyértelművé válik, hogy zöld utat kaptál ahhoz, hogy hivatásod, vagy hivatásaid a bőség forrásává váljanak.

Számomra két hivatás létezik, egyik a spirituális munkám, a másik pedig a szövegírás. A kettőt szépen össze tudom hangolni. Bár néha még mindig találkozom olyanokkal, akik spirituális hivatásom miatt nem vesznek “komolyan”, és talán lenéznek, kigúnyolnak, de ők valójában nem tudják milyen hatalmas segítséget adok a hozzám fordulóknak, és klienseim valamint saját sikereim mindenért kárpótolnak.

Nem könnyű egy régi, szegénységtudaton alapuló munkáról kialakult mintát, negatív hitrendszert  megváltoztatni, főleg, ha nemcsak a családi minták, főleg ha még előző életből áthozott blokkjaid is vannak ezzel kapcsolatban. 

Viszont ha kitartó vagy, és  segítségként igénybe veszed a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés meditációs gyakorlatait is, ezek épp a pozitív minták beépítését lendítik be, méghozzá hatalmas lökést adnak ahhoz, hogy a pozitív minták mielőbb megvalósuljanak.

Egyik kliensem épp nemrég írta nekem a számára mp3-as formátumban elküldött KreatívSpirit meditációval kapcsolatban, hogy: “Az év meditációja.”  Azt hiszem ennél nagyobb dicséret nem is kell. 🙂

És ha még több sikerélményt szeretnél olvasni, hallgatni, akkor kattints ide: Érdekel a többi sikerélmény is.

(írta: Kabany Csilla, a KreatívSpirit alapítója és oktatója, SVT-szakember, szövegíró – A fenti szöveget, csak a szerző nevével és belinkelve teheted közzé más fórumon. Köszönöm!)

 

 

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .