UA-2791234-58
álmokbőségcsodákEgyébkreatív gondolatokkreatív kommunikáció

Így nyertem egy exkluzív, gyönyörű medált – Speciális fókusz-mondat

By 2017-12-05 No Comments

Most elmesélem hogyan nyertem a napokban egy gyönyörű, egyedi medált. Előbbi bejegyzéseimben már foglalkoztunk az erő használatával, illetve azzal is, hogy amire sokat fókuszálunk, azt előbb-utóbb megteremtjük.

 

Nos, egyik jó szokásommá vált, hogy reggelente, amikor felébredek, azzal a gondolattal kezdem a napot, hogy: Ma valami nagyon jó dolog történik velem.

Múlt héten hivatalos voltam a ZEMA Őserő című exkluzív ékszerbemutatóra, és a helyszínen lehetett választani tombola számot is.

Örömteli izgalommal választottam ki azt a számot, ami először a godolataimba férkőzött. A 8-as szám cetlijét gondosan a zsebembe süllyesztettem, majd az esélytelenek nyugalmával  – de mégis gyermeki lelkesedéssel, és örömteli izgalommal vártam a sorsolást.

Már elkezdődött a sorsolás, amelyen 3 különböző exkluzív finom porcelánból készült gyönyörű medált sorsolt ki Dr. Csisztu Zsuzsa, a ZEMA Ékszerkollekció arca.

– Ó, legyen most a nyolcas, mondogattam örömteli izgalommal, a második szám sorsolásánál. És igen! 🙂

Valóban az én 8-as számomat sorsolták ki másodikként, ami azt jelentette a számomra, hogy egy gyönyörű, 21 karátos arannyal futtatott, platinával fűszerezett ómagyar mintával díszített porcelán medált nyertem. A medálra fűzött szép, arany színű szalagzsinór gondoskodik arról, hogy szép nyakláncként tündököljön a nyakamban.

 

Kíváncsi vagy, hogyan működik a: Ma valami nagyon jó dolog történik velem. –  lélekerősítő fókusz-mondat?

Ahhoz, hogy ez a fenti gondolat jól működjön, nem elég elhadarni, ezt már egy másik bejegyzésben is tárgyaltuk. Arról is beszéltünk, hogy milyen rendkívül fontossággal bír az, ha át is érezzük az adott gondolatot.

A fenti fókusz-mondatnak viszont van még egy specialitása:

Ez a speciális hozzávaló a bizalom. Mert ahhoz, hogy ez működjön, szükség van arra is, hogy teljes mértékben legyen bizalmad ahhoz, hogy valóban ma valami nagyon jó dolog történik.

A bizalom pedig azért fontos, mert a nap elején még nem tudod mi fog történni, de ha nyitott vagy a jóra, akkor rábízod a Forrásra, hogy vezessen téged, és igazgassa a történéseket.

Az igazgatás jelentőségéről még egy későbbi bejegyzésben konkrétan mesélek.

Viszont az is rendkívül fontos, hogy ne kapaszkodj bele ebbe a megerősítésbe, és ne várd görcsösen az eredményt a babérjaidon ülve. Mert amire rágörcsölsz azt azon nyomban le is blokkolod. A görcsös akarás ugyanis olyan, mintha behúznád a kéziféket.

Röviden összefoglalva:

  1. Fogalmazd meg örömmel és bizalommal átitatva azt a mondatot, hogy: “Ma megint valami jó dolog történik az életemben.”
  2. A megfogalmazás után engedd szabadon, és engedd el a görcsös elvárásaidat is.
  3. Bízd rá a Forrásra, hogy ő mutassa meg, vagy szervezze meg a számodra, milyen jó dolgot tartogat neked a mai napra.

És ha mindezeket megvalósítod, egyre jobb lesz minden napod, és a Forrástól a jó dolgokat ajándékba kapod. 🙂

(írta: Kabany Csilla, a KreatívSpirit alapítója és oktatója, SVT-szakember, szövegíró. A fenti cikk, csak belinkelve a szerző nevével együtt megosztható, idézhető.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .