UA-2791234-58
álmokbőségEgyébkreatív gondolatokkreatív kommunikációKreatívSpirit módszerlélekodásokpozitív gondolatokváltozás

KreatívSpirit és a Varázslány meséje: Végtelen Intelligencia a kezem alá dolgozott – Főnix halála, újjászületése és szárnyalása

By 2017-11-09 No Comments

Hol volt, hol nem… – Itt áljunk meg az elején. Az én mesém teljesen másképp kezdődik, mert – évekkel ezelőtt – úgy döntöttem, hogy írok egy olyan mesét, ami sokkal izgalmasabb, több sikerélmény van benne, és jobban tetszik, nemcsak nekem, de a mesém többi szereplőinek is.

Először a KreatívSpiritről szóló mesém szereplőit mutatom be :

Ki az a Varázslány, és a Varázsfiú? Nem az, aki elvarázsol téged, hanem az, aki képes a lehetetlen helyzetekből is talpra állni. Mert igen, ehhez már sok esetben „csodát” kell produkálni. Vagyis ebben az esetben nem misztikus varázslásról van szó, hanem arról, hogy a segítő  támogató erőkkel (Végtelen Intelligenciával) együttműködünk, és bölcsen használjuk ezt a képességet.

Lehet, hogy te is ilyen Varázslány, vagy Varázsfiú vagy? Csak eddig nem tudtad hogy kell bölcsen együttműködni a Végtelen Intelligenciával?

És: Mi az, hogy főnix? A Főnixmadár legendája arról szól, hogy amikor saját tüzében elég, képes újjászületni a parázsból, új életre kel, és tovább szárnyal. Jómagam is átéltem már olyan élethelyzeteket, amikor padlóra kerültem, és szinte a semmiből kellett újrakezdenem. Ezt szimbolizálja a főnix, mesém másik szereplője.

A Varázslány szerepében én vagyok ebben a mesében.

A KreatívSpirit és a Varázslány története ott kezdődik, amikor a Varázslány még azt hitte, hogy egy nemzetközi minősítés milyen nagy megtiszteltetés. Egy darabig az volt, de aztán szembe kellett nézni a tényekkel:

2009-ben, még én is a hivatalos Spirituális Választerápia tanárok közé tartoztam, – történt, hogy azt álmodtam, még mindig spirituális tanító vagyok, de már valami mást oktatok.

Amikor felébredtem nem értettem semmit. Mi mást oktathatnék? Nem értem az egészet! Aztán kértem egyértelmű vezettetést, és a Végtelen Intelligencia szépen elkezdett a “kezem alá dolgozni”.

Ezzel egyidőben az a kérdés is foglalkoztatott, hogyan tudok még hatékonyabban segíteni klienseimnek, és egyszerűbb formában átadni azt a tudást, amelyet az elmúlt évtizedekben összegyűjtöttem.

Ezen kívül még arra is választ kerestem, hogyan tudok a jóból még jobbat kihozni, hiszen egy spirituális tanárom azt mondta, hogy a jó után nem kell, hogy rossz következzen. Ez csak egy hitrendszer.

Oké, de hogyan tudom elérni azt, hogy a jó után még jobb következzen?

Aztán rátaláltam a kreatív gondolkodásra, és onnantól kezdve egymás után jöttek az ötletek.

Létrehoztam (2009-ben) a Kreatív Meditációs Klubot, és olyan integrációs és kreatív meditációs gyakorlatokat állítottam össze, amelynek hatására, még az is “látta” a meditációban zajló eseményeket, aki addig rengeteg más meditációt alkalmazott, de sosem tudott elképzelni, vagy látni semmit meditáció alatt.

Ez adta az ötletet: tegyem színessé és szórakoztatóvá a meditációs gyakorlatokat.

Elkezdődött a főnix átalakulása:

Nevetni a meditációban? Ez nem jellemző rá, max. jó, harmonikus érzés szokott eltölteni minket ebben az állapotban.

Nos, amikor létrehoztam az első szórakoztató meditációt, akkor egy barátnőmön próbáltam ki először. Ez az Önajándékozó nevű meditáció volt, ahol a meditáció egyik elemében felbukkan egy mesefigura.

Barátnőm, szokás szerint ellazult, és elkezdtem levezetni neki a meditációt. Amikor a meditációs gyakorlat azon részéhez értünk, hogy és most felbukkan a kedvenc mesealakja, nos, onnantól kezdve barátnőm a meditációt végignevette. Majd a meditáció végén megkérdezte: Na, most akkor kezdhetjük elölről ugye?

Miért kezdenénk elölről? Nagyon ügyesen csináltad! – mondtam neki.

Erre azt felelte: – Hát azért, mert végignevettem az egészet.

Vagyis azt hitte, hogy elrontotta a folyamatot.

Pont ez a lényeg, hogy ne “csak” jól érezd magad közben, hanem szórakozz is picit. – nyugtattam meg őt. Úgyhogy egyátalán nem kell megismételni, de persze lehet, ha szeretnél még többet nevetni. 🙂

A Végtelen Intelligencia biztatásként küldött egy klienst, akin keresztül megerősített abban, hogy használjam a játékos-mesés elemeket: Egyik alkalommal egy fiatal férfi volt nálam tisztításon, és egy olyan jegyzettömb lapjára írtam neki a megerősítéseket, amelyen egy aranyos rajzfilm figura volt.

A férfi nagyon örült, és megkérdezte, hol lehet ilyen jegyzettömböt szerezni, mert tetszik neki az aranyos sünike. Ekkor belém villant a felismerés: Hú, igen, a bennünk lévő belső gyermeket a mesés, játékos elemekkel lehet aktivizálni, és ez felturbózza a pozitív minták beépítését. Ekkor született meg a KreatívSpirit specialitása.

Közben elindult a főnix zuhanása:

  • A nemzetközi SVT elnöksége felől érkezett sok értelmetlen tiltás, amelyek közt az egyik az volt, hogy pld. nem szabad skype-on tanfolyamot tartani. Mi néhány itthoni SVT-tanártársunkkal jót nevettünk ezen, és persze, hogy megszegtük ezt a tiltást. Azóta már feloldották a tiltást, de hosszú évekbe telt, mire belátták, hogy hülyeség az egész korltozás.
  • A nemzetközi szövetséggel nehézkes volt a kommunikáció, ráadásul a nemzetközi tanfolyamok ár-érték aránya egyátalán nem volt egyensúlyban. Amint manapság is tapasztalom, egynémely SVT-tanár még mindig sokallja a nemzetközi SVT-tanfolyamok tandíj költségeit.
  • Az itthon is megtartott tanfolyamokról nagy hallgatás volt, semmilyen infót nem kaptunk, és nem tudtunk továbbadni a tanulóink felé. Na ekkor már elgondolkoztam, hogy ez totál égő, ennyire nem becsülnek minket? Mire ez a titkolódzás?
  • Aztán az egyik elnökségi tag olyan arcátlan lehúzó levélkét írt az SVT-tanárok felé, hogy lehidaltam.
  • Ekkorra már nemcsak én de jónéhány tanítványom szembesült azzal, vagyis érezték, hogy valami nem stimmel az elnökségben. Hosszú évekbe telt, amíg a nemzetközi elnökség ezt belátta.
  • Aztán később még kiderültek pénzügyi vonalon is érdekes dolgok… de ezen már nem is csodálkoztam, mert rám is rám szálltak, indokolatlanul, próbáltak behajtani ilyen-olyan összeget, és azt hitték, ha azt írják, hogy soha többé nem kérhetek minősítést, ha nem fizetek, beijedek és azt hatni fog. Tévedtek. 🙂

Viszont én úgy gondoltam, hogy nem kérek többet ilyen nemzetközi minősítést és visszaadtam a minősítést igazoló jogosultságomat is ami már megvolt. Felszabadulást volt a javából. Egyébként a legnagyobb minősítés az, amikor a klienseim sikerélményeit hallgatom. 🙂

Ekkor még fogalmam sem volt arról, hogy mit fogok tanítani, de azt tudtam, hogy a Végtelen Intelligencia (Forrás) segít nekem, és utat mutat.

És elkezdődött a Főnix újjászületése:

2010 végén érkezett valakitől egy felkérés, és megállapodtunk, hogy bőség témában elkészítek neki egy minitanfolyami CD-t.

Amikor a CD anyagán munkálkodtam, egymás után jöttek az ötletek (Forrás segítségével, intuíciómon keresztül) a meditációs gyakorlatokat illetően. A végén pedig már olyan rengeteg meditációs gyakorlat gyűlt össze, hogy először picit kétségbe estem: de ha ilyen sok ötletem van, akkor ez a CD-s tananyag soha sem lesz kész, mert mindig újabb és újabb jön.

Kértem tehát a Végtelen Intelligenciától (más néven: Forrástól) megint egyértelmű vezettetést, hogy akkor most mi legyen, mert ugye egy CD-s minitanfolyam nem lehet végtelen hosszúságú.

Aztán megérkezett a válasz is, miszerint válogassam ki a legegyszerűbb gyakorlatokat, és azokat tegyem a CD-re. A többiből és a 23 éves spirituális tudásomból, tapasztalatomból pedig alkossak önálló módszert.

2012-ben tehát az időm nagy részét annak szenteltem, hogy megalkossam az új módszert, amelynek nemcsak az energiatisztítás, hanem a pozitív minták, – kreatív, játékos, mesés elemekkel fűszerezett – esszenciális beépítését is tartalmazza. Ekkor még Kreatív Spirituális Felszabadítás nevet adtam neki, de mindjárt elmesélem azt is, hogyan lett KreatívSpirit.

Amikor elkészültem a KreatívSpirittel, még logója sem volt, aztán meghívást kaptam egy rendezvényre, és a rendezvényszervező kérte, hogy küldjem el a KreatívSpirit logóját.

De hát nincs logója! Most mit csináljak? Aztán a Forrás az intuíciómon keresztül megmutatta, hogy mi az, ami a legjobban kifejezi a KreatívSpirit lényegét.

Egyik a felfelé szárnyaló főnixmadár. Igaz, hiszen én is számtalanszor voltam már olyan élethelyzetben, amikor hamuvá porladt az addigi életem, és szinte a semmiből kellett felállnom. Így a főnixmadár az újjászületést is jelképezi, és azt, hogy mindig talpra tudsz állni.

A logó másik része a Grál kehely, amely a befogadást, a Végtelen Intelligenciától érkező jó dolgok elfogadását és integrálását jelképezi.

Az eredeti, Kreatív Spirituális Felszabadítás elnevezést már soknak, és hosszúnak találtam, ezért a frappáns és jól megjegyezhető KreatívSpirit nevet adtam neki.

Aztán elkezdtek gyűlni a kliensek részéről a visszajelzések, és egy spontán visszajelzés során egyik kliensem azt mondta, hogy a KreatívSpirit foglalkozás eredménye, túlszárnyalta még a legszebb álmait is. Ezzel egy időben én is benne voltam egy olyan élethelyzetben, ami eléggé reménytelennek tűnt, de előre megálmodtam, hogy még az elképzeléseimet is túlszárnyalja a megoldás. Aztán valóban: jobban sikerült megoldani, mint gondoltam.

Tehát a saját és klienseim sikerélményei nyomán született meg az a szlogen, hogy: KreatívSpirittel túlszárnyalod legszebb álmaidat. 🙂

Ja igen: A főcímben az szerepel, hogy a Végtelen Intelligencia a kezem alá dolgozott, és valójában az igazsághoz hozzátartozik, hogy jelenleg is a kezem alá dolgozik. 🙂

Ha te is szeretnéd átélni, milyen érzés Varázslánynak, vagy Varázsfiúnak lenni, és túlszárnyalni legszebb álmaidat, akkor keress meg és segítek, hogy megtapasztald legszebb álmaid túlszárnyalását most, itt a jelen életben.

Már most is egyedülálló bepillantást kaphatsz arról, hogyan zajlik egy ilyen KreatívSpirit foglalkozás. Kattints ide és ezen az oldalon máris belehallgathatsz egyik kliensemmel folytatott KreatívSpirit foglalkozásba.