UA-2791234-58
Egyébkapcsolatoklélekodásokpozitív gondolatokszerelemváltozás

Férfi erő: pusztító, vagy védelmező?

By 2017-10-01 No Comments

Még bennünk maradt néhány kérdés a férfi erővel kapcsolatban, ezért most erről is szót ejtünk. Ki, hogyan éli meg a férfi erő jelenlétét?

Egyre több olyan helyzettel találkozom, mint amiben a Réka is benne van, vagy volt. Azzal mindenki tisztában van, hogy egyik nő sem megy bele szívesen a szeretői státuszba. Réka, aki nem vállalta a szeretői pozíciót, de a szerelmével mégis vannak közös dolgai, még mondani szeretett volna valamit.

Réka: – Igen, amikor Tamás nem látta, rengeteget sírtam amiatt a helyzet miatt, amit a Tamással kapcsolatos szerelemben megéltem. Sírtam, mert nagyon sokszor hiányzott a Tamás, de nem panaszkodtam neki, mert tudtam, hogy ezzel nem oldódik meg semmi.

Mégis sokszor szomorkodtam, ő pedig azt hitte, hogy egy vigyorral mindent rendbe tud hozni.

De egy mosoly nagyon kevés, az nem elég, ennél sokkal többet kell tennie valakinek a szerelméért. Éreztem, hogy megérintem a szívét, de egyben éreztem a félelmét is. Azt kell megérteni, hogy nem akartam ilyen gyáva emberhez kapcsolódni.

Mert akkor mi lenne később? Ha mellettem, mint a szerelme mellett fél kiállni, csak azért, mert ugyan mit szólna a külvilág, stb., akkor el kell fogadnom, hogy  gyávaságból és félelemből lemond rólam és a szerelmünkről is.

 

Géza: – De ha mondjuk, ahogy nemrég te is mondtad csoda történne, és Tamás megint udvarolna neked, közeledne hozzád, azt engednéd?

 

Réka: – Tudom én is hibáztam, hogy valahányszor próbálkozott, élből elutasítottam.

Igen, egy bizonyos pontig engedném, de nem teljesen. Elég sok szomorúságot is okozott már nekem. Szóval a szexnél megállnék vele. Abba már csak akkor mennék bele vele, ha olyan szinten lerendezte a helyzetet, hogy fel tudja vállalni a szerelmünket.

 

  • A blog írója: Rékában egyébként nagyon sok félelem volt a férfiakkal kapcsolatban, és ezt most már sikerült feldolgozni. Szerintem azért is bátorodott fel, hogy elfogadja más, hozzá közeledő férfiak udvarlását.

Réka: – Hát, még az elején tartunk, de igen, kezdem tapasztalni, hogy a férfi erő, nemcsak pusztító és durva lehet, hanem védelmező és segítő is.

Nagyon sokáig nem láttam és nem tapasztaltam a férfi részéről ezt a védelmező és segítő energiát. Tamást kivéve, ő sokat segített nekem néhány dologban.

De most már a szerelemben is szeretném átélni és érezni, hogy a szerelmem mellém áll, ha kell védelmez és tántoríthatatlanul, bátor és erős (itt főleg a lelki erőre gondolok) férfi módjára mindent megtesz, hogy együtt legyünk.

Ezt nagyon értékelném benne. A Tamásban is, és a szerelmünkben mindig is láttam az értékeket, de ezt a bátorságot és erőt hiányoltam belőle.

  • A blog írója: Igen, sok nőben a férfiaktól való félelmet kell oldanunk. Ez jöhet a családból, lehet genetikai program, vagy akár származhat más életből is. Mindegyik hatással van a jelenre.

Azok a nők, aki megkeresnek engem, és lélekoldásokra jönnek hozzám, mindegyiküknél sérült az apai, és a férfi minta.

Viszont ezt sikerül a helyére tenni, és a férfi képet pozitívra változtatni, így ezek a nők már nem félelemmel tekintenek a férfiakra, hanem megszületik bennük a bizalom, elfogadás és megengedés. Ezek pedig a jó párkapcsolathoz elengedhetetlen képességek.

A nőnek bíznia kell a férfiban, mert csak úgy tudja megengedni, hogy férfiként közelítsen hozzá. Ekkor elfogadja  őt, és megengedi a férfinak, hogy jó értelemben véve birtokolja.

 

Géza: – Úgy tudtam, a birtoklást általában nem szeretik a nők. Hogy lehet jó értelemben birtokolni a nőt?

 

  • A blog írója: A birtoklást nem úgy értem, hogy a férfi megmondja mit csináljon a nő, és erővel rákényszerít dolgokat, vagy bármiben lekorlátozza őt. Ez a birtoklás elkorcsosult válfaja. Amire én gondolok, az az, hogy a nő megengedi, hogy a férfi magáévá tegye, mert tudja, hogy a férfi kiáll mellette, és bízhat benne.

Ezért mondtuk azt, hogy a nőnek tiszta helyzet kell. Mert nyilván semmire sincs garancia, de ha alapból titokra és hazugságra épül egy szerelem, akkor ott a lelki sérülés elkerülhetetlen.

Viszont ha a férfi arra használja az erejét, hogy egy letisztázott helyzetet teremtsen, és az igazi szerelmét tiszteli annyira, hogy ezt érte megteszi, akkor olyan örömöt szabadít fel a szeretett nőben, ami a boldogságukat szilárdan megalapozza.

Vagyis a nők olyan férfira vágynak, akinek a karjába bizalommal  telve dőlhetnek bele.

Géza: Ha valaki a válás mellett dönt, akkor ezzel kapcsolatban is lehet tisztítást kérni?

  • Blog írója: Igen, a válás is egy folyamat. Ha  a válás mellett döntesz, a válás folyamata alatt, amikor úgy érzed, kérhetsz ezzel kapcsolatban tisztítást, lélekoldás-erősítést annak érdekében, hogy sikerüljön megegyezni a másik féllel, és a válás a körülményekhez képest simábban menjen.
  • És ne feledjük nem az a kudarc, ha elválik valaki, hanem az, ha benne marad egy rossz kapcsolatban, és/vagy a szerelmét nem meri teljesen felvállalni.

(A fenti sorokat írta: Kabany Csilla, a KreatívSpirit alapítója, és oktatója, SVT-szakember, légzéstréner, szövegíró)