UA-2791234-58
Egyébkapcsolatokkreatív gondolatokkreatív kommunikációKreatívSpirit módszerlélekodásokszerelemváltozás

HÁROMSZÖGBŐL KILÉPVE – A BÁTORSÁG ÉS SZABADSÁG AJÁNDÉKA – SZENT SZEXUALITÁS

By 2017-09-29 No Comments

Nos, megmutattam az eddigi beszélgetésünk tartalmát néhány ismerősömnek, és felbolydult a méhkas. J

Géza: – Réka, milyen vonzó vagy ma!

Réka: – Köszi, és hát nem te vagy az egyetlen, aki ezt mostanában megjegyzi.

Géza:  – De mi történt?

Réka: – Megint megcsináltam az egyik KreatívSpirit gyakorlatot, és annak az eredményét élvezem. – mosolygott Réka rejtélyesen. Na jó, elárulom: mostanában egyre több jóképű férfi vesz észre, és nagyon jó érzés válogatni köztük. 🙂

  • Gratulálok, tök jó! Látod? Máris látszik rajtad a változás. Dolgoztunk azon KreatívSpirittel, hogy ki tudj lépni a szerelmi háromszögből, és máris elkezdted vonzani a férfiakat.

Ez azért van, mert amíg lelkileg benne voltál ebben a szerelmi háromszögben, addig azt érezték a férfiak, hogy foglalt, vagy megközelíthetetlen vagy.

A Tamás egyszercsak arra fog ébredni, hogy ott van az oldaladon az az igazi férfi, aki csak téged akar.

Mert a Tamással ugyan vannak közös ügyeitek, de el tudtad dönteni, hogy továbblépsz, és ezt a felszabadult állapotot érzik a férfiak.

 

Réka: – Hát jó úton vagyok a felé, hogy valóban megtaláljuk egymást ezzel a férfival, de egyelőre nem szeretnék részleteket elárulni. Azt azért hozzátenném, hogy megkértem a Forrást, hogy most már jobb minőségű férfiállományt küldjön hozzám. 🙂

 

Géza: – Na és ezt hogy érted?

 

Réka: – Úgy, hogy olyan férfiak közül tudjak válogatni, akik már kapcsolódtak az igazi férfi erőhöz. Elegem lett már a tötymörgésből, és nyilván az is a kívánságom része volt, hogy kölcsönös legyen a lelki, érzelmi és fizikai összehangolódás azzal a férfival, aki az új szerelmet képviseli.

Régebben csupa olyannal találkoztam, akit még az ellenségemnek sem kívánnék, és most azért van néhány olyan, akik közül választhatok.

De többet most tényleg nem szeretnék mondani, mert elég képlékenyek még ezek a dolgok.

 

  • Ráadásul az is rengeteget számít, hogy te is azok közé a nők közé tartozol, akik folyamatosan fejlődnek és tanulnak lelkileg is. Erre mondják azt, hogy nem elég a csinos, szexi külső, sokat számít a kisugárzás is.

Géza: – Igen, ez tényleg így van, bár mi férfiak azért első körben a külsőt vesszük szemügyre. Hosszú távon viszont bizony fontos az, hogy milyen a hölgy kisugárzása.

  • Igen, és azért fontos megemlíteni, hogy ezt az eredményt a KreatívSpirittel értük el, mert sok spirituális módszer van, de hiányzik belőlük a magas szintű kreatív tudatosság fejlesztése, ami elengedhetetlen a hosszú távú sikerekhez. A KreatívSpiritben pedig ez benne van, ráadásul olyan mesés, játékos elemeket is tartalmaz, ami más spirituális technikából hiányzik.

No és Rékával mi azok közé a lányok közé tartozunk, akik az intim területeken is továbbképeztük magunkat.

 

Géza: – Kipróbálhatom? Na, jó csak viccelek. Na és mi az az intim terület?

 

  • A legintimebbre gondolok. Ugyanis azok a nők, akik spirituálisan is fejlődnek és továbblépnek, a szexualitásban is sokkal nagyobb élményt tudnak adni annak a férfinak, akivel kölcsönösen szerelmesek egymásba.

Hozzáteszem, hogy csak akkor, ha tiszta helyzet van (tehát nincsenek titkok), és a nőt nem terheli a kétség és a bizonytalanság. Mert lelki terhekkel, eltitkolva, és olyan feszültséggel, hogy vajon felvállal-e a szerelmed, no így a nő nem tud olyan elengedett és befogadó lenni.

Ha viszont a nőnek olyan szerelme van, aki hazugságok és titkok nélkül felvállalja őt, akkor az a férfi a mennyországban fogja érezni magát az együttlétek során.

Sőt a spirituális szemléletű nők egy része ma már olyan tudatos a szent szexualitás terén, akik nemcsak lelki de fizikai intim praktikákat is tudnak Tudjuk hogyan kell megédesíteni ezeket az intim pillanatokat annak a férfinak, aki a szerelmünk.

 

Géza: – Na és tudsz nekem ajánlani ismerekedésre ilyen hölgyet? Ha ezt a Tamás tudná, hogy mit hagy ki, szerintem hanyatt-homlok rohanna és intézné a válást: “-Várj Réka, várj meg, megyek!”

Nagy nevetés: :)))

Réka: – Most már úgy vagyok vele, hogy ez legyen az ő gondja. Ha tönkre akarja tenni az életét, akkor rajta. Ha az egész életét úgy akarja leélni, hogy félelemből az őrmester-felesége mellet marad, akkor tegye.

Ő döntött úgy, hogy inkább elkerüli a konfliktust és a gyávaságot, a látszat-boldogságot választja, hát akkor tessék. Nem állok az útjába. Engedem, hogy a saját életét élje, és mire rájön, hogy hiányzom neki, lehet, hogy addigra teljesen lekésik rólam.

Géza: – Azért nektek nőknek duplán számít a biztonság és az érzelmek, ez egyértelmű. Nálunk ez másképp van, és talán én is azért maradtam benne sokáig egy halott kapcsolatban. Megadtam a kötelező szexet a páromnak, aztán máshol megkerestem az élvezetet. De egyik sem volt az igazi, egy idő után hiányzott valami.

  • Örülök, hogy férfi létedre ezt így bevallod. Az a valami ami hiányzott neked, az a lelkiség. Mert oké, vegyük azt, hogy kötelességből éled meg a pároddal. Vagy csak egészségügyi, férfi dolognak tartod és gyorsan keresel valakit.

Mindkét esetben kimarad az intim együttlétből a lelked, és a szerelem. És ez a két olyan fűszere a szexualitásnak, amely nélkül csak fizikai tornagyakorlat szintjén marad. Viszont ha a lelketek és a szerelmetek is egyesül, akkor olyan hatalmas pozitív élményeket éltek át, amelyet mással soha. Ezt hívják szent szexualitásnak.

Jót nevettünk az előbb Géza viccelődésén, ahogy előadta, hogy futna utánad a Tamás az ilyen infó birtokában. És hozzátennék még egy adalékot. Amikor megtörténik az, hogy hosszú várakozás után a férfi felvállalja a nőt, akkor olyan hatalmas szeretetenergia szabadul fel, hogy a szerelmes nő valóban csodálatos intim élményekkel ajándékozza meg a férfit, és olyan élményekben lesz része, amit más nem adhat meg neki.

Géza: – Ezt még nem is hallottam, hogy ilyen szent szex is van. De ti honnan tudtok ilyeneket?

  • Ezek ősi, többek közt egyiptomi női kultúrákból is erednek. Sok-sok infóból ollóztuk össze azt a tudást, amit már jónéhányan ismerünk. Azt viszont leszögezem: nem vagyok partnerközvetítő és bocsi, de nem ajánlok neked ilyen lányt. 🙂

Géza:  – Jó, csak vicceltem, de érdekes, amit mondasz.

Réka: – Nyilván nemcsak a szexről van szó, hanem a konfliktushelyzeteket sokszor jól meg tudjuk oldani a Tamással. Mindegy, most annak örülök, hogy van más lehetőségem is. Jó, hogy van a KreatívSpirit is, mert az is segít, hogy lelkileg átlendüljek ezen a helyzeten. Amióta használom a KreatívSpiritet, sokkal könnyebben élem meg ezt a helyzetet.

Géza: A KreatívSpiritet én is szeretem, mert olyan szuper gyakorlatok vannak benne, amelyek átütő pozitív hatással vannak az életemre.

  • Mostanra pedig már majdnem elérte a 100 db-ot a játékos, mesés gyakorlatok száma. Ha belegondolsz, a KreatívSpirit abban egyedülálló, hogy egyrészt tudatalatti és DNS-szinten is megkapod az energiatisztítást, és tudatos szinten is olyan eszköztár van a kezedben a gyakorlatoknak köszönhetően, amely feljeszti a kreatív hozzáállásodat.

Géza: Igen, ezt észrevettem, amióta én is használom a KreatívSpiritet, azóta a különböző élethelyzetekkel kapcsolatban mindig gyorsabban jönnek a megoldásokkal kapcsolatos ötleteim. Vagy ha van egy célom, akkor minidg jön több olyan ötletem, hogyan lehet megvalósítani. Régebben ez nem így volt.

  • Igen, mert  hozzászoktak az emberek, hogy van egy helyzet, és annak csak egy jó megoldása lehet. Holott ha nyitottá válnak a kreatív hozzáállásra és gondolkodásra, akkor több jó megoldási alternatíva is eszükbe jut, ebben is segít a KreatívSpirit. Ez pedig hatalmas előny például az olyan esetekben is, amiről mostanában beszélgettünk.

Géza: Például Tamásnak is tudnám ajánlani a KreatívSpiritet, mert tuti ha eljönne hozzád, akkor jobban tudna kapcsolódni ahhoz a férfi erőhöz, ami segítene neki a Réka és az igazi szerelem mellett dönteni.

Réka: Igen, mert például a válást is lehet ügyesen és okosan is lebonyolítani, még akkor is, ha ott vannak a gyerekek.

Géza: Csilla, mondtad, hogy elmesélsz egy pozitív példát.

  • Ja tényleg! Igen, van egy lány, akinek a szerelme most válik. Ennek a férfinak is rengeteg félelme volt a válással kapcsolatban, viszont a félelmeinél, a szerelem sokkal nagyobbra nőtt időközben, és már elindította a válás folyamatát. Ez a férfi szintén azt hitte, és félt attól, hogy majd mindenki elítéli, de most ennek épp az ellenkezőjét tapasztalja: Megértik őt, és támogatják a döntésében a barátai is. Igazából most már nem érti, hogy miért is félt annyira ettől a változástól.

Nyilván lesznek még nehézségek a válás során, de sokkal magabiztosabban veszi az akadályokat. És nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ha a Forrást megkérjük, hogy támogasson minket egy projektben, akkor megteszi. Főleg akkor ha az igazi szeretet és szerelem megvalósulása érdekében kérjük ezt. 🙂

Köszönöm a beszélgetést, jó volt veletek megint erről az erős témáról csevegni.