UA-2791234-58

Nemcsak képes vagyok megteremteni, amire vágyom, hanem már azt tapasztalom, hogy legszebb álmaimat is túlszárnyalom.

A spirituális hivatásomon kívül, még a szövegírás is a szeretett tevékenységeim közé tartozik.

Egyik ügyfelünk elég problémás volt, mert még a főnökömmel sem volt hajlandó kommunikálni, és az is bizonytalan volt, hogy fog-e fizetni a munkánkért, és ha igen, akkor mennyit. Főnököm bízott az ügyfélben, mert régóta dolgozik vele, ezért volt számunkra megdöbbentő az ügyfél viselkedése.

Tisztítottam ugyan SVT-vel a cégtudatosságot, valamennyit segített, de ez nem volt elegendő. Elővettem a KreatívSpirit tárházát, és a KreatívSpirit energiatiszításon kívül még elvégeztem a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő tárházában található játékos meditációs gyakorlatokból néhányat.

Ekkor már pozitív fordulatot vettek az események:

Nos, arra már korábbi bejegyzéseimben kitértem, hogy álmaim egy része a jövőre vonatkozik, vagyis megálmodom előre, hogy mi fog történni. Ez alkalommal is ez történt.

 

Álmomban megmutatták azt a pénzösszeget, amit ez az ügyfél fizetett volna.

Aznap, amikor megálmodtam az összeget (nem egy kerek összeg volt), akkor meditációban úgy képzeltem el, hogy oké, akkor kerekítsük felfelé az összeget (ezáltal kis mértékben emelkedett az összeg értéke).

Elképzeltem tehát, hogy magasabb értékű fizetséget kapunk a munkánkért. Bár még ez a magasabb összeg sem fedte le a teljes munkánk valódi értékét, de úgy éreztem ezúttal jobb ha nem erőltetem a dolgokat.

Pár hét múlva a főnököm tárgyalt a „problémás” ügyféllel, és az ügyfél hajlandó volt a nagyobb összeget kifizetni a munkánkért. Bár ezt ennél az ügyfélnél sikerélményként könyveltem el, főnökömmel együtt tanultunk az esetből.

Mint ahogy te is látod, a cégtudatosság a céged és tevékenységed folyamatosan változik, ezért időnként érdemes átnézni azokat a cégtudatossággal kapcsolatos kihívásokat, amelyek megoldását a KreatívSpirit tisztítással, és kreatív, játékos meditációs gyakorlataival tudunk előhívni és fejleszteni. 

Általában havi 1-2 alkalmat szoktam szinten tartásra javasolni, de ha a cégednél konkrét problémák vannak, akkor tanácsos gyakrabban alkalmazni a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő technikát a cégtudatosság fejlesztéséhez.

Amint írom ezt a bejegyzést, beugrik az a felismerés, hogy nemcsak megálmodhatjuk a jövőt, de igazíthatunk is rajta meditáció segítségével. Persze csak akkor, ha tudatosan és tudat alatt is el tudjuk képzelni, hogy még a saját legszebb álmainkat is túl tudjuk szárnyalni.

Akár lehet ez is egy tisztítandó téma, s a Forrás megmutatja az igazi választ. Hiszen lehet, hogy tudatosan te azt mondod, hogy igen, túlszárnyalom az álmaimat. Ha viszont tudat alatt ellenállás van benned ezzel kapcsolatban, akkor ez nem tud megtörténni.

Szeretnéd te is túlszárnyallni a legszebb álmaidat, és kíváncsi vagy, vannak-e blokkjaid tudatalattidban ezzel kapcsolatban? Keress fel, és ha a KreatívSpirit foglalkozást választod, akkor nemcsak feltárjuk és tisztítjuk tudatalattidból a blokkokat, hanem olyan mintákat is kapsz, amelyekkel céljaid megvalósításához szárnyakat kapsz.

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő és oktató, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol máshol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .