UA-2791234-58
csodákkapcsolatokKreatívSpirit módszerpozitív gondolatokszerelemváltozás

Szeretetteli férfi-minta – Ilyen az igazi szerelem

By 2017-08-19 No Comments

Senki sem tökéletes. Mindannyian tanuljuk a szeretet és szerelem kifejezését, és megélését. Ki nagyobb mértékben, ki, kisebb mértékben képes kimutatni a szeretetet. Van olyan is, – főleg a férfiak körében – aki retteg igazi érzelmei bevállalásától és megélésétől, ezért még saját maga előtt is tagadja ezeket. Van egy könyv, amelyet férfiaknak és nőknek is szeretettel ajánlok, és amelyben benne van információ-szinten az, hogy a férfi akkor igazi férfi, mikor érzelmeit bátran fel meri vállalni.

Amikor egy igazi férfi, a férfi-erejét a szeretet szolgálatába állítja, olyan kincsekre talál önmagában és a szeretett nőben, amelyet ezelőtt még csak elképzelni sem tudott. Ehhez viszont az első lépés az, hogy eddig magában elnyomott és elfojtott érzelmeket felszínre hozza és önmagának bevallja. E nélkül az első lépés nélkül ugyanis nem tudja felfedezni és a szeretetet szolgálatába állítani igazi férfi-erejét, amely egyébként minden férfiban benne van. Nem túlzok ha azt állítom, hogy a szeretet szolgálatába állított férfienergia áldást hoz mindenki számára.

A régi egyiptomiak például még tudták a titkot, hogy ha a szexualitást csak állati-ösztön szinten használják, nemcsak partnerüket, de magukat is ezzel ledegradálják. 

Viszont ha a férfi a szeretett nő felé szerelmét fel meri vállalni, és kinyilvánítja igaz szerelmét,  közben pedig “látja”, érzi a nő lelkét, sokkal nagyobb boldogságot élhet meg a szexualitás terén is, mintha csak – a mai férfi-szokáshoz, illetve divathoz híven – a nőket érzelem-mentesen, lelketlenül pusztán ösztön-vágyai kielégítésére használja.

Amikor azonban a nagy adag szeretet által a férfi felemeli a szexualitás minőségét, az általa szeretett és tisztelt nővel együtt, akkor ez nemcsak egy szokásos szexuális élményt, hanem ennél sokkal többet ad mind a férfinak, mind pedig a nőnek. Ezt hívják spirituális, vagy szent szexnek.

Ahhoz, hogy a spirituális, vagy szent szexualitást és szerelmet egy férfi megélje a szeretett nővel, ennek bizony van két fontos fő feltétele: Egyik, hogy a nő biztosan tudja, hogy a férfinak nincs egy másik nője (vagy ha van, és már nem szeretetkapcsolat fűzi régi párjához tudjon elszakadni régi párjától).

A másik fő feltétel, hogy a nő biztosan érezze, és tudja, a férfi nemcsak a testét, hanem a lelkét is szereti. Ezeket a feltételeket pedig mint tudjuk nem az biztosítja, hogy van-e papírunk róla…

Mert sokszor más az, amit a külvilágnak mutat valaki, és teljesen más, ami valójában a szíve legmélyén van.

Aki fel meri fedezni a szíve legmélyén lévő szeretetenergiákat, annak viszont hatalmas ajándékban és élményben lesz része, és egyáltalán nem lesz hiányérzete. S hogy a bátorságot mivel lehet megszerezni? Önbizalmunk növelésével.

A szeretetteli férfi-mintát a Mester mutatta meg annak idején, aki tisztelte a női energiákat, és akinek születésnapja tudjuk, Karácsonykor van.

Nemcsak a Mester (Igazi Jézus és Magdolna a szerelme)  és szerelmének igazi történetéről, és igazi tanításairól, hanem a szakrális szexualitásról, is lehet olvasni abban a könyvben, amelyben a hivatalos egyház által eltitkolt információk, tudáskulcsok is találhatóak, és a szerző egy izgalmas, olvasmányos regény formájában írja le a hiteles tudnivalókat.

Miért nem tudunk hivatalosan arról a csodálatos szerelemről, amelyben Jézus és Magdolna egyesült? A könyvben erről is szó esik: Mert a hivatalos vallásnak nem érdeke, hogy a női és férfi szeretetteli energiákat elismerje.

Még itt egy fontos infó, férfiak figyelmébe: Jézus nem titkolta és nem takargatta örömteli szerelmét. Sőt! Magdolnával együtt hirdette, és a nyilvánosság előtt is megélte szent szerelmüket! Ő lehet hát jó példa a mai férfiak számára. Mert szerelmükkel azt hirdették, amikre ők képesek, azt meg tudják valósítani a többiek is!

A könyv olvasása közben pedig jómagam is ráismertem némely olyan spirituális képességemre, adottságomra,  és tevékenységemre (noha ez nem minden esetben szó szerint értendő) amelyet én is eredményesen használok. Többek között arra gondolok, hogy például nemcsak azért vizsgálok előző életeket, hogy a lelki blokkokat oldjam, hanem a léleknek azt az aspektusát is segítem előhívni a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő meditációs gyakorlataival, amely a lélekben különleges képességként ott van az emberekben, és amely mára már a feledés homályába veszett.

Melyik ez a könyv?

Stella Maris: Egyiptomi kulcsok a címe, és nemcsak hiteles és igaz hasznos információkat nyújt a szakrális párkapcsolat és szexualitás megélésével kapcsolatban, de azt is érdekesnek tartom, hogy a szerző által jó előre leírt, 2010-ben kiadott könyvben szerepelnek azok a népvándorlással kapcsolatos infók is, amelynek nagymértékű – titkos hatalom által finanszírozott – levezénylése napjainkban zajlik.

Ez szolgál bizonyítékul arra, hogy a regény információi nemcsak a képzelet szüleménye, hanem igazi tudáskulcsok átadója.

Szeretnél a lelked felszabadítása érdekében egy öt részes ajándék hanganyagot is kapni? Akkor ezen a linken feliratkozhatsz hírlevelemre: http://spiritualislelek.hu/hirlevel-feliratkozas/

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója és oktatója, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol máshol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

 

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .