UA-2791234-58
álmokbőségcsodákEgyébKreatívSpirit módszerlélekodásoklovak

Lovaglásban is túlszárnyaltam az álmaimat

By 2017-07-16 No Comments

Csodálatos jós-álmaimról már korábban is beszámoltam, most pedig megint azzal kapcsolatban mesélek el neked egy példát, hogy az álmainkban is tanulhatunk. Méghozzá olyan hatékonyan, hogy a tanultakat akár másnap már hasznosíthatjuk is.

Az álmokat sokan csak a Forrás üzeneteinek lehetséges csatornájaként értelmezik, de saját tapasztalatból mondom, hogy ennél sokkal több funkciója van az álombéli utazásainknak. Többször előfordult már velem, hogy tanultam valamit álmomban, és amikor arra a tudásra szükségem volt, tisztán emlékeztem rá, és profi módon használtam azt a tudást a hétköznapokban.

Ez a képesség is spontán alakult ki nálam. Biztos vagyok benne, hogy a sok kreatív és játékos elemekkel tarkított KreatívSpirit meditációs gyakorlatok is segítettek abban, hogy ezt megtapasztalhatom. Az alábbi eset is igazolja, hogy bizony KreatívSpirittel túlszárnyaljuk legszebb álmainkat.

Előző bejegyzésemben már meséltem arról, milyen értékes dolgokat tanulhatunk a lovaktól. Igen ám, de sok évnyi kihagyás után az első alkalmak egyikén bizony nekem is szükségem volt ülésjavító gyakorlatokra.

Ami engem érdekel, azt mindig nagy lelkesedéssel és odaadással tanulom, és kitartó vagyok a gyakorlásban is. Az ülésjavító gyakorlatokat illetően pedig nemcsak tudatosan, az edzésen, hanem tudat alatt is eléggé lelkes voltam.

Mire gondolok? Aznap, amikor elvégeztük az ülésjavító gyakorlatokat, tudtam, hogy a héten még megyek edzésre. A következő nap estéjén, hajnalán pedig egész álmomban lovagoltam, méghozzá úgy, hogy álmomban is ülésjavító gyakorlatokat végeztem.

No és nemcsak a lelkem, hanem a testem is követte az álombéli gyakorlatokat. Honnan tudom? Onnan, hogy az egyik ülésjavító gyakorlat arról szól, hogy az egyik kezed tedd a hátad mögé a derekadra. Nos, amikor felébredtem a fent említett álombéli edzésből, a valóságban az ágyban hanyatt feküdtem, és az egyik kezem valóban a hátam mögött volt. Aznap délután pedig valóban sokkal ügyesebben lovagoltam, úgy, mintha egész este lóháton ültem volna.

Az edzőm és én is, mindketten csodálkoztunk. Hatalmas ajándék ez a számomra a Forrástól, hogy még álmomban is részt vehetek különböző tanfolyamokon. 🙂

Ha te is szeretnéd megtanulni, hogyan szárnyald túl álmaidat, szeretettel várlak a KreatívSpirit tanfolyamokon személyesen, vagy skype-on.

(A fenti kép, csak illusztráció)

(írta: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő és oktató, a Ló Asszisztált Ön- és Képességfejlesztés vezetője.  Ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .