UA-2791234-58
EgyébZséda

A Dal 2017 második elődöntőjében erős volt a mezőny

By 2017-02-01 No Comments

Ismét meghívást kaptam a Dal 2017 élő adására, így volt alkalmam érezni azt az izgalommal teli feszültséget, amely az élő adást kísérte.

A képen Zséda és Caramel, a zsűri tagjai.

Bajban volt a zsűri a Dal 2017 második elődöntőjében, ugyanis sok ütős produkció közül kellett kiválasztaniuk azokat az előadókat, akik a döntőben is megmutathatják tudásukat.

Kanizsa Gina és a Kállay Saunders Band az első helyen végzett a második elődöntőben. Találkozunk még a döntőben a Peet Projecttel, Mrs. Columbo-val, és Szabó Ádámmal is.

A múltkori busztragédia miatt elmaradt elődöntőre február 4-én, szombaton kerül sor, amelyben Fedor Kyra, Muri Enikő, Pál Benjámin, Pápai Joci, Radics Gigi, Sapszon Orsi, a Soulwave, a The Couple, Totova, és Závodi + Berkes Olivér vesznek részt.

Kanizsa Gina, Fall Like Rain c. dala tetszett a legjobban a múlt szombati elődöntőben. amely arról szól, hogy szabadítsd meg a lelked a sebektől, tárd ki a szárnyad és repülj a magasba szabadon.

Ha pedig segítséget szeretnél abban, hogy megszabadulj lelked sebeitől, és te is szabadon tudj szárnyalni az örömtől, akkor keress meg nyugodtan személyesen, vagy skype-on, segítek neked a lélekoldásokkal. 🙂

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő és oktató, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner.)