UA-2791234-58
csodákEgyéblovakpozitív gondolatokváltozás

Tudatalatti csodái: Azt is tudod, amiről azt hiszed, hogy nem – Kaszkadőr próba

By 2017-01-20 No Comments

Általában a tudatalatti blokkokat szoktuk tisztítani és áthangolni valami pozitívra. Arról viszont kevés szó esik, hogy a tudatalattiban olyan képességek is tárolódnak, amelyekről mi úgy hisszük, hogy képtelenek vagyunk rá. Az élet hozhat olyan helyzetbe amikor beigazolódik, hogy több tudás és képesség van benned, mint amit te hittél eddig.

Mire gondolok? Most a saját tapasztalatommal szeretném ezt megvilágítani.

Annak idején (kb. 18 éve), amikor Csömörre jártam lovagolni, a kaszkadőröket is volt szerencsém megismerni, így egy ötlettől és persze a kíváncsiságtól vezérelve, próbaképpen lementem néhány tornatermi edzésre is.

Igazából soha nem szerettem volna az ott szerzett tudásomat élesben bármilyen forgatáson kipróbálni, de minden tiszteletem azoké, akik ezt profi módon művelik!

A tornatermi edzésen, főleg a vívás érdekelt, de persze másba is belekóstoltam. Az egyik ilyen gyakorlat arról szólt, hogy amikor hátraesel, hogy kell azonnal felpattanni.

Tudod, a filmes verekedésekben általában egy nagy pofon után a főhős taplra ugrik.. 🙂

Nos, ennek a földről felpattanásos gyakorlatnak is megvan a technikája, de hiába gyakoroltam, nekem mégsem sikerült megcsinálnom hibátlanul az edzőteremben. Ezért azt hittem, hogy nem is tudom soha megcsinálni ezt a gyakorlatot.

DE az élet rácáfolt: Történt egy téli nap, amikor ismét kimentem a lovardába, az öltözőhöz vezető utat jég borította, és bár óvatosan próbáltam egyensúlyozni a jégen, egyszercsak hátraestem, – és magam sem tudom hogyan – azonnal felpattantam a földről úgy, ahogy azt az edzőteremben gyakoroltuk. Bár ott nekem egyszer sem sikerült, az életben viszont, amikor “veszélyben” voltam, hibátlanul kiviteleztem azt a gyakorlatot, amelyről úgy hittem addig, hogy képtelen vagyok megcsinálni.

A tudatalattim ügyesen összehangolódott a testemmel, így ez az esés végül talpraállással végződött.  🙂 

A többiek ámulva kérdezték, hát ezt meg hogy csináltad? Hogy lehet, hogy most sikerült? Jómagam sem értettem, de úgy gondolom olyan rövid idő alatt történt minden, hogy nem volt időm kételkedni magamban, ezért sikerült élesben a váratlan gyakorlat.

Tehát ha nem hagysz időt a kételkedésre, akkor bármit kivitelezhetsz a gyakorlatban is, főleg ha tudatalattidból engeded előbukkanni a tudást, ami a birtokodban van.  🙂

Szeretnéd te is megtanulni, hogyan tudod tudatalattid bölcsességét aktiválni? Akkor szeretettel várlak a KreatívSpirit Tanfolyamokon.

(írta, és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit alapítója és oktatója, SVT-szakember, légzéstréner)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .