UA-2791234-58
Egyéblélekodásokváltozás

Hogyan lomtalaníts otthon, az elmédben és érzelmeidben?

By 2016-12-16 No Comments

A napokban, otthonom festése után, újra előkerültek különböző dossziék, rég nem látott iratok. 16 évvel ezelőtti, itt, ott megsárgult iratokat lapozgattam, hiszen – a kicsomagolás közben – szerettem volna megszabadulni minden felesleges dologtól. Már jómagam sem emlékeztem rájuk. Amint olvasgatni kezdtem ezeket a régi iratokat, sok esetben előjöttek a hozzájuk kapcsolódó hajdan történt megrázó sztorik, és az akkori rossz döntéseim emléklenyomatait hordozták ezek a dokumentumok.

Mondanom sem kell, azonnal a kukában végezték ezek az irományok, és velük együtt ismét kidobtam tudatosan is a hozzájuk kapcsolódó mentális és érzelmi szintű negatív emlékeket, képeket, lelki blokkokat.

Miután kivittem a zsáknyi szemetet, valóban úgy éreztem, hogy megint letettem egy hatalmas zsák terhet. Hatalmas megkönnyebbülés, lelki felszabadulás volt ez számomra.

Úgy érzem ezzel is hozzájárultam ahhoz, hogy több helyet csináltam annak, hogy még több jó és szép dolog jöjjön az életembe.

Neked is javaslom, hogy ha nagytakarítást, vagy lomtalanítást végzel, akkor ne csak az elavult, felesleges dolgokat dobd a kukába, hanem érdemes azzal együtt a hozzájuk kapcsolódó lelki blokkokat is elengedni.

A múltadnak az a része, amely írásban van rögzítve, és valamilyen formában kapcsolódik egy traumatikus élményhez, emlékhez, vagy rossz döntésedhez, akkor is hatással van rád, ha csak a fiókodban lapul.

Miért?

Tudjuk (és ezt fizikai kutatások is alátámasztják), hogy otthonunknak és minden tárgyunknak van egy bizonyos rezgéstartománya. Nos, a rezgéstartomány minőségét meghatározzák azok az információk is, amelyeket ez a tartomány, vagy energiamező tárol. Tehát ha pld. olyan szerelmes-leveleket tárolsz, amely egy beteljesületlen szerelemmel kapcsolatosak, akkor a beteljesületlen szerelem mintájának egy részét is tárolod.

Neked kell eldöntened: ragaszkodsz azokhoz a tárgyakhoz, mintákhoz, és energiákhoz, amely miatt valaha szenvedtél? Vagy eleged van már abból, hogy hasonló helyzetekbe kerülsz? A múltban ragadtál, vagy a jövőt látod felhősnek? Elérkezettnek látod-e már az időt arra, hogy végre jól érezd magad a jelenben?

Ha már elértél odáig, hogy hajlandó vagy elengedni és kisöpörni életedből azokat a mintákat és energiákat, amelyek az általad traumaként átélt eseményt rögzítik mentális és érzelmi szinten, akkor már megtetted az első lépést a pozitív változás felé.

Ha viszont úgy érzed, a további lépésekhez segítségre van szükséged, és szeretnél csatlakozni azoknak az egyre jobban bővülő táborához, akik a segítségemmel már gyökeres pozitív változást tapasztalnak életükben, akkor nyugodtan keress meg.

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő és oktató, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol máshol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .