UA-2791234-58
Egyébpozitív gondolatokváltozásZséda

Zséda évkönyve: Body and Soul 2016

By 2015-11-24 No Comments

Immár ötödik éve, hogy Zséda kalendáriuma megjelenik, mindig más-más tematikával. Az Alexandra Kiadó Lotz-termében nemcsak a Body and Soul 2016-os évkönyvet mutatták be, hanem először hangzott el színpadon Zséda és Vastag Csaba előadásában a Legyél a másé c. dal, amely a közönség körében hatalmas sikert aratott.

A Body and Soul 2016. kalendáriumnak már a címe is sejteti, hogy ez alkalommal a test és lélek harmóniáját állítja középpontba. Az évkönyv fotóit Zsólyomi Norbert készítette, aki elárulta, hogy Zséda rendkívül profi fotómodellnek bizonyult.

A képek önmagukért beszélnek, és biztos vagyok benne, hogy elvarázsolják majd az olvasókat, amint azt Vastag Csaba is bevallotta: – Izgalmas, tartalmas kis könyv lett ez, nekem persze legjobban Zséda gyönyörű fotói tetszenek benne.

Gyuricza Eszter, az Alexandra Kiadó vezetője beszélgetett a bájos énekesnővel: 

– Amikor ezt a könyvet terveztem, nem gondoltam, hogy így alakul az év vége, ahogy most a világ eseményei mutatják. A harmóniának talán fontosabb a szerepe, mint valaha. Azt gondolom, a saját választásunkon múlik, hogy reggel, amikor felkelünk, a szépség irányába induljunk el, a szép gondolatok és a szép tettek irányába.

Ebben a kis kötetben ehhez szedtem össze néhány ötletet, tanácsot , programot. Hiszek a gondolat teremtő erejében. Hiszek benne, hogy ha tényleg elhatározzuk, tudunk változtatni a gondolatainkon, lelki beállítottságunkon és a testünkön is. – mondta Zséda, az évkönyv kapcsán.

A kalendárium nemcsak évszakonként, de havonta is más-más praktikus és hasznos tanácsokkal látja el az olvasót a testi-lelki harmónia megteremtéséhez. Az exkluzív kivitelű kötetben az előbbieken kívül szépségtippek, stílus és öltözködési tanácsok, programajánlók és egészséges receptek is találhatók. A naptároldalakon pedig mindenki a napjai fontosabb eseményét vezetheti.

Az énekesnővel hamarosan egy exkluzív interjút is készítek, amely a lélekről és a spiritualitásról szól majd. Ez igazi ajándék lesz Zsédától, a Spirituális Lélek blog olvasóinak. 🙂

A könyvbemutatón résztvevő közönség nagy örömmel fogadta a színpadon fellépő Zséda és Vastag Csaba párost, akik első alkalommal adták elő színpadon a  Legyél a másé c. dalt, hallgassátok ti is szeretettel:

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .