UA-2791234-58
álmokbőségcsodákEgyébkreatív gondolatokváltozás

Álmok titka, valósága 1. rész

By 2015-06-16 No Comments

Tudtad, hogy alvás közben, álmodban is teremtesz?

Jómagam spontán több dologra is használom az álmaimat, erről mesélek most neked.

Előfordul, hogy jövővel kapcsolatos dolgot álmodok meg, vagy – ez egy picit szokatlanul hangzik – továbbképzésen vagyok álmomban.

Az, hogy álmomban továbbképzésen veszek részt, úgy működik (teljesen spontán), hogy álmomban az épp aktuális tanárom megtartja nekem az órát, és nem gond még az sem, ha nem mindig emlékszem arra, hogy mi hangzott el az álombeli képzésen, amikor “éber” állapotban olyan élethelyzetbe kerülök, amikor arra a tudásra szükség van, egyszerűen eszembe jut.

Ezt nem tudom szabályozni, de sokszor megtörtént már velem, és ekkor én magam is csodálkoztam.

Hogyan lehet fejleszteni, vagy előhívni ezt a képességet? Erre adok egy tippet: kezdd el leírni a jelentősebb, érdekesebb álmaidat. Próbáld te magad megfejteni az álmodat, ne álmoskönyvből, hanem idővel észreveszed, hogy álmaid csak neked szóló jelképrendszeren keresztül szólnak hozzád. Ezért egy általános álmoskönyvbeli értelmezés, sokszor előfordulhat, hogy félreértésekhez vezet. Ezzel edzed azt a képességedet is, hogy megtanuld a saját lelked jelképrendszerét. Ez az álmok hasznosításának első lépése.

Hogyan kaptam információt a Tiszta Forrástól, hogy létrehozzak egy új módszert? És Hogyan dolgozott a kezem alá a Forrás?  Kattints ide és olvasd: KreatívSpirit és a Varázslány meséje.

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója és vezető oktatója, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember,  légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Az alábbi videóban is sok érdekességet tudhatsz meg erről, és a teremtésről:

 

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .