UA-2791234-58
álmokEgyébKreatívSpirit módszer

KreatívSpirit – 1. rész: Elkezdtem túlszárnyalni álmaimat

By 2015-04-23 No Comments

A Szellem/Forrás (én a továbbiakban Forrásként említem) miként segíti munkámat? Varázslatos módon. Lépésről-lépésre vezetett el ahhoz, hogy a KreatívSpirit módszerét megalkossam.

Honnan indultam? Érzésem szerint nagyon messziről, de mégis, amikor elérkezettnek látta az időt a Forrás, hogy felkészítsen egy új feladatra, gyengéden vezetett és szeretettel adta az instrukciókat.

Pár éve (2009-ben), – amikor még én is a hivatalos Spirituális Választerápia tanárok közé tartoztam, – történt, hogy azt álmodtam, még mindig spirituális tanító vagyok, de már valami mást oktatok. Amikor felébredtem nem értettem semmit sem. Mi? Mi mást oktathatnék? Nem értem az egészet! Aztán kértem egyértelmű vezettetést, és a Forrás szépen elkezdett a “kezem alá dolgozni”.

Ezzel egyidőben az a kérdés is foglalkoztatott, hogyan tudnék még hatékonyabban segíteni klienseimnek, és még egyszerűbb és használhatóbb formában átadni azt a tudást, amelyet az elmúlt évtizedekben összegyűjtöttem. Ezen kívül még arra is választ kerestem, hogyan tudok a jóból még jobbat kihozni, hiszen egy spirituális tanárom azt mondta, hogy a jó után nem kell, hogy rossz következzen. Ez csak egy hitrendszer.

Oké, de hogy tudom ezt megteremteni? Hogyan tudom ezt a hitrendszert úgy átalakítani, hogy a jó után még jobb következzen?

Aztán rátaláltam a kreatív gondolkodásra, és onnantól kezdve egymás után jöttek az ötletek.

Létrehoztam (2009-ben) a Kreatív Meditációs Klubot, és olyan integrációs és kreatív meditációs gyakorlatokat állítottam össze, amelynek hatására, még az is “látta” a meditációban zajló eseményeket, aki addig rengeteg más meditációt alkalmazott, de sosem tudott elképzelni, vagy látni semmit meditáció alatt.

Hogyan folytatódik a KreatívSpirit története?

A folytatást az alábbi lilnkeken találod: http://spiritualislelek.hu/kreativ-spiritualis-felszabaditas-belso-gyermek-ereje/

http://spiritualislelek.hu/jokedv-nevetes-a-meditacioban-ksf-letrehozasa-3-resz/

http://spiritualislelek.hu/felkeres-a-bosegre-ekkor-tudatosult-a-ksf/

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, SVT-szakember, KreatívSpirit lélekfelszabadító és oktató, légzéstréner). A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .