UA-2791234-58
angyali segítségEgyébpozitív gondolatokváltozás

Miért épp spirituális lélek?

By 2015-04-20 No Comments

Minden lélek spirituális, hisz a spirit szó jelentése maga a lélek. Érdekes a magyar nyelv, hiszen nyelvünkben szerepel a spiritusz szó.

Valakiben vagy van valamivel kapcsolatban spiritusz, vagy nincs.

Inkább úgy tenném fel a kérdést: ki, hogy éli meg hétköznapjaiban a spiritualitást? Vannak akik tagadják, s mégis előbukkan belőlük spirituális énjük.

Különös lelkek ők.

Valahogy időnként ráéreznek belső bölcsességükre, anélkül, hogy tudatában lennének annak. Egy szép példát szeretnék írni ezzel kapcsolatban.

Van egy nagyon kedves barátom, s bár érdekli őt a spiritualitás, de mégis vannak ezzel kapcsolatban fenntartásai.

Történt egyszer, hogy eljött hozzám, és asztalomon épp egy pakli gyönyörű angyalkártya volt. Észrevettem, hogy amint ránézett, elkezdett csillogni a szeme, és gyermeki lelkesedéssel kérdezte: – Húzhatok belőle?

– Azért van itt, húzz nyugodtan – mondtam.

Ő nagy izgalommal, és lelkesedéssel húzott három kártyát, elolvasta a hozzá kapcsolódó útmutatást, és meglepődve megállapította: – Egyik üzenet sem rossz, amit húztam. Mindegyik jó. – mondta örömmel és csodálkozva.

Ekkor tapasztalta meg talán először, hogy az angyalok nem közvetítenek félelmet, csak szeretetet. Láttam, hogy a kártyák, amiket kihúzott, megérintették a lelkét és elgondolkodott…

Ez az elgondolkozás nagyon fontos a lélek útján, hiszen ha a továbblépést illetően – pici égi segítséggel – rájövünk, hogy mely lépésünk szolgálja javunkat életünkben, így ez a tudás sokkal mélyebben beépül, mintha valaki mástól hallanánk. Az angyalkártyák pedig útmutatásként, vagy megerősítésként szolgálhatnak a lélek útján.

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de e blog linkjét nyugodtan megoszthatod.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .