UA-2791234-58
csodákSpirituális választerápia

Misztikus találkozás Roberttel és a Spirituális Választerápia (SVT) módszerrel

By 2015-04-16 No Comments

A 2000-es évek elején fizikailag és lelkileg is meggyötört állapotban voltam, orvosról orvosra jártam, és néhány természetgyógyászt is kipróbáltam, de a tartós hatékony eredmény elmaradt. Egyik alkalommal a rosszulléttől kimerülten feküdtem, és azt mondtam magamban: szeretnék már megnyugodni, és ha lehet, “elmenni”. Vagy ha hallod amit mondok, akkor szeretnék már végre olyan módszert találni a bajaimra, amely hatékonyan és gyorsan segít rajtam. – mondtam a Forrásnak gondolatban.

Ekkor gondolatban megjelent egy ősz hajú és szakállú ember, és ezt mondta: – Minden rendben, – és mosolygott. Olyan hatalmas szeretet és nyugalom áradt belőle, hogy megnyugodtam, és végre elaludtam. Néhány napra rá, egy ismerősömtől megkaptam annak a hölgynek a számát, aki SVT-vel foglalkozott.

A Spirituális Választerápia egyéni tisztítások nagyon hatékonynak bizonyultak, ezért 2002-ben úgy döntöttem, hogy az első magyarországi tanfolyamon ott a helyem.

Amint ott ültem a tanfolyamon, az oktatóm mutatott egy képet Robert E. Detzler-ről, a Spirituális Választerápia kidolgozójáról, fejlesztőjéről.

Én megdöbbenve kérdeztem: – Lehetséges ez?

A képen: Robert E. Detzler, az SVT megalkotója (1926. 07.04-2013.04.02)
Ugyanis az oktatóm által mutatott képen az az idősebb ősz hajú és szakállas férfi volt, aki a rosszullétem estéjén bejött gondolati úton, és megnyugtatott. Vagyis még azelőtt kaptam Robert által segítséget, mikor még azt sem tudtam, hogy a Spirituális Választerápia létezik. Azóta is hálával gondolok rá!

Robert javaslatára később kértem a nemzetközi Spirituális Választerápia (SVT) szervezettől a minősítést, majd hivatalos tanácsadóként és tanárként is tevékenykedtem, amikor azonban Robert visszavonult, sok dolog megváltozott, így én is inkább lemondtam a minősített SVT-s megjelölésről. A Spirituális Választerápiát azonban azóta is sikerrel használom. 🙂

Roberttől pedig az SVT-minősítésről való lemondásom után is kaptam rengeteg tanítást és segítséget. És ez vezetett el ahhoz a ponthoz, amikor a KreatívSpirit lélekoldó-erősítőt megalkottam.  🙂

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója, és oktatója Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

 

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .