UA-2791234-58
EgyébZséda

Zséda és Demjén Ferenc közös duettben

By 2015-02-21 No Comments

Ma este, a Dal c. műsor élő közvetítésében, az extra produkció keretében Zséda és Demjén Ferenc különleges duettjét láthatja a közönség. A páros, az “Úgy szeretném” című dalt adja elő egy teljesen új változatban, amelyet ifj. Malek Miklós és id. Malek Miklós hangszerelt és dolgozott át.

Zséda így nyilatkozott a közös produkcióról– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Demjén Ferenc igent mondott a duettre, az pedig egy hatalmas plusz volt, hogy a Malek család férfi tagjai is vállalták a produkcióhoz való csatlakozást. Ferenccel régóta ismerjük egymást, de a közös munka még szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat. Ezzel a produkcióval egy régi álmom vált valóra, mert nagyon szeretem Demjén Ferenc dalait. Azért esett a választásom az “Úgy szeretném” c. számra, mert mind a dalszövege, mind a melódiája illeszkedik hozzám, a dal szövegét pedig egyszerűen imádom.

Demjén Ferenc még hozzátette: – Nagyon örülök annak, hogy Zséda számára is ilyen kedves ez a szám. Még a ’70-es években játszottuk ezt a dalt és tavaly nekem is ismételten bekerült a repertoáromba. A közös feldolgozással újra szárnyakat adtunk a dalnak, és remélem újból belopja magát az emberek szívébe.

A dal eredetileg Zséda idén megjelenő lemezére készült, ebből kaphatunk most egy kis ízelítőt. Tarts velünk te is, és kapcsolj szombat este a Dunára vagy Duna World-re A Dal 2016 műsorára.

A szombati középdöntőben pedig Berkes Olivér és Tóth Andi, ByTheWay, Egy másik zenekar, Freddie, Gáspár Laci, Nika, Parno Graszt, Passed és Vásáry André lépnek színpadra.

Nemcsak az derül ki szombaton, hogy kik folytathatják a döntőben, hanem 2016 Legjobb Dalszöveg díját is átadják.

(A bejegyzést írta – minden jog fenntartva: Kabany Csilla, lélekfelszabadító, SVT-szakember, légzéstréner – www.spiritualislelek.hu )

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .