UA-2791234-58

Vidékiek és külföldön élő magyarok, és a kényelemszeretők számára is könnyen elérhetőek az alábbi szolgáltatások és tanfolyamok Skype-on keresztül:

– KreatívSpirit – lelki blokkok oldása, pozitív integráció

– Spirituális Választerápia- energiák tisztítás

– Kreatív Örömteli Bőség, avagy jólét a KÖB-ön minikurzus

illetve

– KreatívSpirit alap- és haladó tanfolyam

Működik a tisztítás és lélekfelszabadítás a távolból is? Igen, természetesen, hiszen az érzelmi és spirituális energiák időtől és tértől függetlenek. Jobb megértés kedvéért írok egy példát: biztos előfordult már veled is, hogy sokat gondoltál valakire, és ő egyszercsak felhívott, vagy összefutottatok az utcán. Mindössze annyi történt, hogy a gondolatod erejével bevonzottad őt. Ezen kívül pedig gondolj bele: ma már mindenféle okoskütyün keresztül tudunk kapcsolatba lépni egymással, és az ahhoz kapcsolódó energiákat sem látjuk mégis működik. 🙂  Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, számodra is biztosítottak skype-on keresztül a fenti szolgáltatások.

Ha külföldön élsz, és nagy az időeltolódás, akkor akár magyar idő szerint késő esti, vagy hajnali időpontot is megbeszélhetünk.

 

Milyen előnyei vannak a skype-os foglalkozásoknak?

  • Útiköltséget, parkolási díjat, szállás költségeket spórolsz,
  • Időt takarítasz meg, hiszen csak pár perc, amíg felcsatlakozol a netre, nem kell ide-oda utazásra időt szánnod.
  • Otthonod kényelmében, ismerős környezetben lazulhatsz a lélekoldó foglalkozások közben.  Nyilván az online tanfolyamokon aktív részvétel szükséges. 🙂

Skype-os foglalkozások esetében a lélekoldások díjának még a foglalkozás megkezdése előtt be kell érkeznie.  A skype-os tanfolyamok esetében a tanfolyam teljes díját,  a meghatározott határidőre szükséges előre átutalni! Köszönöm a megértést!

A tanfolyami árak a tananyag postázási díját, külföldiek esetén a pénzátváltási díjat, nem tartalmazzák!

Fizetésre Paypal-on keresztül is van lehetőség!

Kérlek, ha bármely tanfolyamra szeretnél jelentkezni, jelezd, hogy személyesen szeretnél eljönni a tanfolyamra vagy a Skype-os tanfolyami verziót választod!

Skype-on keresztül tartandó tanfolyam részvételi feltételei:

1. Pontosság: A megbeszélt időpontban elérhető legyen a tanuló Skype-on!

– A Kreatív Örömteli Bőség c. minikurzus esetében a megbeszélt időponttól számítva max. 5 percet várok a tanulóra.

– A KreatívSpirit tanfolyamok esetében a megbeszélt skype-os időponttól számítva a tanfolyami kezdésnél max. 15 percet várok a tanulóra.

A hívást én indítom, és ha harmadszori hívás indítás próbálkozásra sem veszi fel a tanuló a hívást, később már nem tud csatlakozni a tanfolyamhoz.
A tanuló késői hívását nem fogom, nem tudom felvenni.
Ez esetben a tanfolyami díj nem jár vissza.

Ha bármely technikai ok miatt (pld. nincs internet, vagy szolgáltató hiba, stb.) nem tud időben felcsatlakozni a tanuló, v. kliens, telefonon, vagy SMS-ben időben értesítsen, és találunk rá megoldást!

2. A helyiségben, ahol a tanuló tartózkodik semmilyen zavaró körülmény nem lehet (hangos tv, rádió, stb.)

3. Nem tartózkodhat, és nem járkálhat a tanuló/k tartózkodási helyén semmilyen más személy a tanfolyam ideje alatt. Ha bármi egyértelműen egy másik személy jelenlétére utal, a tanfolyami foglalkozást megszakítom a tanulóval.

A Skype-on történő tanfolyamra jelentkezés menete:

1. Megbeszéljük az online (skype-os) tanfolyam időpontját.

2. A teljes tanfolyami díj befizetése. A számla kiállításához szükséges adatokat kérem e-mailben küldd el a számomra.

3. Mihelyt beérkeztek az adatok, és a teljes tanfolyami díj, elküldöm az általad megadott  névre és postacímére a tananyagot. A tananyagot e-mailben nem fogom elküldeni, minden esetben kizárólag postai úton továbbítom a tananyagot!

(Vidékiek esetén tanfolyam díjának egy héttel a tanfolyam időpontja előtt,   külföldön élők esetén pedig  – a postai szolgáltatás kiszámíthatatlansága miatt – a tanfolyam időpontja előtt 4-5 héttel be kell érkeznie hozzám.)

4. Az előre leegyeztetett időpontban felveszem a tanuló/k-kal a kapcsolatot Skype-on és indulhat a tanfolyam! 🙂

Skype-on lebonyolított tanfolyam időpontját a tanulókkal egyeztetem, ezért ha a skype-os tanfolyam iránt érdeklődsz, kérlek keress meg telefonon, hogy a részleteket és a tanfolyam pontos időpontját megbeszéljük!

A díjfizetés a PayPal-on keresztül és átutalással is lehetséges!

Amennyiben személyesen szeretnél eljönni a tanfolyamra, ebben az esetben nem kell előre kifizetni a tandíjat, csak tanfolyami foglalót kell előzetesen fizetni, amely beleszámít a tandíjba!

Vidéken is vállalom személyesen a tanfolyamok megtartását 4 főtől. Kérem, ha ilyen igény van, kb. 3 hónappal az igényelt időpont előtt jelezni számomra a gördülékeny szervezés érdekében.

Tanfolyami időpontokat, amelyeken személyesen tudsz részt venni, és a tanfolyamokról szóló leírást a Tanfolyam fülön találod.

Mindenkit szeretettel várok személyesen, vagy online formában! 🙂

 

Kabany Csilla
KreatívSpirit lélekoldó tanfolyamok és

a Kreatív Örömteli Bőség minikurzus
vezetője

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .