Mi a Spirituális Életvezetés?

A tudatalatti elme bővelkedik elképzelésekben. Rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai sérülést. Az említetteken kívül, a vegetatív idegrendszeren keresztül irányítja fizikai tested teljes működését is.

Tudatosan lehet egy célod, amelyet szeretnél elérni, de a tudatalattiban lehetnek a célodat korlátozó blokkok, hitrendszerek. Ezért fontos, hogy feltárjuk a blokkokat, illetve akadályozó hitrendszereket, és ezektől megszabadulva, már egy számodra támogató hitrendszert építhetünk ki. Mikor már a hited is megnő az adott célod elérésével kapcsolatban, sokkal simább út vezet majd téged annak megvalósításában.

Az elme tisztításának és újraprogramozásának folyamata lehetővé teszi az élet sokkal pozitívabb megélését. Segítségével mélyebben és teljesebben tapasztalhatod meg mindazt, ami jó. Ezt az eljárást, spirituális életvezetésnek nevezik.

Minden létező élete, tapasztalása az Akasha Krónika, azaz lélek feljegyzésben képződik le, így az rendelkezésére áll a spirituális tartományban levő segítő lelkek, vagyis a Felső Én Bizottság számára.
Munkám során ebből a krónikából kapom az információt, amikor felveszem a kapcsolatot a Felső Én bizottsággal, Forrással.

Nemcsak a tudatalatti elmét vagyunk képesek megvizsgálni és tisztítani, hanem magát a lélekkrónikát is.

A belső, vagy tudatalatti elme olyan, mint egy számítógép, amely eltárolja, és futtatja a negatív életprogramokat, amelyek megzavarhatják az embert abban, hogy a legmagasabb lehetőségeit elérve élhesse életét.
Sokszor ezek az akadályozó tényezők nem kerülnek felszínre, mert túl fájdalmas lenne szembenézni ezekkel.

Az SVT, azért kitűnő módszer, mert gyengéden tárja fel, és szünteti meg ezeket a fájdalmas tényezőket is.
Szenvedés nélkül megszabadulhatunk azoktól az ismétlődő problémáktól, amelyeket mostanáig felhalmoztunk, s számtalan életeken keresztül hordoztunk magunkkal. Cserébe, egy békésebb és örömtelibb életet tudunk megvalósítani.
Itt hát az ideje, hogy letegyük fölösleges terheinket.

A következő életterületeken jelenthet ez nagy segítséget:
– stressz oldására- jelen életbeli válságok, traumák
– szeretteink elvesztése,
– önbecsülés hiánya,
– ismétlődő kihívások, problémakörök
– függőség,
– rokonsági konfliktus,
– párkapcsolati,
egyéb kapcsolati nehézségek,
– üzleti ügyekkel, karrierrel kapcsolatos nehézségek,
– bőséggel kapcsolatos blokkok,
– lakás-, házeladással, -vétellel kapcsolatos kihívások,

Komplex elemzés cégek részére:
– Cégek működését, sikerességét, pénzügyi helyzetét gátló blokkok, programok tisztítása
– Sikertelenség okainak felderítése
– Munkatársak egymáshoz való viszonyának rendezése

Egészségügyi problémákkal kapcsolatban, a tisztítás nem helyettesíti az orvosi diagnózist, illetve bármely gyógykezelést, de nagymértékben beindítja a test öngyógyító folyamatát, ezzel segítve az egészséges állapot elérését!

Hogyan működik a Spirituális Életvezetés?

A problémák okának azonosítása, és tisztítása által működik.

Mivel nagyon sok program a születéskor, az anyaméhben, vagy a jelenlegi élet előtt alakult ki, az SÉ olyan értékes bepillantást nyújt a problémákról, amelyet nem lehetne felderíteni a jelen élet eseményei alapján.
Amikor a romboló, blokkoló programok be lettek azonosítva, és ki lettek tisztítva, pozitív energiákat töltünk be.
Ezáltal szabadabb, csodálatosabb életet teremthetünk magunknak, s ennek köszönhetően életünk, s fizikai egészségünk minősége nagymértékben javul.

Általában ahhoz, hogy egy-egy problémakör megoldódjon, nem elég egy alkalom, hiszen életek, évek alatt halmozta fel a lélek azokat az energiákat, amelyek jelen életének különböző területeit blokkolják. Viszont alkalmanként akár több életterülettel összefüggő blokkok is tisztulhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy a hosszútávú sikerekhez – ebben Robert E. Detzler is egyetért –  elengedhetetlen a tudatosság. A Forrással való együttműködés, energiatisztítás és a tudatos kreatív, pozitív integráció ötvözeteként 2012. márciusában megszületett, a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés, SÉ-t gyakorlók közt is egyre népszerűbb.  🙂

Egy alkalom SÉ foglalkozás:  13.699 Ft/óra a foglalkozás díja

Bejelentkezés és további információk: a 06 30 39 724 39 számon.

Vedd fel velem a kapcsolatot!