Egyik partnerem ajánlása: 

“Több, mint 25 éves tapasztalat és tudás áll Kabany Csilla, spirituális tanár, lélekoldó és író, szövegíró háta mögött. Ez garantálja, hogy prémium minőségű, hatékony lélekoldásokban és sikerre vivő tanításokban részesít téged. Válaszd a Csillát, akitől értékes tudást és sikerekhez vivő praktikákat kapsz.” (H. Anna)

Te is úgy érzed sokszor, hogy az élet csak teher?

Együttérzek veled, tudom mire gondolsz, mert az én életem is többszörösen nehezített próbákkal volt tele.

Hányattatott, szenvedéssel teli gyerekkorral indultam útnak ebben az életben, és sok kérdésre feleletet vártam, amelyekre sokáig nem találtam sem választ, sem megoldást.

Egyik különleges dologként éltem meg, hogy megérzésem, intuícióm pontosan és kitűnően működik. Bár, – mivel ez a jelenség akkoriban, még ismeretlen, vagy elítélendő volt -, inkább mindenki előtt titkoltam azt, hogy – többek között – számos eseményt képes vagyok előre megérezni. Idővel pedig különleges képességeim fejlődtek és szélesedett az a terület, ahol manapság is hasznukat veszem.

Különleges képességeimnek köszönhetően, már gyermekkoromban érdekeltek a spirituális témák. Mert bizony gyermekként sokszor nem tudtam mit kezdeni képességeimmel. Hiszen nem elég, ha különleges képességeid vannak, azokat bölcsen kell tudni használni.

Nagyon fiatalon, 1991-ben találkoztam először az Agykontroll révén azzal, hogy kezembe vehetem életem irányítását, és pozitív módon változtathatok rajta. Éveken keresztül sikerrel használtam a módszert, azután pár éves szünetet tartottam az önismeretben.

Emellett pedig megvalósítottam gyermekkori álmomat is: belevetettem magam a lovak megismerésébe, és hosszú évekig az angol stílusban lovagoltam. Mesteri szinten lévő edzőim az angol stílusú lovaglásban: Gömbös Endre (Gömbi) és Hidvégi Levente (Lenyó). Időközben átnyergeltem a western-stílusra, és rengeteget köszönhetek a szintén mesterien oktató Stekler Erikának, westernlovas szakedzőmnek és a Texas Ranch színvonalas csapatának, lovainak.

Erikától nemcsak a westernlovaglás tudományát, hanem a szabadidomítás fortélyait is megtanultam.

2019. februárjától pedig Ló Asszisztált Ön- és Képességfejlesztő kurzusokat is vezetek egyének, baráti társaságok, családok, párok részére, igény esetén pedig cégek számára, akár csapatépítő jelleggel is. 🙂

A civil életben az írás, újságírás keltette fel érdeklődésemet, és a  ’90-es évek elején külsős újságíróként kezdtem írogatni, majd 1994-ben részt vettem a Komlósi Oktatási Stúdió sportriporteri képzésén, és pár évig a Népszava, illetve a Mai Nap c. napilapok (főként Sportrovat), és különböző lovas magazinok munkatársa voltam.

1996-98-ig a Civil Rádiónál önkéntes szerkesztő-műsorvezetőként dolgoztam (saját lovasműsorom is volt, Lóközelben címmel). Az újságírói és rádiós munkámnak köszönhetően a kommunikációval kapcsolatban rengeteg tudásra és tapasztalatra tettem szert, amelyet mostani tevékenységeimben is sikerrel hasznosítok.

A tiszta spirituális út mi mindenben segített nekem? Erre is választ kapsz a következő videóban:


A ’90-es évek derekán halálközeli élményem megerősített abban, hogy sok feladatom van még itt a Földön, és megkaptam és kapok azóta minden segítséget ahhoz, hogy ezt beteljesítsem.

Legelső spirituális tanítóim és gyógyítóim a lovak voltak. Rengeteg tanítást és szeretetet kaptam tőlük, ők voltak az első barátaim ebben az életemben.

2000-ben mélyponton voltam lelkileg és egészségileg egyaránt. Sok alternatív módszert kipróbáltam, de a tartós pozitív változás elmaradt. Ekkor ismerkedtem meg Ács Piroskával, és a spirituális életvezetéssel.

Mivel nagyon hatékony javuláson mentem keresztül a tisztítások után már az első Spirituális Választerápia tanfolyamon részt vettem 2002-ben. Hogyan találkoztam az spirituális életvezetéssel? Kattints ide, és erről az érdekes történetről bővebben olvashatsz ebben a blogbejegyzésben: Misztikus találkozás

2004-ben elkezdtem tanulmányaimat a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Főiskolán, s 2006-ban légzésterápiából oklevelet szereztem, s a módszert sikerrel alkalmazom.
2000-ben a kineziológián belül az Élet Mandalája módszert kezdtem el tanulni, és rátaláltam a spirituális életvezetésre, amelyet 2002-ben megtanultam, és azóta az SÉ-t alkalmazva, életem gyökeresen pozitív irányba fordult. Örülök az életnek, és élvezem azt.
2006-ban Robert E. Detzler-el váltottam néhány e-mailt, aztán Robert javaslatára beadtam a kérelmem az SÉ-tanácsadói minősítéshez.
SÉ-tanácsadó lettem, majd később megkaptam a Nemzetközi Spirituális Választerápia Alapítványtól a tanári minősítést is.
2011. szeptember 28-án személyesen is találkoztam és tanultam Robert E. Detzlertől, az SÉ kidolgozójától! 🙂

A képen jómagam látható Robert E. Detzler társaságában. (Budapest, Best Western Hungária Hotel – 2011.)

Később,  Robert nyugdíjba ment s már sokminden megváltozott. Emellett pedig sajnos sokszor találkoztam a nemzetközi spirituális szervezeten belül etikátlan hozzáállással. Ezt pedig már nem tudtam tiszta lelkiismerettel felvállalni. Emiatt, és egyéb más okokból kifolyólag 2012-ben önként lemondtam a nemzetközi minősítésemről, hisz szakmámban is a szabadság híve vagyok, így már nem szólhat bele indokolatlanul senki sem milyen stratégia mellett menedzselem magam és nem kötnek elavult korlátok.

De természetesen nem vonultam vissza, hanem az SÉ-t azóta is lelkesen használom. 

Időközben pedig a Forrás inspirációja nyomán kidolgoztam és létrehoztam a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszert.

Tudásom pedig, több, mint két évtizedes tanulmányaimra és tapasztalataimra alapozva, immár saját kidolgozott módszerem keretében, a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés és KreatívSpirit képzéseken örömmel továbbadom, amelyről a Tanfolyam fül almenüiben olvashatsz bővebben.  🙂

Immár számos területen otthon vagyok, ezért ha két szóval kell kifejeznem tevékenységemet, azt mondom hivatásom a kreatív lélekfelszabadítás, valamint szövegíróként is tevékenykedem.

Ha szeretnél több hasznos információt, meghívlak, kattints ide és olvasd a blogom.

A lélekoldásokra és tanfolyamokra pedig szeretettel várlak személyesen és  online, skype-on egyaránt. 🙂

Miben vagyok szakértő?

  • Abban tudok segíteni, hogy a spirituális tudást hogyan tudod játékosan, kreatívan beépíteni életedbe,
  • hogy a problémák, kihívások esetén azonnal a megoldásra tudj fókuszálni,
  • és olyan életet tudj teremteni magadnak, amelyben sikeresen túlszárnyalod legszebb álmaidat. 🙂

Nemcsak lélekoldásokban, hanem szövegírásban, tartalomfejlesztésben is szívesen segítek neked.

2011. novembertől 2013. márciusig az Élet Magazin egyik szerzőjeként és rovatvezetőjeként végeztem önkéntes munkát
2012. márciusában immár két évtizedes tudásom, tapasztalatom és a Forrással való kapcsolatom eredményeként megszületett a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő integrációs, esszenciális módszer, amelynek leírása a KreatívSpirit fülön található. A KreatívSpirit tanfolyamokról pedig a Tanfolyamok fül alatt olvasható bővebb információ. Ezzel egyidőben elkészült a Kreatív Örömteli Bőség c. minikurzus hanganyaga is, amely egyre inkább közkedvelt.

Kreativitásomat folyamatosan fejlesztem. A kreativitás fejlesztésének két fajtájával is foglalkozom: Kreatív gondolkodás, megvalósítás, illetve Spiritualitás és Kreativitás összehangolt használata.

Civil munkáim révén, több évig foglalkoztam ügyfelekkel, babysitter-ként gyerekekkel, és újságíróként, rádiós szerkesztőként is tevékenykedtem.
Folyamatos tanulmányokat folytatok annak érdekében, hogy önmagamnak, és azoknak, akik szeretnék megoldani életükben felmerülő problémájukat, minél jobban tudjak segíteni.

Az elmúlt 27 évben agykontrollal, Élet Mandalája oldással, több, mint tíz éve pedig SÉ-vel, 2006-tól transzlégzéssel és 2012 óta a KreatívSpirit lélekoldással, is segítem a hozzám fordulókat. Természetesen először éveken keresztül, ismerőseim élvezhették tudásom gyümölcsét, és csak sok idő elteltével szántam rá magam arra (Robert E. Detzler biztatására), hogy mindezt hivatásszerűen végezzem.

Az eddig hozzám forduló kliensek rendezni tudták családi, illetve egyéb kapcsolataikat, új munkát, vagy hivatást találtak, leszoktak a dohányzásról, bátorságot merítettek ahhoz, hogy vállalják a felelősséget, és pozitív módon változtassanak eddigi életükön, valamint elindultak az önismeret útján.
Nemcsak embereknek, de állatoknak is hatékony segítséget nyújtottam már. Az Élmények fülön belül tanítványaim és klienseim tapasztalatairól olvashatsz.

További szép kreatív napokat kívánok!

Kattints ide, és lépj kapcsolatba velem. 🙂

Kabany Csilla
SVT-szakember,
KreatívSpirit lélekfelszabadító és oktató,

a Ló Asszisztált Ön- és Képességfejlesztő kurzusok vezetője,

Kreatív Örömteli Bőség c. minikurzus vezetője
légzéstréner