A lelki oldások kategóriájában az alábbiak közül választhatsz egyéni oldást, foglalkozást:

KREATÍVSPIRIT, (vagyis régi nevén Kreatív Spirituális Felszabadítás (KSF) – előző életek vizsgálata gyengéden, energiák tisztítása, pozitív lelki megerősítések integrálása, kreatív hozzáállás kiépítése során jelentősen javul az életminőség. (Személyesen és Skype-on is vállalom a foglalkozást) Díja:  14.777-Ft/óra

 Spirituális Választerápia (SVT) – szükség szerint előző életek vizsgálata gyengéden, energiák tisztítása. (Személyesen és Skype-on is vállalom a foglalkozást) Díja: 13.699-Ft/óra

 Transzlégzés – lelki és testi blokkok oldása Csak személyesen! Díja: 10.000.-Ft/óra

A lélek több életen keresztül tapasztal és tanul, és bizony vannak olyan blokkoló energiák, amelyek több életen át gátolhatják a lélek szabadságát, és a tudatalattiban már megszokott programokként működhetnek a jelenben.

Kedves Lélek!

Nézeteim szerint a lélek, egy kerthez hasonló, amelyet folyamatosan táplálni és gondozni kell, hogy minél több örömöt tudjunk megélni

Nagymértékben más életekből áthozott energiák a gyökerei, a jelenben negatívan megélt élethelyzeteknek. Ha életciklusainkat egy fa szimbolizálja, a jelen élet a fa leveleit jelenti, más életek pedig a gyökereket, akkor valóban lehetnek olyan gyökerek, amelyek már nem szolgálják javunkat.

Tény: A múltat megváltoztatni nem lehet, de a múlthoz és életünkhöz való jelenlegi negatív hozzáállásunkat, hitrendszerünket igen! 🙂

A fa leveleit lehet tépkedni, de egyrészt ősszel magától lehull, tavasszal megint visszanő, majd egy idő múlva gyümölcsöt hoz. Fontos tehát, hogy életfánk gyökereit milyen gondolatokkal, és hitrendszerekkel, hozzáállással tápláljuk. Lelkünk kertjében a virágok akkor virágoznak szépen és fái is édes gyümölcsöt teremnek, ha a kreatív gondolkodást és megvalósítást is használjuk mindennapjainkban.

Forrással/Szellemmel (továbbiakban Forrásként említem) történő több, mint egy évtizedes együttműködésem során viszont azt is folyamatosan tapasztalom, hogy nemcsak blokkoló, de pozitív, támogató képességeket is hoz magával a lélek, viszont a legtöbb esetben sajnos nem merjük használni ezen képességeket, illetve belső bölcsességünket.

Jó hír, hogy a blokkoló programokat felül lehet írni. Az SVT-vel és a KreatívSpirit-el egyaránt lehet előző, más életekből áthozott, a jelenben blokkokat okozó energiákat beazonosítani, tisztítani, és pozitív energiákat betölteni. Ahhoz viszont, hogy a lelked hosszú távon felszabadultnak és örömtelinek érezze magát, a pozitív energiákat, hozzáállást tudatosan is integrálni kell (vagyis beépíteni). KREATÍVSPIRIT olyan esszenciális,  lélekerősítő és önfejlesztő integrációs módszer, amelybe beépítettem ezeket a kreatív, esetenként játékos, és a hétköznapokban is egyszerűen használható gyakorlatokat.

Régi bölcsesség: ismétlés a tudás anya, és bizony sokszor tudatos, vagy akár tudatalatti elménk is meghálálja az integrációt, hiszen a sikeres pozitív beépülés után,  tudatalattink is sokkal nagyobb mértékben szolgálja a javunkat. A KreatívSpirit több mint 95 db gyakorlatot tartalmaz.

 gyakorlatok közt van pár másodperces, pár perces, és hosszabb időtartamú is, így ha elfoglalt vagy, te is találhatsz az integrációs gyakorlatok között olyat, amelyik kényelmes és hasznos a számodra. A kis ideig tartó gyakorlatok esetében mindig javaslom, a napi többszöri integrációt, amely senkinek sem okozhat gondot, hiszen a számodra, személyre szabottan koordináljuk ezeket a gyakorlatokat.

Az SVT, illetve KreatívSpirit foglalkozásokon bárki részt vehet.

Az SVT-ről és a KreatívSpirit-ről az almenükben olvashatsz részletesebb tájékoztatót.

Transzlégzés szintén nagyon hatékony a lelki blokkok oldásában, ott viszont rendkívül fontos, hogy vannak kizáró okok is, mint:  a kliens terhessége, vagy drogos állapota, pszichikai tudathasadásos zavarai esetén nem vállalom a transzlégzés, újjászületés foglalkozást.

A transzlégzés folyamatáról még bővebben olvashat a Transzlégzés almenüben.

Sokan megkérdezik tőlem: Mikor várható eredmény? A válaszom az, hogy egyes esetekben nagyon hamar, más életterületekkel kapcsolatban viszont több oldási alkalom, illetve több idő szükséges, amíg a megoldás megszületik. Ez igaz a különböző lelki oldásokra úgy, mint ahogy az általam tartott tanfolyamokra is.

Arra kérek mindenkit, vegye figyelembe, hogy mindenkinek megvan a saját ritmusa, ebből következik az is, hogy bizony sokszor türelmesnek kell lennünk, akár önmagunkkal is, hiszen a spirituális út nem verseny.  Ezért javaslom: senki ne hasonlítsa máshoz önmagát ebből a szempontból, mert ahogy mindannyian egyediek vagyunk, lelkünk felszabadulásának is egyedi ritmusban kell zajlania. Ez az egyik fontos tényező, amelyet a klienseimnél és tanulóimnál egyaránt én is szem előtt tartok.

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy az általam nyújtott melyik típusú lelki oldást válaszd ebben is szívesen segítek! Szeretettel várlak!

A fizikai testtel kapcsolatos módszerek az Egészség fülön találhatóak.

A Skype-on keresztül történő foglalkozásokról való tudnivalókat elolvashatod, ha ide kattintasz