KreatívSpirit módszer alaptanfolyam


Változtatni szeretnél azon, hogy:

 • Számtalan spirituális, önismereti tanfolyamot végeztél el, átrágtad magad az ezoterikus, önfejlesztő könyveken, de a gyökeres, pozitív változás még mindig várat magára?
 • Megrekedtél az életedben?
 • Kapcsolataidból hiányzik a megértés, szeretet és öröm?
 • Ismételten olyan helyzeteket élsz át, amelyekben rosszul érzed magad?
 • Alig oldottál meg egy kihívást és egyszerre rengeteg probléma jön még hozzá?
 • Keresed a párod, de mindig kudarcot vallasz?
 • Olyan kapcsolatban élsz, amelyben nem érzed szeretve magad?
 • Munkádban, kollégáiddal, főnököddel konfliktusokat élsz meg?
 • Állandóan pénzügyi gondokkal küzdesz?
 • Azt éled meg, hogy „rossz” családba születtél?
 • Úgy érzed, te csak mellékszereplő vagy a saját életedben?
 • A fentieken kívül még egyéb gondok is nyomasztanak?
 • Csalódtál az egyéb spirituális képzésekben, szervezetekben?

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed, és fordítsd jobbra a sorsod, úgy, hogy közben még a legszebb álmaidat is túlszárnyalod.


Igen, a saját életedben TE vagy a legfontosabb!

Mert: Belőled indulnak ki életed eseményei: a tudatos és tudatalatt lapuló gondolataidból, érzéseidből, és ezek alapján reagálsz az élethelyzeteidre.

Sokszor tudatalatti, automatikus reakciók alapján hozol döntéseket. Ezért fontos, hogy képessé válj tudatalattidban lévő blokkokat, korlátozó hitrendszereket átalakítani, olyan támogató, kreatív és pozitív energiákká, gondolatokká, amelyek támogató és előrevivő tetteket, helyzeteket eredményeznek a számodra. És veled együtt, mindenki számára, hiszen te is hatással vagy a körülötted lévő környezetre és emberekre.
A képesség benned van, de ha nem tudod használni, akkor nem ér semmit. Ekkor értéktelennek és tehetetlennek érzed magad, de a KreatívSpirit gyakorlatorientált tudásanyagával ezen is tudsz változtatni.

Téged mi tart vissza attól, hogy használd a képességeid? Netán a félelmek?
Vagy úgy gondolod, neked nincsenek olyan különleges képességeid? Van egy jó hírem: Neked is vannak, csak ott lapulnak mélyen benned, amelyek csak arra várnak, hogy előhívd és használd őket.

Eddig csak nehézségeid voltak a tanulással? Elhitted, hogy a tanulás véresen komoly, nehéz valami? Nos, ezen a tanfolyamon ezeket a hitrendszereidet is szétbombázzuk, és új pozitív mintát  építünk fel ki a számodra.
Úgy érzed tehetetlen vagy az élet kihívásaival szemben? Megértelek, mert én is voltam ilyen helyzetekben, de rájöttem: Ez is „csak” egy hitrendszer, amit ha megváltoztatsz, átütő sikereket aratsz.

Ugye tudod, minden csak addig tart, amíg nem változtatsz rajta.
Vess véget most a tehetetlenségnek és tedd meg a lépéseket könnyedén, játékosan a megoldásaid, céljaid és hatalmas sikereid felé.

A KreatívSpirit lélekoldó-erősítő, (régi nevén: Kreatív Spirituális Felszabadítás) tanfolyam egy általam megalkotott rendszerben adja át azt a tudást, hogy megtanulj a Felső Éneddel illetve a Forrással/Szellemmel (én a továbbiakban Forrásnak nevezem) hatékonyan együttműködni, és tisztítani, átalakítani a blokkoló energiákat. 

Ezen kívül pedig egyszerű és hatékony mini-meditációkat és játékos gyakorlatokat is megtanulsz, amelyeket egyszerűen beépíthetsz a mindennapjaidba.

1. Milyen hasznod származik a KREATÍVSPIRIT lélekoldó-erősítő alaptanfolyamból?

– Amellett, hogy megtanulsz Felső Éneddel, illetve a Forrással kommunikálni, hipnózis nélkül, egyszerűen tudod feltárni a tudatalatti blokkokat, és gyengéd módon vizsgálod meg, és tisztítod az előző életből jelen életedre hatással lévő blokkokat.

– Már az alaptanfolyami gyakorlatok során számos felismerésre teszel szert, és a tanfolyam ideje alatt rengeteg blokk és tudatalatti ismétlődő program tisztul.

– Kreatív gyakorlatokat és játékos elemeket tanulsz meg beépíteni az önismeretbe, így élvezetté válik az az út, amelyen haladsz.

– A kreatív gyakorlatok beindítanak benned egy olyan folyamatot, amely segít abban is, hogy látóköröd szélesedjen, és az emberekkel való kapcsolatod a kölcsönös győztes-győztes megoldáson alapuljon.

Ezek szerint a tanfolyam után teljesen boldog leszek? – kérdezheted jogosan. Ez rajtad is múlik, és természetesen a negatív energiák tisztítása alatt szembesülhetsz olyan tényezőkkel, amelyek hatalmas felismeréseket hoznak a számodra. Ilyenkor előfordulhat, hogy előbukkan belőled a sírás, de ez természetes, hiszen a sírás is az oldódás része lehet. Utána viszont megkönnyebbül a lelked, és céljaidat könnyebben eléred.

2. Mire fókuszálunk, és mi a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszer specialitása?

A legtöbb spirituális módszer, csak azt hangsúlyozza, hogy a blokkokat tisztítani tudjuk, de: 

 • Mi arra is fókuszálunk, hogy a játékosság, és kreatív elemek segítségével fejlesztjük a kreatív gondolkodást, kreatív hozzáállást és megoldóképességet. A kreatív gondolkodás fejlesztése nem a művészetekre, hanem a sokoldalú és rugalmas megoldóképesség fejlesztésére irányul. Ez az egyik specialitás.
 • A másik specialitás  abban rejlik, hogy a játékos, kreatív elemekkel fűszerezett meditációs gyakorlatoknak köszönhetően, a tudatalatti bölcsességed is aktivizáljuk. Igen, nemcsak blokkok vannak a tudatalattidban (amelyet természetesen tisztítunk), hanem a belső bölcsességed is ott lapul. 
 • A fentiek mellett a játékos gyakorlatok segítségével az ún. belső gyermeki éned játékosságát is előhívjuk, aktivizáljuk, ezáltal az életöröm is növekszik benned. 🙂

3. Miért fontos az a specialitás, hogy játékos, mesés elemeket is tartalmaz a KreatívSpirit?

Mert a legtöbb spirituális technika csak az energiatisztításra fókuszál. Van mindenkinek egy ún. belső gyermeki énje. Általában a spirituális tanfolyamokon megtanítják a belső gyermek blokkjait oldani, viszont mellőzik azt a fontos tényt, hogy a belső gyermeki én bizony segíteni is tud neked.

Nálunk megtanulod, hogyan tudd a belső gyermeki, játékos, kreatív éned aktivizálni, és bölcsen használni. Ehhez nyújtanak segítséget, a kreatív, játékos, olykor mesés elemeket is tartalmazó mini-meditációk és speciális, egyszerű, a hétköznapokban is könnyen használható gyakorlatok. Ezeken keresztül nemcsak a negatív blokkok tisztítására, hanem a pozitív minták beépítésére is fókuszálunk.

4. Mit tanulsz a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alaptanfolyamon?

– A tanfolyam gyakorlati részében, a kurzus ideje alatt több blokkot is tisztítasz a tudatalattiból, DNS-ből és a lélekkrónikából egyaránt. Emellett pedig olyan egyszerű és rövid gyakorlatokat is elsajátítasz, amelyek segítségével örömtelibb életet élhetsz.

– Ingahasználatot
– Létrehozni a tiszta kapcsolatot Felső Énnel, és spirituális bizottságunkkal
– Hogyan lehet felismerni, azt a körülményt, amikor az ego, akadályoz, mit lehet tenni, hogy csökkentsük az ego befolyását?
– Átalakítandó negatív programok kialakulásáról, illetve hogyan tudjuk a minket blokkoló programok kialakulását megelőzni.
– Fizikai testből eltávozott lelkek (elhunytak) átsegítése a spirituális birodalmakba Felső Én illetve Mihály arkangyal segítségével
– Önbüntető programok elengedése szórakoztató módon 🙂

– Megtanulod milyen energiakapukra, -szivárgásokra kell odafigyelni, ellenőrizni, és hogy ez miért olyan fontos.

 Gyakoroljuk azt is, hogyan lehet az ego befolyását csökkenteni: Nagyon fontos: nem elnyomjuk az ego-t, csak megtanuljuk, hogy az ego teret adjon a Felső Énnek, szeretetnek, Kreatív Forrásnak, hogy velük kiépíts egy hatékony együttműködést, amelynek eredményeként az élet minden területén sikert arathatsz.

– Megtudod azt is, milyen módon tudsz nemcsak Felső Éneddel, hanem tudatalattiddal is hatékonyan együttműködni.

– Alapszinten megtanuljuk hogyan tudsz másoknak lelki segítséget nyújtani.

– Tértisztítást. Otthonod, munkahelyed és bármely más helyiség energiáit tudod tisztítani, hiszen ha hiszed, ha nem, a helyiségek energiái bizony hatással van ránk. Gondolj csak arra, van olyan hely ahol szívesen tartózkodsz, van ahol nem, és tudatosan nem mindig találsz rá magyarázatot.

 Egyszerű hétköznapi elemekkel kapcsoljuk össze a lelki megerősítéseket annak érdekében, hogy a mindennapi életben minél hatékonyabban, teljes mértékben beépüljön a pozitív programozás, és immár ez szolgáljon életed alapjául.

– Egyéb más programokat is tanulunk tisztítani és elengedni mint pld. ellenállás a változásoknak, félelmek
– Más életekből áthozott blokkoló energiák tisztítása, elengedése, átalakítása
Önajándékozó programok rögzítése
– tudatalattiban megbúvó blokkok azonosítása, átalakítása
– Hogyan irányítsd tudatos és tudatalatti elméd figyelmét könnyedén a pozitív, felemelő energiákra?
– Hogyan éld meg a látszólagos kudarcot lehetőségként, vagyis miként alakítsd át a sikertelenséget sikerré?
– generációs tisztítás
– genetikai programok tisztítása
– elméd érzelmi sérülésének elengedése és újjászületése,
– és sok-sok támogató energia betöltése
– csakratisztítás és feltöltés alapszinten
– mini játékos, kreatív integrációs gyakorlatok mint pld.: Önajándékozó meditáció, Isteni Rend, Szűrők levétele, Bűvös Nagyító és még sok kreatív gyakorlati elem és mini-meditáció.  🙂

5. Szükséges -e valamilyen előképzettség ahhoz, hogy részt vegyek a KreatívSpirit lélekoldó erősítő alaptanfolyamon?

Nem szükséges semmilyen előképzetség, elegendő a lelkesedésed és a nyitottságod.

A 3 napos tanfolyam után természetesen használni és gyakorolni kell az alapismereteket. A tanfolyam utáni időszakban is kapsz tőlem támogatást a gyakorlást illetően.

Te is szeretnél egy olyan egyszerű és hatékony módszert megtanulni, mint a KreatívSpirit? Ha úgy döntöttél, hogy igen, akkor szeretettel fogadom a te jelentkezésed is.  🙂

A 4 napos KREATÍVSPIRIT  alaptanfolyam időpontjai:

 Jelenleg egyénileg egyeztetünk időpontot, és megbeszéljük, melyik 4 nap lenne alkalmas mindannyiunk számára. Ha hozod még a barátaidat és ismerőseidet is a tanfolyamra, akkor még plusz jelentős kedvezményt kapsz az alaptanfolyami mentorprogramból. 🙂

A fentiekben kiírt időpontoktól eltérően is vállalom tanfolyamok tartását akár csoportok, baráti társaságok számára is, de ha ilyen igényed van, kérem előre jelezni, hogy időben meg tudjuk szervezni. Köszönöm! Lehetőség van továbbá egyéni egy fős tanfolyamokon is részt venni egyedi időpontban, ezt szintén időben kérem jelezni!

Az árban a jegyzetek, táblázatok és a használati segédlet díján kívül benne van az a tömérdek tapasztalat és tudás, lélekfejlesztési kreatív, játékos gyakorlatsor, amelyeket klienseimmel együtt, napi szinten beépítettünk az életünkbe és jelenleg is folyamatosan nagy sikerrel alkalmazzuk. 

A KreatívSpirit sikeres csapatában olyan boldogságteremtő emberek vannak, akik nemcsak megvalósítják, hanem túl is szárnyalják legszebb álmaikat.

Gyere, szárnyalj velünk, tartozz közénk. 🙂

Jómagam az elmúlt 25 évben, milliós nagyságrendeket költöttem továbbképzésekre, tanfolyamokra, te is látod, hogy mindezt a hatalmas összeget megspórolhatod,  hiszen a milliós tételekhez mérve, szinte már nevetséges áron kapod meg tőlem a milliókat érő tudást, ami mögött valós sikerek vannak.

Nem, sosem voltam milliomos, és most sem vagyok (de 28 év alatt bizony költöttem szépen a kiváló minőségű tudás megszerzésére), mégis valahogy mindig sikerült megteremtenem a tanfolyamokhoz szükséges pénzt.

Az alábbi tanfolyami díj egy jó befektetés a számodra, amely egész életedben csodás megoldásokkal, eredményekkel szolgál téged.

A legjobb befektetés te magad vagy, hiszen amikor magadon tudsz segíteni, akkor ez a pozitív kisugárzás hatással van a környezetedre is. 🙂

Becsüld magad legalább annyira, hogy látszatmegoldások helyett  inkább a KreatívSpirit hatékony lélekoldó-erősítő tudás elsajátításába fekteted az alábbi összeget, és időd egy részét.

KreatívSpirit Alaptanfolyam díja, amely Életed Legjobb befektetése: 95.000-Ft 

 

Ha skype-on keresztül szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor mindenképp olvasd el figyelmesen, a Skype-on keresztül tartandó tanfolyami tudnivalókat, kattints ide és olvasd: Tanfolyamok és egyéb szolgáltatások Skype-on

Amennyiben skype-on szeretnél bejelölni kérlek írj először a csilla kukac spiritualislelek.hu mailcímre.

Ha tovább lapozol, akkor a tanfolyammal kapcsolatban további infókat is találsz.

1. Hogyan jelentkezhetek a tanfolyamra?

A tanfolyamra jelentkezést:  +36 30 39 724 39-es számon illetve e-mailben: csilla@spiritualislelek.hu elérhetőségeken jelezd.   A tanfolyamon való részvételi regisztráció, a határidőre történt tanfolyami foglaló beérkezésével válik véglegessé.

3. Mi történik, ha valami miatt lemondom a tanfolyamot?

A regisztrációs díj nem jár vissza, de egyeztetünk egy másik tanfolyami időpontot, és ez a regisztrációs díj, amennyiben a regisztrációtól számított 2 hónapon belül eljössz a tanfolyamra, beleszámít a módosított időpontban megjelölt tanfolyami díjba. Vagy – szintén a regisztrációtól számított 2 hónapon belül – eljöhetsz egy egyéni lélekoldásra, így a regisztrációs díjad  máris hasznot hoz a számodra. Ezt a lehetőséget csak akkor veheted igénybe, ha a részvételt legkésőbb a tanfolyam előtt három nappal mondod le.

Ha a tanfolyamot bármi miatt én mondom le, akkor a regisztrációs díjat visszafizetem.

4. Mikor kell kifizetnem a tanfolyam díj fennmaradó részét?

Az első tanfolyami nap kezdetekor kell befizetni a fennmaradó összeget a helyszínen, készpénzben.

5. Mi történik a jelentkezés után?

Tájékoztatlak a tanfolyam pontos helyszínéről (amely függ a létszámtól), visszajelzek ha már beérkezett a regisztrációs díjad.

6. Milyen további támogatást adok neked a tanfolyam után?

Ha elvégzed a KREATÍVSPIRIT alaptanfolyamot már neked is van rá lehetőséged: KreatívSpirit klubfoglalkozás csak alaptanfolyamot, illetve KREATÍVSPIRIT haladó tanfolyamot végzettek számára: nemcsak a gyakorlás közben felmerülő kérdéseket beszéljük meg, de új információkkal is szolgálok!
A  KREATÍVSPIRIT klubfoglalkozás díja:  5.000-Ft/óra

7. Mikor vehetek részt a KreatívSpirit haladó tanfolyamon?

KREATÍVSPIRIT haladó tanfolyamon akkor vehetsz részt, ha az alaptanfolyamon elsajátított tudást készség szinten tudod alkalmazni. Amennyiben több, mint 1,5 éve végezted el az alaptanfolyamot és azóta nem vettél részt rendszeresen egyéni vagy csoportos klubfoglalkozáson, a haladó tanfolyam előtt egy ún. tudásfrissítés foglalkozás (minimum 1-2 napos) mindenképp javasolt!

Ha szeretsz játékosan tanulni, akkor a KreatívSpirit alap- és haladó tanfolyamot élvezni és imádni fogod! 🙂

Az élet egy olyan film, amelyben te vagy a forgatókönyvíró, rendező és a főszereplő. Életed forgatókönyvén mindig változtathatsz, kezdj hát neki! Fedezd fel belső képességeid, lelked kincseit, és ezzel feltöltekezve szárnyald túl legszebb álmaid.