Kreatív Örömteli Bőség kurzus

Mivel szolgál a Kreatív Örömteli Bőség tanfolyam a számodra?

A tanfolyam személyes foglalkozást és 3 db általam készített CD-t tartalmaz.

A CD-ken található anyag előadásokból, valamint meditációkból és játékos gyakorlatokból áll, melyek rendkívül értékes felismerésekhez vezetnek el Téged:
meglásd életedben a saját egyedi lehetőségeidet
kezedbe vedd életed irányítását
megfelelő időben, a megfelelő helyen legyél
beépítsd hétköznapjaidba a játékosságot és fokozd a lelki erőt
rendezd a pénzzel való kapcsolatodat
teljes mértékben felismerd, és használd értékeidet, tudásod és kreativitásod
tudatosan kezdd el felszabadítani a lelked a nyomasztó dolgok alól
feltárd és elismerd önmagad és szeretteid belső kincseit
merj a szívedre hallgatni, és jobbá tenni életed
legyen bátorságod a saját életedet élni

Mire alapoztam, a Kreatív Örömteli Bőség, avagy a “jólét a KÖB-ön minikurzus összeállítását?

Immár több, mint 2 évtizede folyamatosan végzek önismereti és spirituális tanulmányokat,  több mint 15 éves tapasztalatom van a másoknak való spirituális segítésnyújtásban. Ezen kívül ez idő alatt rengeteg tapasztalattal gazdagodtam.  

Mit tartalmaz a minikurzus?

1.  Elgondolkodtató kérdések

Úgy érzed, sok önfejlesztő tudásra tettél szert, de csak töredékét tudtad beépíteni életedbe? Vagy most tartasz az önfejlesztés elején?

Nos, a ’90-es évek elején, amikor elkezdtem képezni magam az önfejlesztés és spirituális témákban, egyik spirituális képzéshez hatalmas türelemre volt szükségem, mert a tananyag nagy része bonyolult  szakmai nyelven volt megfogalmazva. Milyen jó lett volna, ha egyszerű, és közérthető formában kapom meg az instrukciókat! Ebből következik, hogy kurzusaimat  úgy építettem fel, hogy közérthető legyen bárki számára.

A CD-ken található gyakorlatok pont abban segítenek, hogy az általam átadott tudás ne csak elméletben, hanem a gyakorlatban is tudd hasznosítani.

Vannak aggodalommal teli gondolataid pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban?
Ideje, hogy megbarátkozz a pénzzel. A CD-ken lévő tananyag és a foglalkozások ebben is segítenek neked.

Észrevettél –e olyan jelenséget, hogy hasonló dolgok történnek veled mint némely családtagoddal, ősöddel?
Nos, a minikurzus keretében, támogatást kapsz arra vonatkozólag, hogy a családi negatív minták helyett, az értékekre fókuszálj.

Tudni szeretnéd milyen egyszerű dolgokat tudsz megtenni a bőség megteremtése érdekében?
Kíváncsi vagy arra, hogy mi az a képesség amely mindenkiben, tehát benned is ott van, de mégis egyedi módon tudod hasznosítani?

A minikurzus során többek közt ezekre a a kérdésekre is választ kapsz.

 

2. Szórakoztató gyakorlatok – érezd jól magad!

Biztos te is sokkal jobban élvezed a tanulást, ha a kurzust szórakoztató, játékos elemek is tarkítják. 

Ha igen, ez a minikurzus épp neked szól.

Tévedés ne essék, nem arról van szó, hogy mostantól 24 órán keresztül csak vigyorogni fogsz, de az biztos, hogy sokkal több kedved lesz az önismerethez és lelked “edzéséhez”.

A Kreatív Örömteli Bőség, avagy jólét a KÖB-ön c. minikurzus hangvétele mesés és játékos elemeket is tartalmaz.

Miért fontos ez?

Mert ha bevallod magadnak, ha nem, lelked mélyén bizony van egy ún. belső gyermek. És hiába nőttél fel, ezzel a belső gyermekkel törődni kell, és figyelni kell az igényeire. Ezen a kurzuson, belső gyermekedet is bevonjuk ebbe a tanulási folyamatba, ezért az eredmény sokkal hatékonyabb!

3.  Fokozatos fejlődés

Ha azt szeretnéd, hogy egyik napról a másikra gyorsan meggazdagodj vagy életed gyökeresen megváltozzon, akkor nem javaslom  a Kreatív Örömteli Bőség  minikurzust. Azt vallom, hogy mindenben érdemes a fokozatosság elvét követni. Miért?

Vegyünk egy példát. Ha eldönti valaki, hogy lefutja a maratoni távot, nem elég ha egy hétig minden nap edz. Több hónapos, gondos és fokozatos edzésre van szüksége. Nemcsak a testét edzi, de a lelkét is, hiszen egy maratoni táv lefutása kitartást igényel.

A Kreatív Örömteli Bőség, avagy jólét a KÖB-ön kurzus, a fentiekhez hasonlóan szintén nem egyik napról a másikra hozza meg a gyümölcsét, de immár több éves tapasztalat távlatából bizton állíthatom, hogy igen érdemes rendszeresen végighallgatni és elvégezni a CD-ken található gyakorlatokat, meditációkat. Ez is egyfajta edzés, a lelked edzése, erősítése, és egyben a pozitív hozzáállás beépítése életedbe.

Miben egyedülálló ez a minikurzus?

Nemcsak egy CD-készletet árulok, hanem személyesen (vagy skype-on keresztüli) egy órás foglalkozást is tartok számodra.  

Így biztosítom neked azt, hogy amint meghallgatod a CD-ket és elkezded a gyakorlatokat, a lehető leggyorsabban elkezd megvalósítani az abban foglaltakat.

Mennyibe kerül a kurzus neked?

A “Kreatív Örömteli Bőség” kurzus összértéke 26.000-Ft, engedményes díja 16.000 Ft 

Eddigi tanítványaim véleményeit is figyelembe véve, további gyakorlatokkal bővült a kurzus

Mivel adok most többet?

A CD-k otthoni meghallgatása után egy újabb személyes (vagy Skype-os) gyakorlati foglalkozást adok Neked, amiben a felmerült kérdésekre kapsz választ és ezek valódi értéke:

  • a személyesen téged érintő kihívásokkal kapcsolatosan kapsz hatékony segítséget, tisztítást, melynek az ára önmagában 10.000-Ft.
  • Plusz: A 3 CD-n több hasznos gyakorlat található, melyeknek az értéke összesen önmagukban 12.000-Ft.
  • A legújabban kifejlesztett, a gyakorlatok nincsenek a CD-ken, de természetesen ezeket is átadom neked, amelyek szintén a bőség megteremtésében segítenek.  Az értéknövelő elemek értéke + 4.000 Ft, de van egy jó hírem. A kurzus díja 26.000 Ft lenne ennek ellenére

Most viszont a fentieket, 26.000 Ft helyett 16.000 Ft-ért megkapod az értéknövelt minitanfolyam keretében!

A minikurzus újabb gyakorlatokkal gazdagodott az elmúlt időszakban, tehát értéknövelt kurzust kapsz engedményes áron. Ha értékeled magad annyira, hogy befektesd a fenti összeget bőségtudatod gazdagítására, akkor szeretettel várom jelentkezésed!

„Jó érzés tölt el, amikor a gyakorlatokat csinálom, és rendszeresen végzem ezeket. Ennek köszönhetően főleg kapcsolataimban tapasztaltam jelentős javulást.”  B. Andrea

Mikor vannak a kurzusok?

minikurzusok időpontjai:

február 28-án csütörtökön 18.00-19.00 óráig Kreatív Örömteli Bőség minikurzus (jelentkezési határidő és a foglaló beérkezésének határideje: február 19.) amelyen a CD-ket is megkapod.

március 21-én csütörtökön 18.00-19.00 óráig Kreatív Örömteli Bőség minikurzus (jelentkezési határidő és a foglaló beérkezésének határideje: március 12.) amelyen a CD-ket is megkapod.

április 25-én csütörtökön 18.00-19.00 óráig Kreatív Örömteli Bőség minikurzus (jelentkezési határidő és a foglaló beérkezésének határideje: április 16.) amelyen a CD-ket is megkapod.

A minikurzuson távoktatási formában is részt lehet venni skype-on keresztül, vagy személyesen előre megbeszélt a fentiektől eltérő időpontban is.

A telefonszám megadása bár nem kötelező, mégis nyomatékosan javaslom, hisz előfordul, hogy az e-mailcímedben, amit megadsz, hiba van, vagy egyéb műszaki okok miatt, nem jó az e-mail címed, így nem tudlak elérni. Főleg abban az esetben javaslom a telefonszám megadását, ha egyéb időpontot jelölsz be, hiszen akkor időpontegyeztetésre is szükség van! Köszönöm!

Mi történik a jelentkezésem után?

A jelentkezésed után felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. Jelentkezésed a foglaló (5.000 Ft) beérkezésével válik véglegessé. A tanfolyam fennmaradó díja a foglalkozás napján esedékes.

Természetesen hívhatsz a +3630 39 724 39-es számon is.

Mi a véleménye kurzusról azoknak, akik már elvégezték?

„Jó érzés tölt el, amikor a gyakorlatokat csinálom, és rendszeresen végzem ezeket. Ennek köszönhetően főleg kapcsolataimban tapasztaltam jelentős javulást.”  B. Andrea

„Amikor munkámban nem éreztem jól magam, elővettem a CD-ket, és újból elkezdtem a gyakorlatokat. Saját magam tapasztaltam mennyit számít az, hogy kitartóan végezzem ezeket a meditációkat. Mindig is más pozíciót szerettem volna betölteni a munkámban, és most sikerült, főleg az egyik kreatív rajzolós gyakorlat segített ebben.” – K. M.

„Észrevettem, hogy milyen gondolatokkal gátoltam saját magam a pénzügyekben. Eddig nem figyeltem a gondolataimra, de amióta részt vettem a tanfolyamon és használom rendszeresen a tananyagot, pénzügyeim egyre jobban alakulnak.”  J. Kata

No és milyen hasznod származik még a kurzusból?

– edzi a kitartásodat,
– segít, hogy megváltoztasd hozzáállásodat a bőség megteremtésével kapcsolatban,
– segít abban, hogy javuljon a pénzzel való kapcsolatod
– rávilágítok sok tévhitre, amely alapján eddig automatikusan élted a mindennapjaidat,
– a családi minták jelentőségéről is érdekes dolgokat tudsz meg, s elkezdheted őket felülvizsgálni, átalakítani
– nemcsak a blokkokra és annak oldására, de az értékekre is rávilágítok, és a gyakorlatok is segítenek abban, hogy az értékes, és hasznos gondolatokat építsd be mindennapjaidba.
– párkapcsolati és egyéb kapcsolati problémák rendezésében is gyökeres segítséget ad.

A fenti példával élve ezzel a minikurzussal a lelked pozitív iránymutatást és támogatást kap több ponton is, hiszen az élet több területén is szükség van olykor lelkünknek  az erősítő edzésekre.

A CD-n található gyakorlatok és meditációk segítenek abban, hogy elengedd a bőséggel kapcsolatos blokkokat, figyelmedet, gondolataidat a bőségre fókuszáld, és megteremtsd a valódi lelki és anyagi jólétet.
A CD 3. részében, a párkapcsolattal kapcsolatos meditációban -amely a szív kertjében játszódik -többek közt, ez a zeneszám is hallható, természetesen instrumentális formában: (a CD-n található Szív kertje meditáció kb. 16 perc)

Ha te is szeretnéd megtapasztalni életedben a bőség sokszínűségét, szeretettel várlak!

Jelentkezésed után felveszem veled a kapcsolatot a további részletek miatt.

Jelentkezz MOST a Kreatív Örömteli Bőség kurzusomra!