Személyesen és online is részt vehetsz lélekoldásokon, speciális spirituális tanfolyamokon. Ha külföldön élsz, egyedi (magyar idő szerint – késő esti, vagy kora hajnali) időpontot is választhatsz.

Az egyéni KreatívSpirit lélekoldásra-erősítésre, Spirituális Választerápia, vagy transzlégzés konzultációkra, foglalkozásokra, egyéni “Újjászületés” folyamatra, illetve Spirituális Testújjáépítésre, energiaharmonizációra telefonon, előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Figyelem! Budapesten a IX. kerületben a 4-6-os villamos közelében (Mester utcai megállótól 3 percre) Vaskapu utcában fogadom a klienseket. (Ha autóval jössz, a parkolást illetően kérlek tájékozódj.)

Kérlek mindenképp időben gyere, mert késés esetén, a te idődet is fel kell számítanom. Köszönöm a megértést!

Amennyiben neked kényelmesebb továbbra is választhatod még a XIII. ker. Gyermek téri lehetőséget is. 

A tanfolyamok helyszíne több fős csoport esetén: Budapest, IX. ker, 4-es, 6-os villamos közelében, Vaskapu utcában.

Figyelem! Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy az itt feltüntetett elérhetőségeket csak a tevékenységemmel kapcsolatos érdeklődés, illetve lelki oldás és egészségjavító terápiás foglalkozások időpont egyeztetésére, vagy tanfolyami érdeklődés, jelentkezés esetén használhatja! Kérek mindenkit, hogy mellőzze a mindenféle (marketinges, MLM-es, kereskedelmi, vallási és egyéb) promóciós megkereséseket irányomban!   Köszönöm, hogy kérésemet tiszteletben tartod!

Időpont egyeztetés és bejelentkezés:mutató aranyos arc

Ha időpontot szeretnél egyeztetni kérlek, a +36 30 39 724 39-es számon hívj (8.00 órától, este 20 óráig fogadom a hívásokat), mert az e-maileket ritkábban olvasom.

Skype-on a kreativ.lelek néven jelölhetsz be. (kérlek ne feledd a kreativ és a lelek közé pontot tenni, mert az a helyes skype nevem.)

Kérlek, ha mégsem jössz az előre egyeztetett tanácsadásra, egyéni vagy más csoportos foglalkozásra, vállald a felelősséget, és időben értesíts telefonon, vagy SMS-ben, legalább két nappal a megbeszélt időpont előtt! 

Ha legalább nem  két nappal előtte értesítesz, akkor a tanácsadási óradíj felét ki kell fizetned. Abban az esetben, ha nem jössz el, és a megbeszélt időponttól számítva csak két órán belül értesítesz, vagy  nem is értesítesz a lemondásról SMS-ben, vagy telefonon, ebben az esetben a teljes tanácsadás, foglalkozás óradíját ki kell fizetned!    Köszönöm, hogy felelősséggel, és körültekintően egyeztetsz időpontot velem a fenti telefonszámon!  

Az előbb említett kellemetlenségek megelőzése érdekében, a konkrét megbeszélt időpont előtt egy-két nappal egy emlékeztető SMS-t kapsz tőlünk, így biztosan nem felejted el az közösen egyeztetett időpontot.

Köszönöm a megértést!

A Skype-on igénybe vehető szolgáltatások és tanfolyamok feltételeiről erre a szövegre kattintva találsz információkat.

Kérdezz tőlem, üzenj nekem