Személyesen és online is részt vehetsz lélekoldásokon, speciális spirituális tanfolyamokon. Ha külföldön élsz, egyedi (magyar idő szerint – késő esti, vagy kora hajnali) időpontot is választhatsz.

Az egyéni KreatívSpirit lélekoldásra-erősítésre, Spirituális Választerápia, vagy transzlégzés konzultációkra, foglalkozásokra,  telefonon, előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Figyelem! Budapesten a IX. kerületben a 4-6-os villamos közelében (Mester utcai megállótól 3 percre) Vaskapu utcában fogadom a klienseket. (Ha autóval jössz, a parkolást illetően kérlek tájékozódj.)

Kérlek mindenképp időben gyere, mert késés esetén, a te idődet is fel kell számítanom. Köszönöm a megértést!

Amennyiben neked kényelmesebb továbbra is választhatod még a XIII. ker. Gyermek téri lehetőséget is. 

A tanfolyamok helyszíne több fős csoport esetén: Budapest, IX. ker, 4-es, 6-os villamos közelében, Vaskapu utcában.

A Ló Asszisztált Ön- és Képességfejlesztés foglalkozásokat, kurzusokat a Budakeszi és Páty között található Texas Ranchon tartom. A Ló Asszisztált fejlesztő kurzusokra az előre befizetett részvételi díj után egyeztetünk konkrét időpontot. Kérlek írd meg, a csilla (kukac) spiritualislelek.hu e-mail címre a számlázási adataidat, és ezután küldöm neked az utalási információkat. Köszönöm!

Figyelem! Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy az itt feltüntetett elérhetőségeket csak a tevékenységemmel kapcsolatos érdeklődés, illetve lelki oldás és egészségjavító terápiás foglalkozások időpont egyeztetésére, vagy tanfolyami érdeklődés, jelentkezés esetén használhatja! Kérek mindenkit, hogy mellőzze a mindenféle (marketinges, MLM-es, kereskedelmi, vallási és egyéb) promóciós megkereséseket irányomban!   Köszönöm, hogy kérésemet tiszteletben tartod!

Időpont egyeztetés és bejelentkezés:mutató aranyos arc

Ha időpontot szeretnél egyeztetni kérlek, a +36 30 39 724 39-es számon hívj (8.00 órától, este 20 óráig fogadom a hívásokat), mert az e-maileket ritkábban olvasom.

FONTOS ÚJ KLIENSEK számára tudnivalók: Ha még nem jártál nálam lélekoldáson:

– Az időpontfoglalást követően, a megbeszélt találkozó előtt szükséges átutalni a foglalkozás teljes díját, úgy hogy a találkozó előtt 3 nappal beérkezzen hozzám a foglalkozás díja. Ha ez nem történik meg, automatikusan törlöm a foglalást!

Az utalás menete:

  • Küldj egy e-mailt a csilla@spiritualislelek.hu mailcímre. Kérlek az e-mailben add meg telefonszámodat is, hogy biztosan elérjelek, ha bármi technikai gond adódik.
  • Válasz mailben visszaküldöm neked az utalási lehetőségeket (Paypalon, vagy átutalással is fizethetsz.)
  • Amint megérkezik a számlámra az összeg, felveszem veled a kapcsolatot, és leegyeztetjük a konkrét időpontot. Számlát a találkozó napján adom át a részedre.

Ha a megbeszélt időpont előtt 2 nappal mondod vissza a találkozót, nézünk egy másik időpontot a számodra.

Ha bármi ok miatt én mondom vissza, teljes díjat visszautalom a számodra.

Ha csak 1 nappal előbb mondod le a foglalkozást, vagy aznap, mikor időpontod van nálam, akkor a befizetett összeg felét levonom, és a felét utalom vissza. Ebben az esetben is egyeztetünk másik időpontot, de a levont összeget nem számítom bele a következő foglalkozás díjába.

Amennyiben egyátalán nem jelzed lemondási szándékodat a megbeszélt időpontig, ebben az esetben semmilyen díj nem jár vissza!

Azoknál a törzskilienseimnél, tanulóimnál, akiknél már kialakult a kölcsönös bizalmi kapcsolat, egyes esetekben eltekintek a fenti fizetési feltételektől. Ezen kívül pedig törzsklienseim, és szorgalmas tanulóim egyedi kedvezményben is részesülhetnek!

Azoknál a törzsklienseimnél, akikkel külön megállapodunk arról, hogy nem kell előre utalni a díjat, rájuk az alábbiak vonatkoznak:

Kérlek, ha mégsem jössz az előre egyeztetett tanácsadásra, egyéni vagy más csoportos foglalkozásra, vállald a felelősséget, és időben értesíts telefonon, vagy SMS-ben, legalább két nappal a megbeszélt időpont előtt! 

Ha legalább nem  két nappal előtte értesítesz, akkor a tanácsadási óradíj felét ki kell fizetned. Abban az esetben, ha nem jössz el, és a megbeszélt időponttól számítva csak két órán belül értesítesz, vagy  nem is értesítesz a lemondásról SMS-ben, vagy telefonon, ebben az esetben a teljes tanácsadás, foglalkozás óradíját ki kell fizetned!    Köszönöm, hogy felelősséggel, és körültekintően egyeztetsz időpontot velem a fenti telefonszámon!  

Az előbb említett kellemetlenségek megelőzése érdekében, a konkrét megbeszélt időpont előtt egy-két nappal egy emlékeztető SMS-t kapsz tőlünk, így biztosan nem felejted el az közösen egyeztetett időpontot.

Köszönöm a megértést!

A Skype-on igénybe vehető szolgáltatások és tanfolyamok feltételeiről erre a szövegre kattintva találsz információkat.

Kérdezz tőlem, üzenj nekem