E rovatunkban immár bloggá alakul!  🙂

A híreket, a média világát mindannyian ismerjük, de sokszor nem is vesszük észre, milyen rejtett üzenetet hordoznak, ami aztán rendesen blokkolhat minket. Nemrégiben egy elismert sajtószóvivő mondta a nyilatkozatában: “Ne csak emlékezzünk, hanem éljük is át!” Nos, ezt egy nemzeti ünnep kapcsán nyilatkozta, viszont én nem szeretném átélni azokat a borzalmakat sem lelki sem pedig szellemi szinten. Emlékezni úgy is lehet, hogy ha egyszerűen meggyújtasz egy gyertyát, őseid, vagy az elhunytak emlékére, és megfelelő alázattal és tisztelettel vagy irántuk. De ehhez nem kell átélni amit ők már megéltek. Ez nagyon nagy tévhit, ugyanakkor az ilyesfajta átéléssel saját magad blokkolhatod, és olyan lelki terheket vehetsz magadra, amiről tudatosan nem is tudsz. Az együttérzés átélés nélkül is lehetséges, bár annak aki érzékenyebb, ezt megvalósítani nehezebb.

Miért ne éld át a borzalmas történeteket? Mert amibe rengeteg érzelmet fektetsz, legyen ez akár szeretet, akár félelem, akár szenvedés, azt meg is teremted magadnak. Figyelj hát arra mi az amit átélsz, és főleg milyen érzelemmel éled azt át? Tehát amit átélsz, és ahogy, amilyen érzelemmel átéled azt teremted meg. Te mit szeretnél magadnak megteremteni? Szenvedést és mártíromságot, vagy örömöt, szeretetet, boldogságot?

Következő cikkünkben az együttérzésről is szó lesz.

 

Tudtad? Sokszor hallottam már ezt a kérdést kliensektől, érdeklődőktől: Ki voltam én előző életemben? Nos, ennek a kérdésnek önmagában nincs sok értelme. 🙂     Miért? Mert akár százezer oldalon keresztül írhatnám, hogy kik voltunk előző életünkben… A lélek ugyanis többször, több szereposztásban tapasztalt már különböző helyeken és időkben, más életekben. Azt viszont érdemes kideríteni, hogy jelen életünkben milyen előző élet-ből áthozott energiák blokkolnak minket akár tudat alatt, és ezt SVT-vel és a Kreatív Spirituális Felszabadítás módszerével egyaránt megtehetjük, méghozzá gyengéd és biztonságos módon, hipnózis nélkül.

Tudtad? – Mi a gond a hipnózissal? Önmagában semmi, főleg ha etikus, jó szakember végzi. De előző életek vizsgálatánál nemcsak átéli hipnózis alatt a kliens a vizsgált előző életben megélt negatív energiákat, de olyan energiák is felszínre kerülnek akár sejt-, ill. DNS szinten is, amelyről sokszor sajnos a hipnózist vezető sem tud, így azt nem tudják megfelelő módon kezelni, bármennyire is segítőkész az utaztató. A Kreatív Spirituális Felszabadítás alaptanfolyamon azt is megtanulhatod, hogyan kezeld és engedd el, a más életek vizsgálatakor felszínre került energiákat nemcsak tudatalatt, hanem sejt- és DNS szinten egyaránt gyengéd módon. Emellett a gyengéd feltárás közben természetesen az is kiderül, milyen szerepet játszottunk abban az életben, amikor a blokkok kialakultak. A vizsgálattal egyidőben pedig a tisztulás is megtörténik.

 

Tudtad? Azért vonakodunk új ötleteket kitalálni, mert az új ötlet szakítást jelent a régivel, kockázatot jelent, némi kavarodást sok kis gonddal. Tehát első blikkre jobbnak tűnik a már meglévő régi gyakorlatot folytatni egészen addig, amíg a körülmények, vagy akár versenytársak változásra nem kényszerítenek. (Biztos ismerős a helyzet, régi rosszul működő kapcsolatban megmaradni, mert úgy gondolja így kényelmesebb. Vagy a megszokott, bár az Ön számára kellemetlen helyzeteket megtartani, hisz Ön ezt ismeri. Valljuk be, az ismerős helyzetből való kilépés sokak számára félelmetes, még akkor is ha abban a helyzetben nem érezzük jól magunkat többé.)
E vonakodás legyőzéséhez az kell, hogy megkönnyítsük az új ötletek elfogadását, kipróbálását. Valamint jó adag bátorságra is szükségünk van.
Ne várjuk meg, amíg kényszerítő helyzetbe kerülünk, inkább előzzük meg az ilyen helyzeteket és a kényszer helyett mi magunk döntsünk úgy, hogy kilépünk a megszokott, ismerős rosszból, a kreatívan alakítható ismeretlenbe. Ugye így már nem is olyan félelmetes az ismeretlen fogalma?  🙂

Mindenképp megéri az új ötletek kipróbálása, hisz ezek előnye hatalmas, és kreativitásunk mindig rendelkezésünkre áll. Ez a képesség ugyan mindenkiben megvan, de -e csodás képességünket fejleszthetjük tudatosan is.

Miért van szükség a kreativitás, kreatív gondolkodás fejlesztésére?

Mert az emberek míg kora gyermekkorukban még sokkal nagyobb hányadában tudják használni kreatív energiájukat, de sajnos felnőtt korukra már sokan elfelejtik ennek az energiának a hatékony használatát.

A kreatív ötleteket, a gyakorlati kreativitással lehet a legkönnyebben megvalósítani.
Amennyiben kreativitásunkat a gyakorlatban, hétköznapokban is tudjuk használni, csodálatos dolgokat fogunk tapasztalni. Ha szeretnéd megtanulni hogyan lehet a spirituális tudást és a kreatív hozzáállást hasznosan beépíteni életedbe, javaslom számodra, a Kreatív Spirituális Felszabadítás tanfolyamokat, amelyekről a Tanfolyamok almenüjében találsz részleteket.

Tudtad? – A mosoly egy görbe vonal, amely egyensúlyba hozhat mindent!  🙂

Tudtad? – Este már nem ajánlott gyümölcsöt enni, – kivétel ez alól az alma. Tudományosan is bebizonyították, hogy egy alma elfogyasztása segíti az alvást, mivel éjszaka az almában lévő cukrok gondoskodnak a vércukor egyenletes eloszlásáról.

Tudtad? – Ha sportolsz, érdemes pulzusszámot mérő órát használni. Ez azért nagyon fontos, mert ha a vérkeringés eléri a 136-170 lüktetést percenként, a test ekkor oxigénhiányos állapotban van. Tehát ha a pulzus 136  fölé kúszik, akkor izmaid kevesebb oxigénhez jutnak, mint amennyire szükségük van, a test hiányállapotba kerül, és nem éget el több zsírt, csak cukrot. Ez ártalmas a szervezetre és a szervekre, mert többek között a test elsavasodásához vezethet.

Tudtad, hogy alvás közben, álmodban is teremtesz? Javaslom, nézd meg az alábbi videót:

Ha szeretnéd megtekinteni a Lélek TV-ben velem készült interjút is, kérlek kattints ide, a Média megjelenések-re.