Kedves Lélek! Nemrégiben feltörték honlapomat, így most egy kis átalakuláson, arculatváltáson megy keresztül. Picit még várat magára a végleges forma, de hamarosan megújult formában (mobilról is könyebben olvasható formátumban) találkozhattok a weboldalammal. Addig kis türelmet kérek!

Kreatív Meditációs Klub Skype-on keresztül

Kreatív Meditációs Klub, mindenki számára nyitott, aki kreatív módon szeretné jobbá tenni életét.
A klubfoglalkozások keretén belül, egyszerű és hatékony technikákat sajátít el a résztvevő, amelyet könnyen tud alkalmazni a mindennapi életben, ezzel fejlesztjük az élethez való kreatív hozzáállást is.

A Kreatív Meditációs Klub időpontja: Hamarosan!

(jelentkezési határidő: )

Részvételi díj:

Helyszín:
Ha szeretnél részt venni a klubfoglalkozáson, kérlek küldj egy mailt a kabany.csilla@gmail.com címre, vagy hívj a +36 30 39 724 39-es számon SMS-ben vagy telefonon. Kapcsolat menüben közvetlenül is írhatsz a számomra.
Kérlek a jelentkezésnél tüntesd fel, hogy egyedül szeretnél -e jönni, vagy hozol magaddal valakit. A létszám korlátozott, ezért arra kérlek, hogy ha valami miatt mégsem jössz te, vagy a partnered SMS-ben, vagy telefonon jelezd felém. Kérlek ezt tartsd be, hiszen hiába küldesz e-mailt, ugyanis nem minden nap van időnk az e-maileket böngészni. Köszönöm!
Amennyiben nem értesítesz időben (legalább a kezdés időpontja előtt négy órával!) TELEFONON vagy SMS-ben a részvételed lemondásáról akkor a legközelebbi klubon a részvételi díjad 6000.,-Ft. Köszönöm a megértést!

Szeretettel várok mindenkit!