Íme az Életöröm megengedése c. meditációs gyakorlatról Viki véleménye, aki már otthonában élvezi ezt a KreatívSpirit tárházába tartozó, mp3 formátumban elkészített meditációs gyakorlatot:

 

Ezúttal Kati beszél az energetikai tisztításokkal, lélekoldásokkal kapcsolatos tapasztalatairól:

Az alábbiakban, Schermann Andrea mondja el nekünk sikerélményeit, miután egy alkalommal végeztem nála, az anyaszereppel kapcsolatos blokkjainak  tisztítását:

 

Lapozz lejjebb, és hang formátumban, más kliensem sikerélményét is meghallgathatod nemcsak egyéni lélekoldásokkal, hanem a cégtudatosság tisztítással kapcsolatban is! 🙂

Hanga-2És íme a Hanga nevű kislány lélekoldásának pozitív eredményei, amely még a szkeptikus apukát is meggyőzte arról, hogy bizony a lélekoldásoknak csodás eredményei vannak életünkben.

 

A képen a beszámolóban szereplő Hanga látható. 🙂

Hanga anyukája, Nagy Zsoltné élménybeszámolójának részleteit az alábbiakban olvashatod:

Nagyné ajánlása - lélekoldás 001

Schermann Andrea mondja el a cégtudatosság tisztítás után tapasztalt sikerélményeit:

Mit foglal magába a cégtudatosság tisztítás? Erről itt olvashatsz bővebb infókat: https://spiritualislelek.hu/cegtudatossag-tisztitasa-adomanyos-jelleggel/

Egy kliensem írta az alábbi tapasztalatát, aki KreatívSpirit egyéni oldásra járt hozzám:

Eszter ajánlása

 

Tanítványaim írták, akik elvégezték a KreatívSpirituális alap- és/vagy haladó tanfolyamokat, és/vagy a Kreatív Örömteli Bőség c. minikurzust:

”A KreatívSpirit tanfolyamra azért mentem el, mert szerettem volna kideríteni, miért is vagyok itt, mi az életem célja és egyáltalán ki vagyok én . A tisztítások után szépen elkezdtem lerakni a vállamról a súlyos csomagokat, amiket az élettől kaptam. Most már azt is tudom, hogy csupán tanításként kaptam őket, nem büntetésként. Rengeteg dolog kezd kitisztulni az elmémben is és újra megtaláltam a kapcsolatot önmagammal és a Teremtővel. Igyekszem jól ápolni mindkettőt 🙂 Fantasztikus hangulatemelkedésen mentem keresztül és újra tudom élvezni az életet. Szeretek élni 🙂 A gyakorlatok is szuper jók!
A minimeditációkat is élvezem, sokat segítenek felhangolni, pozitív érzésekkel megtölteni a lelkem. Hálás vagyok, hogy a birtokomba került ez a tudás, ami remek alapot adott ahhoz, hogy az életem felett újra átvegyem az irányítást és tovább menjek a tanulás, fejlődés útján. Az újjászületésre is szükségem volt ahhoz, hogy azokat a sérelmeket, fájdalmakat, amiket olyan mélyen elástam már magamban, hogy el is felejtettem őket, most a helyén tudjam kezelni. Szabályosan érzem, ahogy a mellkasomról legördültek a harag, bánat sziklái, olyannyira, hogy már említésre sem érdemesek. Az önsajnálat, panaszkodás helyett mindenkinek javaslom, tegye meg a saját életéért azt, amit csak tud. Először is kezdje el szeretni önmagát! Nem kell szenvedni, a változtatás lehetősége a saját kezünkben van. És vegyük észre, ha szükségünk van segítségre.
Csilla jól felkészült terapeuta és tanító is, a tiszta szeretet vezérli minden cselekedetét. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy segítséget kérjen tőle.
Diána”
 
“Egy ismerősöm eladó házát tisztítottam, amit az energetikai tisztítás után sikerült eladnia.

Egy autót is tisztítottam energetikailag, és ezután rögtön sikerült eladni azt is.
A házunkat tisztítottam, és a tulajdonunkban lévő traktort is sikerült eladtuk.” (Széber Krisztina, KreatívSpirit alaptanfolyamot végzett gyakorló)

A KreatívSpirit alaptanfolyamtól rengeteg jót kaptam, valóban már a tanfolyam közben is jelentős tisztulást, átalakulást éltem meg.
Nagyon javaslom mindenkinek, aki szeretne továbblépni a lelki fejlődés útján, hiszen rendkívül hatékony a módszer.
Nagyon tetszenek a gyakorlatok és a mini-meditációk is, amelyeket be tudok építeni a hétköznapjaimba.
Ezoterikus selyemfestő művészként megihletett a KreatívSpirit rendkívül kifejező logója is.  (Csizmadia Klára – ezoterikus selyemfestő – www.festomuvesz.hu/csizmadiaklara )
“Sok önismereti és spirituális tanfolyamon vettem részt, de ez a tanfolyam mégis rengeteg új és hasznos tudást adott!. Köszönöm!”
Sz-né


(Természetesen a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alaptanfolyamra bárki jelentkezhet, semmilyen előképzettség sem szükséges! 🙂 – szerk. megjegyzése)


“Kedves Csilla! Gratulálok, nagyon tetszik a Kreatív Örömteli Bőség tanfolyam és CD! 🙂 Nagyon megnyugtató, kellemes hangod van, és jól érthető minden. A CD tartalmát is jól megszerkesztetted, és a gyakorlatok, meditációk is nagyon tetszenek!” (Malvina)


“Pár hónapja a Kreatív Örömteli Bőség minikurzust végeztem el, és azóta rendszeresen használom a CD-ket. Rengeteg felismerésben van részem, és azt tapasztalom, hogy anyagi helyzetem és párkapcsolatom egyre jobbá válik! :)” (M.K.)

Élmények, tapasztalatok a KreatívSpirit egyéni lélekoldással és pozitív integrációval kapcsolatban:

“Évek óta gyakorlom és tanulom az SVT-t, és most bepillantást nyertem a KreatívSpirit-be is. A KreatívSpirit számomra olyan új nézőpontot és könnyedséget, játékosságot ad, amit eddig máshol nem tapasztaltam. Örülök, hogy van olyan módszer, amely nemcsak a Felső Énnel való együttműködésen alapszik, hanem még könnyedebbé és szórakoztatóbbá teszi a lélek átalakulását. Mindenképp szeretném megtanulni a KreatívSpiritet!” (V.)

“A KreatívSpiritben az tetszik nagyon, hogy az oldás játékos része is rendkívül jó. Számos ajándékot kapok azóta az élettől. Ilyenben még sohasem volt részem! Egyre inkább örülök az életnek! Köszönöm! ” A. Mária

“Tetszik, hogy az oldás-tisztítás nemcsak a kihívást segített megoldanom, de jobb kedvem is lett. Rájöttem: a rugalmasság és a kreatív hozzáállás, kreatív gondolkodás mennyire fontos! Aki nem próbálta, nem is tudja! P. László

“Vicces és érdekes volt az önajándékozó mini-meditáció, azonnali felismeréshez vezetett! Ez valóban kreatív és szórakoztató oldódás! Köszönöm!” K.P.

“Eddig bárhol, bármilyen meditációt csináltam, nem emlékeztem rá mi történt közben, mintha elaludtam volna, de ez alkalommal igen, ráadásul ez a mini-meditáció nagyon aranyos volt., és több felismeréshez vezetett.” Sz.

SVT tisztítással  kapcsolatos élmények:

“Eddigi életem során rengeteg diszharmónikus, fájdalmas és kellemetlen érzéssel és fizikai fájdalommal kellett megküzdenem a mindennapok során. Jártam pszichológusnál és pszichiáternél is, de sem a hagyományos terápiák, sem a gyógyszerek nem enyhítettek igazán ezeken. Reggelenként rendszeresen fejfájással, izomfájdalmakkal, tompa tudattal és reménytelen “világváge” hangulattal ébredtem.
Amikor Csillával elkezdtük az SVT kezeléseket, akkor sorban tárultak fel a főleg előző életekbeli okok: önbüntető programok, fogadalmak és tévhitek. Konkrét pozitív változások, amiket napi szinten tapasztalok a kezelések óta:
– sokkal pihentetőbb lett az éjszakai alvásom
– esténként a normális lefekvési időszakban jelez a biológiai órám (korábban képes voltam hajnalig fent lenni)
– tisztábbak és intenzívebbek az álmaim, kezdem egyre jobban érteni a tudatalattim álmokon keresztüli üzeneteit
– fizikailag energikusabbnak érzem magam, nőtt a teherbíró képességem
– letisztultak a gondolataim és megszűntek a bennem dúló állandó negatív érzelmi viharok, sokkal harmonikusabbnak és békésebbnek érzem magam
– minimálisra csökkentek a korábban napi szintű erős fizikai fájdalmaim
– mások rosszkedve (még a hozzám egészen közelállóké sem, ami elég gyakori) nem képes többé olyan erős negatív befolyással bírni rám, mint korábban; úgy érzem, mintha védve lennék az ilyen negatív érzelmi támadásoktól
– az emberi kapcsolataimban sokkal kedvesebb, figyelmesebb és toleránsabb tudok lenni, ami nekem is nagyon jó érzés, mert növeli az önbecsülésemet, de a körülöttem lévők is nagyon értékelik (igazából mindig is ilyen szerettem volna lenni, de eddig sohasem sikerült)” (K. Ildikó)

Egy hosszú időn keresztül tartó vajúdás során nem akart beindulni a szülés. SVT-tisztítás után, problémamentesen zajlott a szülés a kórházban, anya és gyermeke egyaránt jól vannak. 🙂

Egy kismama azzal keresett meg, hogy különböző félelmei vannak, de nem szeretne semmilyen nyugtatót, vagy gyógyszert szedni a babára tekintettel. SVT tisztítás után félelmei elmúltak, és örömmel várta párjával a babát. A baba azóta megszületett, és szép, egészséges.

D. kliens arra panaszkodott, hogy előre kifizette az albérletét, de mielőtt beköltözött volna, meggondolta magát, és félt, hogy nem kapja vissza a foglalót. SVT-vel tisztítottam a negatív tényezőket, betöltöttem a pozitívakat. Másnap visszakapta pénzét, és új, jobb albérletet talált.
Állatoknak is lehet akár távtisztítással is segíteni, ezekből a sikerekből válogattam: 

Egy alkalommal megkértek, hogy SVT-vel tisztítsak egy lovat, mert patkoláskor rendszeresen “hisztizik”, és csak nyugtatóinjekcióval tudják elérni, hogy hozzáférjen a kovács. Az SVT-tisztítás (Spirituális Választerápia) után, a patkoláskor, a ló már mindig türelmesen várta, hogy megpatkolja a kovács.

Egy cica hetek óta étvágytalan volt, az állatorvos már megadott minden segítséget, de a cica állapota változatlan volt. Tisztítás után, másnap reggel a cica kérte a reggelit gazdijától. Étvágya azóta is töretlen és kitűnő egészségnek örvend.  🙂

Egy kiskutya eltévedt. Tisztítást végeztem a kutyusnak, kértem neki energetikai védelmet, és vezettetést, másnapra a kutyus jóllakottan gazdija ajtaja előtt ült. 🙂