CÉGTUDATOSSÁG, PÉNZTUDATOSSÁG, BŐSÉGTUDATOSSÁG FEJLESZTÉSE

Mi található ebben az energetikai mezőben?

Ebben az energetikai információs mezőben találhatóak a céget, szervezetet, vagy közösséget befolyásoló energiák, amelyek lehetnek pozitívak, vagy negatívak. Energetikailag tudjuk tisztítani, átalakítani a cég, illetve vállalkozás (akár egyszemélyes vállalkozásnak is) az energetikai mezejében található negatív befolyásoló energiáit.

Mi a cégtudatosság?

Nemcsak növényeknek, állatoknak és embereknek, hanem különböző cégeknek, közösségeknek és szervezeteknek is van tudatossága és saját energetikai mezeje.

Mit foglal magában a cégtudatosság?

Bőségtudatosságot, pénzügyi tudatosságot, karrierépítést, kreatív gondolkodás képességének fejlesztését.

Milyen módszerrel végzem a foglalkozásokat?

Az energiatisztításhoz és a tudatosság fejlesztéséhez a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszert alkalmazom, amelynek keretében oldjuk és tisztítjuk blokkoló negatív energiákat, korlátozó hitrendszereket és rengeteg játékos gyakorlattal támogatlak a pozitív minták és kreatív hozzáállás fejlesztésében és beépítésében.

Kik kérhetik a cégtudatosság tisztítását és fejlesztését?

cégvezetők

alkalmazottak, karrierépítők

egyéni vállalkozók

vezető beosztásúak is, hiszen ha annak a cégnek a tudatossága is tisztul, ahol az alkalmazott dolgozik, akkor ő is jobban érzi magát és tovább tud lépni a neki megfelelő pozícióba.

Fontos, hogy a cégtudatosság fejlesztése keretében neked is át kell formálnod adott esetekben, illetve helyzetekben a hozzáállásod. Ehhez adok neked konkrét útmutatást a teendőket illetően hiszen nagyon fontos a tudatos részvételed a karriered, céged sikerének építésében. 

Elengedhetetlen a siker- és bőségtudatosságod fejlesztése a munkatársakkal, üzletfeleiddel illetve egyéb partnerekkel való sikeres együttműködés érdekében is.

Gyakran felmerülő kérdések:

Mi a pénzügyi tudatosság?

Neked is vannak ún. szokásgondolataid, és amit a pénzről gondolsz, hiszel, az válik a saját valóságoddá.

A hitrendszered és szokásgondolataid pedig egyrészt tapasztalataidból erednek, másrészt generációs, családi minták, valamint a kollektív tudatban található információs mező is befolyásolja.

– Például, ha azt gondolod, hogy azért, mert nincs vagyonod, akkor kevesebbet érsz, mint a másik vagyonos ember, -e gondolat miatt értéktelennek érezheted magad, s ekkor az önbizalomhiány is teret kap. 

Tudjuk mindannyian, hogy a pénzügyi helyzettől függetlenül mindenkiben vannak bizonyos értékek. 

Előfordul azonban, hogy olykor a pénzügyi, illetve vagyoni helyzeted alapján ítélnek meg, amely egy hamis képet alkot rólad. Ez a hamis kép pedig megbújik tudatalattidban, és akadályoz téged a pénzügyi bőség megteremtésében.

– Előfordulhat, hogy haraggal fordulsz a pénz felé, vagy azt tanultad, hogy a pénz valami rossz, gonosz dolog. Nos, ezen a hozzáálláson mindenképp változtatnod kell, ha szeretnéd megtapasztalni a pénzügyi bőséget is.

A pénzügyi tudatosságod akkor javul:

– feltárjuk a tudatalattidban lévő pénzzel kapcsolatos negatív szokásgondolatokat, hitrendszereket és átalakítjuk őket téged támogató, gazdagító szokásmintákká.

  értékelni tudod saját képességeidet,

– képességeid birtokában egészséges önbizalommal fordulsz a külvilág felé,

– a pénzt a szeretet egyik megnyilvánulásaként tudod elfogadni és továbbadni.

A pénzügyi tudatosság fejlesztése pedig abban is segít, hogy megvalósítsd és élvezd a   bőségesen áramló pénzt.

Milyen konkrét témaköröket érintünk?

Rengeteg témakört ölel fel a cégtudatosság tisztítása és újrakalibrálása, fejlesztése.

Most kiemelek néhányat ezen témakörök közül:

– karrierrel kapcsolatos blokkok feloldása,

– a pénzügyekkel kapcsolatos gátjaid feloldása, negatív hitrendszerek, blokkoló tudat alatt ismétlődő programok átalakítása,

– cégvezető tisztítása,

– a cég termelékenységén, hatékonyságán, fejlődésén lévő blokkok tisztítása,

– a cég pénzügyi blokkjainak tisztítása,

– pénzügyi és egyéb bőség megteremtéséhez szükséges kreatív hozzáállás támogatása, beépítése a számodra,

– a cég üzleti és egyéb kapcsolati blokkjainak tisztítása,

– a cég  alkalmazottainak kapcsolatán lévő blokkok tisztítása,

– a cég telephelyének, székhelyének tisztítása (igen ez is fontos, hiszen tudjuk, hogy épületeknek is van önálló energetikai rendszere)

– jó üzleti kapcsolatok elősegítése – ezen lévő blokkok tisztítása annak érdekében, hogy folyamatosan és kiegyensúlyozottan áramoljanak a régi és új üzletfelek, kliensek, és mindenki javát szolgálva legyen kölcsönös elégedettség.

– kintlévőségekkel, tartozással kapcsolatos nehézségek megoldásának blokkjait tisztítjuk, és megoldáscentrikus kreatív hozzáállást alakítunk ki.

– cégspecifikus blokkok, nehézségeket előidéző energiák tisztítása.

Természetesen a fentieken kívül több egyedi tényezőt is figyelembe véve végzem a tisztítást, és adom számodra a speciális tudatosságfejlesztő gyakorlatokat.

Mit kell tudni a bőségtudatosságról?

A bőség sokkal több, mint az anyagi javak. A bőségtudatosságban az életminőség, családi és egyéb kapcsolatok, és az élet élvezete is beletartozik. A bőségtudatosság fejlesztéséhez a foglalkozások mellett, szorosan kapcsolódik a Kreatív Örömteli Bőség c. minikurzus is, amely 3 db CD-t is tartalmaz.

Mennyi ideig tart az első foglalkozás?

Az első foglalkozás kb. 2 órát vesz igénybe. A további foglalkozások 1 óra időtartamúak.

Mennyibe kerül?

10.000,-Ft/óra, azaz az első alkalom 20.000.-Ft, és ha intenzívebben szeretnél haladni, akkor egyedi bérletvásárlás lehetőségét is megadom a számodra. A bérlet igényedet az első alkalom után beszéljük meg.

Továbbá ha szükséges, küldök a számodra meditációs gyakorlatokat is, amelynek 2.000-Ft a díja, és amelyet bármennyiszer meghallgathatsz.

Kérhetem-e csak az egyik fajta tudatosság-fejlesztést?

Természetesen, bár ezek a témák szorosan összefüggnek egymással.

Hallgasd meg Gabi sztoriját arról, hogyan oldott meg egy munkahelyi konfliktust, az első tudatosságfejlesztés foglalkozás után:

Ki végzi a foglalkozásokat?

Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszer alapítója és oktatója, aki több, mint 23 éves tapasztalattal rendelkezik a lelki blokkok oldásában, különböző képességek fejlesztésében- számos lélekoldó módszer sikeres, profi alkalmazója, valamint újságíróként, tartalomfejlesztőként, szövegíróként is együttműködik a cégekkel, kisvállalkozókkal.

Ha idáig végigolvastad ezt az oldalt, ez azt jelenti, hogy itt az ideje: tedd meg most az első lépést a sikeres cégtudatosság, pénz- és bőségtudatosság útján. Gyere és segítek, hogy a siker útjára lépj, és örömmel haladj ezen a szép úton, amely hasznos és élvezetes kincseket tartogat a számodra. 

Indulj el és találj rá saját gazdagságodra! 🙂