UA-2791234-58
Egyébkapcsolatoklélekodásokváltozásversek

MIÉRT CSAPDA, HA VÁRSZ A MEGMENTŐRE? – ÍGY LÉPJ A MEGOLDÁSHOZ VEZETŐ ÚTRA

By 2021-02-13 No Comments

A 2000-es évek elején, amikor elkezdtem tudatosan tanulni és tanulmányozni a lélekoldó, stresszoldás tudományát, volt egy alaptétel, s bevallom, erre a tételre többször vissza kellett térnem a gyakorlatok során.

Az izomtesztelésen alapuló stresszoldó módszer egyik alaptételének, az volt a címe, hogy: MENTSD MEG A HERCEGNŐT. Hogyan függ ez össze a jelenlegi Globálvakcina tervvel, és mi lehet ebből a kiút, milyen tévhiteket kell ehhez elengedned, és mit tehetsz a megoldás érdekében? Ezekre a felmerült kérdésekre adok most választ neked.

Mire vonatkozott a stresszoldó gyakorlat ama főcíme, hogy MENTSD MEG A HERCEGNŐT? Arra, hogy:

  • Vegyük tudomásul, hogy magunkért és az életünkben előforduló kihívások megoldásáért, illetve céljaink eléréséért mi magunk vagyunk a felelősek. Ennek következtében ne várjuk el, hogy majd „bevágtat a herceg fehér lovon”, és megment minket abból a saját magunk emelte „kőtoronyból”, amelybe mi zártuk saját magunkat, hiedelmeink, félelmeink, tudatos vagy tudatalatti korlátaink által.
  • Valljuk be, a hercegnői szerep, nagyon vonzó és romantikus. DE: Mit csinál egy hercegnő, amikor nem tudja mi tévő legyen? Elkezd várakozni a megmentő hercegre, és azt várja, hogy Ő (mármint a megmentő herceg, aki valójában nem létezik) majd megold helyette mindent. És a hercegnő csak vár, vár, vár, és egyre mélyebbre süllyed az önsajnálat mocsarába és a kihívásba.

Nos, ennek a tévhitnek és tudatos, illetve tudatalatti hitrendszernek az átalakításához vannak gyakorlatok is, méghozzá 3 alap akadályozó nézőpont egyike játszik szerepet abban, ha „beragadsz” a „hercegnői” szerepbe. Először ezekkel kell szembenézni, majd meghatározott gyakorlatokkal tudjuk ezeket a nézőpontokat átalakítani

  1. Vagy az a gond, hogy tudod mit akarsz, de nem hiszed el, hogy el tudod érni azt a célt, vagy meg tudod oldani azt az adott kihívást. Illetve meg vagy győződve arról, hogy mások akadályoznak téged (ekkor másra hárítod a felelősséget) és NEM teszel semmit.
  2. Vagy nem tudod hogyan dönts. Erre menj? Vagy arra? Nincs határozott célod, ezért csak „barangolsz” össze-vissza.
  3. Tudod mit szeretnél, és már döntöttél is, de akadályok vannak az úton. S ahelyett, hogy legyőznéd ezeket az akadályokat, azt várod, hogy valaki ezt megtegye helyetted. (Valljuk be, van ebben a hozzáállásban némi lustaság is.) Idővel az akadályokat legyőzhetetlennek hiszed, elkezded tagadni azt, hogy képes vagy fejlődni, és legyőzni az akadályokat.

Amint kiderül, hogy melyik verzió akadályoz téged a továbblépésben, hatékonyan tudjuk oldani a megoldáshoz vezető tudatos, és/vagy tudatalatti blokkokat.

Hálás vagyok azért, hogy a fenti tétellel még a stresszoldói és spirituális hivatásom elején találkoztam. Miért? Mert hatalmas csapdát kerültem el azzal, hogy onnantól kezdve, ahogy felismertem akkoriban, hogy hogyan jelenik meg a „hercegnői szerep” az életemben, és képes voltam kilépni ebből a nézőpontból és szerepből.

Egyéni lélekoldások, stresszoldás kapcsán szokott előjönni ez a tétel, s tudjuk, amely nézőpontot egyéni szinten sokan magukénak tudnak, az a kollektív tudatba is beíródik.

Miért fontos ez a mostani járványhisztis időkben?

Mert a spirituális társadalomban is rengeteg ilyen „hercegnő” van. És ez bizony csapda. Sokan várják az ilyen-olyan űrhajón érkező kapitányt, vagy az Amerika fanok QAnnont, és még sorolhatnám a köztudatba keringő ún. megmentők elnevezéseit.

Bevallom QAnnon sztorit félig elhittem, de megérzésem arra figyelmeztetett, hogy valami ebben a dologban nagyon NEM oké. Ezért feltettem a Forrásnak a kérdést: Miért érzem azt, hogy ez esetben valami nem stimmel? Derüljön ki mi van valójában. – kértem a Forrástól.

Majd rövid idő múlva azt is éreztem, jómagam is tenni szeretnék valamit a jelenlegi járványhiszti megoldásának érdekében, és szeretnék olyan csoporthoz csatlakozni, akikkel meg tudjuk teremteni az ún. Aranykort, illetve szeretettel, békésen megoldható legyen ez az egész.

Ezek után elkezdtem kutatni az infók után. Alaposan átrágtam magam azokon a lehetőségeken, amelyek felbukkantak a számomra kutatómunkám során. Néhány hónap elteltével pedig, a Forrás vezetésével 2020. októberében rátaláltam Oláh Sándorra, és a Magyar Humanista Egység Mozgalomra. (Hamarosan írok  egy másik mozgalomról is, akikkel együttműködünk egyetértésben.)

Ne valami megmentőre várj. Nincs megmentő. A megmentő képét csak azért formálta meg a háttérhatalom, hogy te továbbra is a kényelmes karosszékedben ücsörögj és ne tegyél semmit. Hiszen ha semmit sem teszel, akkor az ők, mármint a Luciferiánus, Szabadkőműves háttérhatalom és csatlósai (a diktatórikus kormányzat) malmára hajtod a vizet.

Tehát a megoldáshoz vezető első lépés: elengeded a megmentőre való vágyakozást és várakozást.

Te döntesz: továbbra is a Pszichopata Háttérhatalmat és csatlósait szolgálod a “Megmentőre való várakozással’? Vagy elfogadod a tényt, hogy téged is átvertek, és ezt felismerve felállsz a szuperkényelmes (ám sehova sem vivő) karosszékedből, és megteszed, azt amit – ha magyar embernek vallod magad – kötelességed megtenned.

Mert a megváltó, akit olyan nagyon vártál eddig, az valójában benned van: Úgy hívják: Krisztusi Tudat.

És tudod nem vagyok vallásos, sem egyház, sem szektatag, mégis nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom a Forrás, vagy ha úgy jobban tetszik, a Teremtő támogatását. Támogatni viszont csak akkor tud minket, ha mi is megtesszük a magunkét.

Köszönöm, hogy elolvastad ezen ébresztő sorokat, köszönöm a figyelmet, és köszönöm, hogy te is teszel azért, hogy megszűnjön ez a diktatúra és megváltsuk magunkat a szabadságra. És nem érdekel minket semmilyen pozíció, csak a békés, szeretetteli megoldás van a fókuszban.

Megteheted azt, hogy illúziókat táplálva vársz a 2022-es választásokra, de tudd, hogy egyrészt a pártok (az újak) is a háttérhatalom csatlósai, másrészt nincs idő a várakozásra.

A megoldás második lépése: 

Most kell cselekedni annak érdekében, hogy megelőzzük a kényszeroltást (mert rendeletileg még mindig bármikor megtehetik). Gyere csatlakozz te is ahhoz az Egységhez, amelynek tagjaival együtt egy jobb világot teremtünk magunknak, és szeretteinknek. Együtt, békésen, kézenfogva.

Ahhoz az Egységhez, amelynek konkrét terv áll a rendelkezésére a teljes körű megoldást tekintve, erre a linkre kattintva tudsz csatlakozni: Magyar Humanista Egység Mozgalom. A csatlakozásodat természetesen csak akkor tudjuk elfogadni, ha válaszolsz a feltett kérdésekre és elfogadod a csoportszabályzatot is.

Olyan egység ez, amely engem is megihletett, és megírtam az alábbi rövidke versikét.

Egység versike – írta: Kabany Csilla

Egy a célunk, egy a létünk,

erre az útra együtt léptünk.

Kézenfogva továbbmegyünk,

rendíthetetlen a hitünk.

A teremtő áldása van velünk.

 

(Következő posztomban, Oláh Sándort, a Magyar Humanista Egység Mozgalom alapítóját is részletesebben bemutatom.)

 

(a fenti sorokat írta: Kabany Csilla, Független újságíró, a KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő módszer alapítója, mentor-tréner)