UA-2791234-58
Egyébpozitív gondolatok

Édenkert a Vajdahunyad várában

By 2019-05-21 No Comments

Az Édenkertről a gondtalanság, bőség, harmónia, öröm jut eszembe. A Zema Porcelánmanufaktra, Édenkert elnevezésű, luxus kivitelű új kollekciója bővelkedett a harmonikus szépségű ékszer kavalkádban.

Wolf Kati, énekesnő büszkén viselte az Zema Édenkert c. kollekciójának gyönyörű ékszereit

Szokás szerint a Vajdahunyad vára adott otthont az exkluzív ékszerbemutatónak. A modelleken kívül magyar sztárok – többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Koroknyai Virág, Madár Veronika, Nyertes Zsuzsa, és Marcellina is bemutatták a Zema, Édenkert kollekciójának porcelánból készült gyönyörű darabjait.

“A tavalyi rendezvényen vettem részt először az ékszerbemutatón, akkor kaptam több kollekciót is, és eszméletlenül szeretem őket. Nem vagyok nagy ékszeres csak néhány darabom van. Általában egyetlen gyűrűt viselek a jobb kezemen, ami nagyon egyedi és ütős. Azért szeretem a márkát, mert feltűnő, de nem kérkedő. Hétköznapokon és koncerteken is egyaránt viselem a hozzám illő legszebb darabjait.” – nyilatkozta lelkesen Wolf Kati, énekesnő.

Különleges élményt jelent az Édenkert kollekció darabjainak viselése azok számára is, akik fogékonyak a szépre, a kézi értékekre, hiszen egy-egy darab megmunkálása több napot vesz igénybe, s a végleges termék elkészülése akár 1-2 hétig is eltarthat.

A márkát azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék egyediségüket kihangsúlyozni. Biztosan sokakat megérintenek a a természet színei, vagy a múltunkat idéző és meghatározó korok finom vonalai.