UA-2791234-58
Egyébkapcsolatokkreatív gondolatokkreatív kommunikációlélekodásoklovakváltozás

LÓ ASSZISZTÁLT ÖNFEJLESZTŐ KURZUSOK ÉS TEAM COACHING WITH HORSES

By 2019-02-12 No Comments

Élményekkel dúsan tapasztalod meg a lelki blokkok oldódását és képességeid fejlesztését, amikor részt veszel a Ló Asszisztált Önfejlesztő, illetve a  Team Coaching with Horses kurzusokon.

Milyen pluszt ad neked a ló jelenléte a foglalkozásokon?

 • Őszinte és azonnali visszajelzést kapsz arról, mely képességeidet kell fejlesztened
 • Olyan területekre is rávilágít, amelyek lehet, hogy eddig rejtve maradtak előtted.
 • Finom falatokkal nem tudod a lovat “lefizetni”. Csak akkor fog tisztelni téged, ha képes vagy kivívni a tiszteletét. Agresszivitással azonban csak félelmet keltesz. Megmutatom neked azt az aranyközéputat, amely elvezet téged a győztes-győztes megoldásokhoz.
 • A ló teljes mértékben igényli, hogy a jelenben légy. Egy kb. 500-600 kg-os élőlényről van szó, tehát csak úgy tudsz együttműködni vele, ha nem csak testben de lélekben is jelen vagy.
 • Átütő sikerélményt ad a számodra, amikor eléred nála, hogy bízzon benned, tiszteljen téged és maximálisan együttműködjön veled. Ez hatalmas eredmény, ugyanakkor tisztában kell lenned azzal, hogy ezt csak türelemmel lépésről lépésre tudod elérni.

Milyen képességeket fejleszt a ló asszisztált készségfejlesztő minikurzusok során?

 • összpontosítás
 • türelem
 • kommunikációs képességek
 • intuíció fejlesztése
 • érzelmi intelligencia
 • kreatív hozzáállás
 • megoldáscentrikusság
 • reakcióidő felgyorsul
 • vezetői képességek
 • határozott fellépés
 • önbizalom
 • együttműködő képességek
 • konfliktuskezelés
 • rugalmasság
 • alkalmazkodás az új, váratlan helyzetekhez
 • bizalom a külvilág felé
 • határaink kijelölése és betartatása

Ki vezeti a kurzusokat?

Kabany Csilla, aki 24 éves gyakorlattal rendelkezik a lélekoldás, képességfejlesztés, tudatosságfejlesztés terén. Csilla már gyermekkorában használta különleges képességeit, és 19 éves kora óta folyamatosan képzi magát.

13 éves lovas múlttal rendelkezik, és ő maga is tapasztalta, hogy a lovak rendkívül hatékonyan működnek közre a lelki blokkok oldásában és a fent felsorolt képességek fejlesztésében.

Agykontrollt végzett, tanult kineziológiát, spirituális módszereket, családállítást és transzperszonális pszichológiát. 2012-ben pedig megalkotta a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszert.

Mi a hasonlóság a lovak és a Csilla közt? Többek közt az, hogy mindketten őszinték. Nem azt fogod hallani amit szeretnél, hanem amire szükséged van a lelki, tudatalatti blokkok oldódásához és képességeid fejlesztéséhez.

Ki lesz a partnered?

Hóvirág, aki rendkívül jó idegrendszerű, jó szándékú gyönyörű ló, de nem tompa. Neki is vannak rosszabb és jobb napjai, saját akarata, és hobbija. Hóvirág kedvenc hobbijai: lustálkodás, falatozás, napozás. 🙂

Hol tartjuk a minikurzusokat?

Helyszín: Budakeszi és Páty között, Vastagtanya területén található a Texas Ranch lovarda.

Megközelítés: Busszal a Széll Kálmán térről Vastagtanya megállóig, vagy gépkocsival Budakeszin keresztül, a Pátyi úton haladva, balra a lovarda behajtójánál ki van táblázva, hogy Texas Ranch.

Kiket várunk a Ló Asszisztált Önfejlesztő minikurzusokra?

Egyének, céges, munkahelyi csoportok, baráti társaságok, családok és párok részére kínáljuk változatos, kreatív, élménydús ló asszisztált minikurzusainkat.

Mi az a Team Coaching with Horses?

Társaságok részére, az adott csoport igényeinek, céljainak megfelelően összeállított ön- és képességfejlesztő kurzus. Milyen csoportoknak ajánljuk? Cégeknek, vagy akár családok is részt vehetnek ezeken a kurzusokon.

Kikkel nem foglalkozunk?

Autista, Down-kórós és pszichés zavarokkal küzdő klienseket nem fogadunk.

Felmerülhet benned néhány kérdés, ezekre adunk most válaszokat:

Félek a lovaktól ez kizáró ok?

Nem kizáró ok, hiszen oldjuk az ezzel kapcsolatos félelmeidet is.

Fel kell ülnöm a lóra? Mit csinálunk a lóval?

Nem ülsz lóra. Különböző játékos gyakorlatok segítségével, feladatok megoldásán keresztül, a lóval a földön partnerként működünk együtt.

Nekem már van lovas múltam, tudok lovagolni. Nekem is segíthet?

Igen, mindenképp segít neked is, hiszen nem lovagolunk, hanem a földön végezzük a játékos és minden alkalommal más-más, változatos fejlesztő gyakorlatokat a lóval közösen. Ez teljesen más dimenziót nyit meg a számodra is és olyan plusz élménnyel gazdagodsz, amelyet eddig te sem ismertél.

Rossz idő miatt elmarad a foglalkozás?

A rossz idő nem akadály, mert rendelkezünk fedeles lovardával, ahol nyugodtan megtarthatjuk a kurzusokat.

Mi történik egy foglalkozáson?

 1. Először a kötelező adminisztrációt végezzük el, majd egy rövid, alapozó, feltáró beszélgetésen meghatározzuk a célokat, rövid meditációt vagy ráhangolódó gyakorlatot végzünk. Ez 15 percet vesz igénybe.
 2. Ezután elkezdjük a lóval együtt a kurzus gyakorlati részét, amely 60 perc. A foglalkozás alatt nem csak beszélünk a felmerülő nehézségekről, blokkokról, hanem oldjuk is azokat. Játékos gyakorlatokon keresztül, rengeteg élményt kapsz a lóval való foglalkozás során.
 3. A foglalkozás végén 15 percben összefoglaljuk, megbeszéljük a tapasztalatokat, felismeréseket, élményeket.

Hány alkalommal szükséges a ló asszisztált fejlesztő minikurzuson részt vennem?

Több alkalom javasolt, hiszen a fejlesztés, fejlődés lépésről lépésre történik. Egyénenként és csoportonként eltérő lehet a fejlődés ritmusa, ezért ezt előre nem lehet megmondani, hány alkalom szükséges.

Mennyibe kerül egy alkalom?

Egy alkalom 90 perc, amely 30.000-Ft/fő helyett Early Bird kedvezményes áron, 25.000-Ft/fő/90 perc vehetsz részt a foglalkozásokon. A foglalkozásokra időpontot úgy tudod lefoglalni, ha előre átutalod a 90 perces minikurzus díját. A foglalkozás díja előre fizetendő, és postai úton vagy személyesen adom át a számlát.

Egy fő egy alkalommal veheti igénybe az egyéni kedvezményes árat!

Early Bird kezdvezmények őszre, korlátozott számban tudjuk fogadni a jelentkezéseket. Október 19. szombaton szeretnél jönni, akkor október 4-ig kell beérkeznie a 25.000-Ft Early Bird kezdvezménynek.

Mennyibe kerül a további teljes árú minikurzus?

A további alkalmak teljes áron 30.000-Ft/fő/90 perc. Természetesen ha többen jöttök, lehetőség van kedvezményt igénybe venni. Erről az alábbiakban olvashatsz részletesen:

Párok részére is tartok minikurzust, amelynek részvételi díja: 22.500-Ft/fő/90 perc, vagyis összesen: 45.000-Ft/pár/90 perc.

(A kép csak illusztráció, a foglalkozás során nem ülünk lóra.)

CÉGES ÉS EGYÉB  TÁRSASÁGOKNAK  a Team Coaching with Horses képességfejlesztő kurzusokat javasoljuk. Mennyi a minimum és a maximum létszám? Cégek esetében minimum létszám: 5 fő, maximum 8-10 fő. Ha 10 főnél többen vagytok egy cégnél, akkor több napra, több csoportra is eloszthatjuk a foglalkozásokat.

Team Coaching with Horses képességfejelsztő kurzusok ára: Ha céges, munkahelyi társaságként szeretnétek jönni, ez esetben kérlek írd meg hányan szeretnétek részt venni a minikurzuson, és egyedi, kedvezményes árajánlatot küldünk a számotokra.

Baráti társaságok, családok részére is biztosítunk kedvezményes árakat, kérlek ez esetben is kérj árajánlatot a lenti e-mail címen. Baráti társaságok, családok minimum létszáma 4 fő.

Más napokon jönnél? Erre is van lehetőség, de az egyéni foglalkozás kedvezményes árát csak a fenti időpontokban tudod igénybe venni. Az csoportos foglalkozásokra egyedi kedvezményt a fentiektől eltérő időpontokra is adunk.

Párok és csoportok más időpontban is jöhetnek kedvezményes áron, de kérlek ezt időben jelezzétek felém, mert ez esetben a részvételi díjnak a megbeszélt időpont előtt 1 héttel be kell érkeznie.

Drágának tartod, hogy a későbbiekben teljes áron részt vegyél a foglalkozás folytatásában?

Akkor gondolkozz el egy picit:

 • Gyönyörű környezetben, hatalmas pálya, egy gyönyörű jó idegrendszerű ló, és egy profi lélekoldó-erősítő, képességfejlesztő szakember áll a rendelkezésedre 90 percen, azaz 1,5 órán keresztül.
 • Ne feledd, ha többen jöttök, kaphattok kedvezményt.
 • Sokkal nagyobb árat fizetsz akkor, ha képtelen vagy jól és hatékonyan kommunikálni, nem tudod kifejezni érzelmeidet, nem tudsz rábukkanni a megoldásokra, rugalmatlan vagy és céljaidat sem éred el.

Eldöntheted: A régi rossz sémákat követed, amiért kudarccal, sikertelenséggel, és boldogtalansággal fizetsz, vagy:

Megéri neked befektetni ebbe a csodálatos, élményközpontú folyamatba, amely segít neked a sikeres, boldog élet megteremtésében. Mert az életed jobbá tétele és képességeid fejlesztése a legjobb befektetés.

Ha még van kérdésed, vagy szeretnél jelentkezni a ló asszisztált minikurzusra, akkor kérlek, az alábbi elérhetőségeken keress meg: mobilon: +36 30 39 724 39 vagy e-mailben: csilla (kukac) spiritualislelek.hu

Ha tetszik ez a lehetőség, megköszönöm, ha megosztod másokkal is ezt a csodás ajánlatot. A lovakkal együtt szeretettel várunk! Köszönöm! 🙂