UA-2791234-58

“A Mesterem azt mondta nekem, hogy ezt csak ő tudja megtenni, csak neki vannak ilyen képességei, és csak kizárólag az ő tanácsát fogadjam meg, mert az a tuti.” És aki spirituális körökben tapasztalatlan, ő olykor  felmagasztal valakit, akit ő Mesternek tart, és issza a szavait, feltétel nélkül. Ezt hívják bigott, dogmatikus követésnek. Ez pedig veszélyes.

Rengeteg olyan emberrel találkoztam, aki úgynevezett Mesterhez járt, és sajnos olyan dolgokat hitetett el vele az aktuális mester, amelyek nem igazak.

Azok a magukat mestereknek, vagy spirituális vezetőknek tituláló emberkék, akik a hozzájuk fordulókat, vagy tanítványaikat magukhoz akarják láncolni, nos ők bizony könnyedén el tudják hitetni a kezdő spirituális útkeresőkkel, úton járókkal, hogy bizony ő tudja megmondani a tutit, kizárólag csak ő tud neki segíteni.

Régóta járom a spirituális önfejlesztés, segítés, oktatás útját, és jómagam is találkoztam hiteles spirituális tanítókkal.

A hiteles spirituális segítőkre és tanítókra jellemző, hogy nem magukat tartják mestereknek. Ők inkább arra ösztönöznek téged, hogy fedezd fel saját magadban azokat a képességeket, (pld. intuíció, megkülönböztetés bölcsessége, stb.) amelyekkel te is rendelkezel.

Sőt, nemcsak abban segítenek, hogy felfedezd képességeidet, de abban is útmutatást nyújtanak, hogyan használd bölcsen ezeket a képességeidet. Ez is fontos, hiszen saját tapasztalatból tudom, hogy ha nem tudod mit kezdj spirituális képességeiddel, akkor megijeszthetnek a saját spirituális tapasztalataid.

Annak idején gyermekként már megtapasztaltam spirituális képességeim hatékonyságát – amely először ijesztő volt számomra – és nagyon hálás lettem volna, ha akkoriban lett volna valaki, aki hasznos tanácsokkal lát el azzal kapcsolatban, mit kezdjek megérzéseimmel, felismeréseimmel és hogyan használjam bölcsen ezeket a képességeket.

Azóta természetesen már gyakorlottá váltam ezekben a képességekben, amelyek sikereimhez vezető úton támogatnak engem és örömteli mindennapjaim részét képezik.

Ezért tanítom meg tanítványaimnak már az alapokban többek közt azokat a hasznos praktikákat is, hogyan lehet egyensúlyban tartani a saját energetikai rendszeredet.

Néhány tippet is adok most neked ehhez:

  • Fontos, hogy az az életterület, ahol élsz illetve dolgozol, energetikailag kifogástalan legyen. Tértisztításra szoktak ajánlani illóolajokat, füstölőket, amelyek nagyon jó eszközök ehhez, de nem mindig elegendőek. A KreatívSpirit alaptanfolyamon sokkal több szempontból tanítom meg neked, milyen egyszerűen és gyorsan tudod alaposan és teljeskörűen tisztítani a téged körülvevő teret.
    • Miért fontos a teret tisztítani? Mert a tér energetikai rendszere hatással van rád is, és ez fordítva is igaz.

 

  • Jelentősége van az aura, és a csakrák (energiaközpontok) tisztításának is, amelyet akár meditációval is lehet tisztítani. Fizikai szinten pedig a sós fürdőt ajánlom számodra.

A fenti javaslat is nagyon jó, de nem mindig elég. A csakrák megfelelő mértékű energetizálása, és csakrákhoz kapcsolódó életterületek több oldalról történő pozitív támogatása elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszútávú sikereket érj el az életedben.

És még nem említettem azokat az eseteket, amikor a csakrák közti kapcsolat nem megfelelő. A KreatívSpirit tanfolyamokon szintén kapsz további praktikákat ahhoz, hogyan tudod a energiaközpontjaidat tisztítani és karbantartani.

 

  • Tudatosság edzése, erősítése. A tudatosság edzésébe és erősítésébe a tudatalattinkat is bevonhatjuk. Most csodálkozol? Igen, nemcsak tudatalatti blokkjaid vannak, amelyeket szükséges elengedni, hanem tudatalattinkban kincsek is rejtőznek, amelyeket szintén megtanítok neked feltárni és egyszerűen használni a KreatívSpirit tanfolyamokon.

A tudatosságod nagyban függ a hozzáállásodtól is. Ezért fontos, hogy a kreatív hozzáállás és kreatív gondolkodás képességét tudatosan fejleszted, mert ez megkönnyíti, hogy tudatalattid is részt vegyen a mindennapi sikereid elérésében.

Adok neked egy tippet: Játssz el a gondolattal, és képzeld el, hogy bemész tudatalattid terébe, és megszólítod Tudatalattid Zsenialitását.

Képzeld el, szólítsd meg: Tudatalatti Zsenialitásom gyere, és segíts nekem…. (a pont helyére írd oda, hogy miben kéred a segítséget). Mivel tudatalattidat nem szoktad megszólítani, így elképzelhető, hogy ezt a gyakorlatot időnként meg kell ismételned.

Hogyan lehet sokkal hatékonyabban a tudatalatti kincseidet előhívni, és kreatív hozzáállásodat, kreatív gondolkodásodat a sikereid szolgálatába állítani? Ezt is megtanítom neked már a KreatívSpirit alaptanfolyamon.

 Sokáig vártál valakire, aki majd megment téged? Senki sem fog megmenteni. Ahelyett, hogy arra vársz, majd valaki megment téged, itt az ideje, hogy benső mestered megismerd és megszeresd.

Ne spirituális mestert keress magadnak a külvilágban, hanem találd meg a saját Mesteredet önmagadban. Légy önmagad mestere, és a legszebb álmaidat is túlszárnyalhatod. Ha szeretnéd segíthetek ebben neked.

Legközelebbi bejegyzésemben a trendi spirituális beavatások  csapdájáról mesélek neked.

(írta és szerzői jogok: Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés  alapítója és oktatója, SVT-szakember, író, szövegíró)