UA-2791234-58
Egyébkapcsolatoklélekodásokváltozás

Szerepjátszás parancsra – Bűntudatból és félelemből, vagy szerelemből döntesz? – Teher a gyereknek, ha csak miatta vannak együtt

By 2017-10-04 No Comments

Megmutattuk néhány ismerősünknek az eddigi cikkeket, és érkezett jónéhány kérdés. Bár most augusztusban, szeptemberben írjuk ezeket a cikkeket, de a honlapom újjáépítése miatt csak később kerül nyilvánosságra. Addig pedig ismerősi körben mutattuk meg az eddigi  – szerelmi háromszög – témakörben írt bejegyzéseket.

Ennek kapcsán érkezett a következő kérdés:

Visszatérő kérdés, hogy mikor éri meg megmenteni a házasságot. Nos, egy kliensem esete kapcsán tudom ezt szépen megválaszolni. Kliensem elég rossz házasságban él, és van egy szerelme is.

A szerelme és önmaga védelmében nem árulta el, hogy van valakije, hiszen tudjuk, ilyenkor mérhetetlen harag zúdulna az illető férfira.

Esetünkben viszont a válást illetően a harmadik félnek nincs különösebb jelentősége, mert már hosszú évek óta, egy őrmester-feleség mellett élte az életét a férfi. (Őrmester-feleségnek hívjuk azt a feleség-típust, aki szeret uralkodni a családban. Természetesen nem minden feleség ilyen, de esetünkben erről volt szó.)

A férfi félt a konfliktustól, ezért inkább szerelmet hazudott a nejének.

Eljátszotta a jó férj szerepét.

Volt megint egy sokadik veszekedés a feleségével, mert már így is alapból ingatag lábakon állt a házasságuk.

És itt jön a bizonyíték arra, hogy csak a gyerek, bűntudat, vagy félelem, nem igazán tudja összetartani a házasságot, ha a férfi őszinte önmagához.

Az történt, hogy megbeszélték, oké, a gyerekek és az eltelt x idő kedvéért próbálják megmenteni a házasságot. Megbeszélték, hogy kinek milyen fájdalmai vannak a másikkal kapcsolatban.

Változtatni kellett a feleségnek is a viselkedésén. Sikerült, 2-3 hétig ő volt a legkedvesebb, legaranyosabb feleség. De utána megint kezdett eluralkodni rajta igazi természete.

Vagyis: Parancsszóra nem tud megváltozni valaki a gyerekek vagy egyéb más kedvéért.

Megint elkezdődött a férfi számára a pokol, közben bűntudata volt amiatt, hogy szeretne már elválni a feleségétől, és úgy érezte ezzel cserben hagyja a gyerekeket.

Valójában: A gyerekekben tudatosítani kell és lehet, hogy a válástól függetlenül bármilyen helyzetben számíthatnak rád.

Bűntudatból, a gyerekek kedvéért próbálta elviselni a felesége uralmát, de egyre rosszabb lett a helyzet. A felesége ingadozóan viselkedett, és nem tudott kibújni a bőréből, nem tudott teljesen változtatni a birtokló, parancsolgató viselkedésén.

A lélekoldások során soha nem adok tanácsot, hogy mit tegyen a kliens. Mindig csak a blokkoló energiákat tisztítom és pozitív mintákat építünk be. Ezek hatására a kliens saját maga ismeri fel azt, hogy mi lenne a legjobb megoldás.

Amikor a férfi felismerte, hogy mindenki számára a válás a legjobb megoldás, akkor még további félelmeket kellett nála oldani, hogy véghez is tudja vinni a válás folyamatát.

Vagyis: Ez a férfi eljutott odáig, hogy őszinte legyen önmagával, és meglátta, hogy oké, volt a feleségével való megbeszélésük után néhány hét javulás, de egy kapcsolatot nem lehet parancsszóra, vagy bűntudatból megjavítani. A közös vagyon és a gyerekek miatt főleg a feleség ragaszkodott a házassághoz, de egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a gyerekekkel együtt mindenki jobban jár, ha a válást választják.

Ebben az esetben még családállítást is alkalmaztam, és egyértelműen látszódott, hogy a gyerkek teherként élték meg, hogy ők az egyik okai annak, hogy még együtt van a férfi a feleségével.

Bert Hellingernél – a családállítás technika egyik atyjánál – is tanultam családállítást, és a hosszú évek alatt – rengeteg kliensnél és családállítás által is – tapasztaltam, hogy sajnos a gyerek teherként éli meg, ha a szülei csak eljátszák a szerető pár szerepét, vagy csak miatta maradnak együtt.

Megéri hát őszintének lenni magadhoz, mert ez a kulcsa ahhoz, hogy egy jobb és boldogabb életet élj, és így jó példát mutatsz a gyerekeknek is: Merjenek ők is őszinték lenni önmagukhoz, és szerepjátszás helyett, az igazi boldogságot találják meg és éljék át.

Ha pedig félsz a válás folyamatától, vagy attól, hogy változtass az életeden, keress meg és lélekoldó-erősítővel segítek abban, hogy bátran és felelősséggel tudd megtenni életedben a boldogsághoz vezető változtatásokat.

Mert ugye tudod: A válás nem kudarc, csupán egy állomás ahhoz, hogy kiszabadulj egy rosszul működő, szerelem-mentes, igazi szerelmes szex nélküli kapcsolatból, és elkezdj egy boldogabb, igazi szerelemmel és szeretettel teli életet.

 

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .