UA-2791234-58
bőségEgyébpozitív gondolatokváltozás

Lelkesedés is a bőséghez vezet

By 2016-11-06 No Comments

Sokféle összetevője van a lelki és anyagi bőség megteremtésének, és céljaink elérésének. Az egyik legfontosabb tényező a lelkesedés. Érdemes megvizsgálnod, hogy mennyire vagy lelkes:

– a párkapcsolatodban,

– munkádban,

– hétköznapokban

– céljaid elérésében

Ha valamelyik életterületen azt érzed, hogy kelletlenül állsz a dolgokhoz, akkor ez nagymértékben visszahúz téged abban, hogy előrehaladj célod felé.

Fel kell ismerned, és el kell döntened, hogy valóban el akarod érni a céljaidat, vagy inkább szeretnél továbbra is a biztos, de eredménytelen „langyos vízben” álldogálni?

Nálam például sokáig hiányzott a lelkesedés ahhoz, hogy az angol nyelvet komolyan vegyem, és rendesen megtanuljam. Bár tudtam angolul, de mégis szerettem volna továbbképezni magam. Adott egy lökést az is, amikor eldöntöttem, hogy szeretném használni és továbbfejleszteni az angol tudásom.

Erőt vettem magamon, és elkezdtem keresni a számomra legjobb angol tanfolyamot.

Igen, fontos ez a megfogalmazás. Nemcsak fél gőzzel szerettem volna megtalálni a nekem való képzést, hanem tisztáztam magamban, milyen fontos szempontoknak kell megfelelnie az oktatónak.

Lelkesen kezdtem keresni a számomra legjobb tanfolyamot, akkor már láttam, hogy jobbnál jobb lehetőségek vannak, nekem csupán ki kell választanom a legjobbat.

 

Rábukkantam egy képzésre, ami nagyon megtetszett, és a legjobb áron jutottam hozzá. Így dupla hasznom is keletkezett.

A fentieken kívül azonban még azt tápláltam tudatalattimba is, hogy számomra kitűnő befektetés az angol tanfolyam. Nem csoda, ha ilyen hozzáállással valóban megtaláltam a számomra legjobb angol képzést.

Látod, pozitív megerősítés és lelkes hozzáállással te is be tudod építeni a bőséget hétköznapjaidba.

Ha viszont úgy érzed, hogy még több segítségre van szükséged a bőség megteremtéséhez és örömteli megéléséhez, akkor válaszd az általam kínált lelki oldásokat, vagy a Kreatív Örömteli Bőség minikurzust.

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő és oktató, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol máshol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .