UA-2791234-58
álmokbőségcsodákEgyéb

Megálmodtam és igazából ott voltam – Dal 2016 és indiai mester

By 2016-02-28 No Comments

Sok-sok éve, érdekes képességem kezdett újra kibontakozni. Intuícióm, megérzésem és a megkülönböztetés képessége, már gyermekkorom óta mindig is jól működött. Volt még olyan képességem is gyerekként, hogy megálmodtam előre bizonyos dolgokat, viszont egy rossz álom után (amely sajnos valóban megtörtént a fizikai életben) azt mondtam, nem akarok többet a jövővel kapcsolatban álmodni. Ekkor egy időre leblokkoltam ezt a képességem, de kb. 7-8 éve újra aktívan működnek nálam a jósálmok is.

Az álmok különleges szerepéről már írtam egy másik bejegyzésben, amelyet erre a linkre kattintva is elértek: http://spiritualislelek.hu/almok-titka-valosaga-1-resz/   Most azonban példákat mesélek el nektek, amelyeket évekkel korábban álmodtam meg.

Azért tudom ilyen pontosan ezt az álmot, mert a fontosabb, érdekesebb álmaimat dátum szerint írom le. Az egyik amelyiket néhány éve álmodtam meg, arról szólt, hogy meghívást kaptam egy rendezvényre, ahol beszélgethetek a fellépő énekesekkel. Nos, az elmúlt hetekben valóban meghívást kaptam egy ilyen rendezvényre, méghozzá a Dal 2016-ra, ahol valóban volt alkalmam beszélgetni az énekesekkel (az általam készült interjúkat elolvashatjátok ezen a két linken: http://spiritualislelek.cafeblog.hu/2016/02/15/it-is-love-eljutott-szerelmehez/ és a másik: http://spiritualislelek.hu/holnap-eldol-ki-nyeri-a-dal-2016-ot/

Miközben egyik fellépő énekelt, beugrott a kép, hogy én ezt már megálmodtam, tehát a zene hatására jött elő élénken az évekkel ezelőtti álom, majd mikor hazamentem, fellapoztam álomnaplómat, és megtaláltam ezt a konkrét álmot feljegyzéseim között.

A másik álmom, amelyet szintén néhány éve álmodtam, arról szólt, hogy egy olyan indiai mesterrel konzultáltam, aki Indiában él. Nos az elmúlt hetekben Magyarországon tartózkodott egy indiai mester, és volt szerencsém valóban beszélgetni vele. Kérdeztem a mestert a különleges képességekről is:

  • Vannak olyan képességeim, amelyeket nem tanultam, hanem spontán gyermekkoromban is már tudtam használni, és az évek során egyre kifinomultabbak lettek. A spontán képességeket át tudom adni valahogy másoknak?

– Nem, és nekem is vannak olyan képességeim, amelyet az Isteni Forrástól kaptam, de azokat a képességeket én sem tudom átadni másoknak. – felelte az indiai mester.

  • Ó hát akkor ezek szerint mindenkinek vannak különleges képességei, és az én dolgom többek között az is, hogy segítsek nekik abban, hogy emlékezzenek a saját különleges képességükre. – jött a felismerésem.

A mester pedig egyetértett ebben.

Mivel tudok segíteni neked abban, hogy a te különleges képességeid is aktiválódjanak? Lélekoldásokkal, és ha jobban szeretnél belemélyedni lelked kincseinek feltárásában, akkor a tanfolyamokon elsajátított technikák is támogatnak ebben.

Ja, és hogy melyik zenére ugrott be a Dal 2016-al kapcsolatos álomkép? Erre:


(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, kreatív spirituális lélekfelszabadító és oktató, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol máshol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .