UA-2791234-58

Zsédával készült interjúban, az énekesnő azt nyilatkozta, vannak dolgok, amelyeket jobb nem bolygatni. Teljesen egyetértek vele. Melyek azok a dolgok, amelyeket békén hagyok?

Nem szoktam a jövővel kapcsolatos kérdések után kutatni, bár megtehetném.

Mégis miért nem?

Azért, mert sok-sok választási ösvény áll a lélek rendelkezésére, és oké, akkor most melyik jövőbe tekintsek be? Ennek nincs sok értelme.

A lélek egy inkarnációban rengeteg alternatív választással rendelkezik, még akkor is, ha sajnos a legtöbbször még egyetlen választási lehetőséget sem tud feltárni annak érdekében, hogy továbblépjen, vagy boldogabb életet éljen.

Abban viszont tudok segíteni, hogy el tudja dönteni, mi szolgálja őt a továbblépésben, és a boldog élet megteremtésében. Ha valaki nem szeret dönteni – mert valljuk be ilyen is előfordul – akkor azokat a blokkokat oldjuk, amelyek miatt például fél, hogy rosszul dönt. Nagyon fontos ugyanis, hogy ne félelemből, hanem jó érzéssel, és szeretetből hozzunk meg életünk fontos döntéseit.

Miután a Forrással való kommunikáció számomra már mindennapi tevékenységgé vált, előfordul ugyan, hogy jövővel kapcsolatos információkat kapok az életemmel kapcsolatban, de ezt soha nem én kutatom, hanem spontán kapom ezeket az információkat intuíciómon keresztül.

Hatalmas különbség amikor valaki kíváncsiskodni akar a jövőt illetően, vagy pedig a Forrás tudja, hogy van olyan információ, amely az egyén számára jelentős fontosságú az eljövendő idővel kapcsolatban, és ezért sugallja az illetőnek intuícióján keresztül.

Egyik alkalommal például a Forrás megmutatta intuíciómon keresztül, hogy hamarosan két vendégem érkezik (amire egyébként nem számítottam), majd másnap valóban megérkezett az a két “váratlan” vendég, akiknek a képét, és azt, hogy jönnek hozzám, úgymond előre megmutatták intuíciómon keresztül.

A másik dolog, amit sosem firtatunk: Mit érez a másik a kliens iránt, mint például: Évike szereti Pistit? Nos ilyen kérdéseket nem teszünk fel, mert ez már kíváncsiskodás lenne, és amúgy is ez majd idővel kiderül.

Azt viszont ki lehet deríteni, hogy neked, egy adott személlyel kapcsolatban vannak-e blokkjaid, akár tudat alatt, s ezeket a blokkokat mindig megtaláljuk és átalakítjuk. Hiszen ez már nem kíváncsiskodás, hanem ennek már az a célja, hogy letedd a felesleges terheket.

Fel szokott merülni a kérdés, hogy ezzel beavatkozunk valamibe? A válasz az, hogy természetesen nem, hiszen egyrészről energiákat alakítunk át, másrészről a Forrás csak azokat az információkat adja át nekem, amelyeknek itt az ideje, hogy a klienssel átalakítsuk, és pozitív mintává változtassuk.

Tehát a  Forrás felé intézett kérdések sosem kíváncsiskodást szolgálnak ki, inkább mindig azt a célt szolgálják, hogy felfedezzük a lélek blokkjait, és megtudjuk, mit tanácsol a Forrás, milyen blokkokat tisztítsunk, és milyen új pozitív, támogató és előrevivő mintákat építsünk be annak érdekében, hogy elérjük célunkat, és minél több örömöt tapasztaljunk meg az életben.

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója és oktatója, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .