UA-2791234-58

Spirituális berkekben létezik egy fogalom. Azokat a lelkeket, akik a legtöbbször inkarnálódtak (születtek le a Földre) „öreg lelkeknek” nevezik. Ez önmagában nem dicsőség, és nem érdem. Amikor először mondta ezt nekem valaki, hogy „öreg lélek” vagyok, nem tudtam ezzel az információval mit kezdeni.

Oké, és akkor most mi van? Ettől még nem tudom megoldani a problémáimat, – gondoltam. Amikor ezt az információt közölte velem egy spirituális gyógyító, akkor épp egy megoldhatatlannak látszó helyzetben voltam.

Aztán elkezdtem másképp gondolkodni. Ha tényleg olyan „öreg lélek” vagyok, akkor a lelkem mélyén lehet, hogy már tudom a megoldást a problémámra – morfondíroztam magamban. Ekkor az történt, hogy egyre többet gondoltam arra, hogy nekem már most megvan erre a megoldás (bár akkor még nem láttam az alagút végét). Ez a gondolatmenet gyakran felbukkant bennem, és ez aztán segített megoldanom az adott helyzetet.

Aztán a fenti gondolatmenetből tudat alatt továbbléptem. Volt olyan élethelyzet, mikor már a probléma felbukkanása előtt szó szerint kezemben volt a megoldás.

Az egyik ilyen esetet osztom most meg veletek:

Arról már írtam, hogy annak idején volt egy súlyos balesetem, amelynek következtében halálközeli élményt éltem át.

Nos azelőtt, hogy ez megtörtént volna, szorgosan tanulmányoztam például a kínai gyógyászatot, de persze csak amatőr szinten. Még csi golyókat is vettem, és megtanultam a kezemben görgetni őket, ami azt szolgálja, hogy karbantarthatod vele a meridiánrendszered.

Mikor bekövetkezett a baleset, és az akkori ügyeletes orvos, noha ő maga megállapította, hogy agyrázkódást szenvedtem, nem mentővel vitetett haza, hanem gyalog hazaengedett egyedül. Ugyanez az orvos mondta azt is, hogy nem csinálhatok semmit, csak fekvés az ágyban, stb.. Kicsit humorosan nézett ki, hogy ennek ellenére agyrázkódással simán hazaengedett egyedül.

Szóval bár kóvályogva, de sikeresen hazaértem, persze több hétig feküdnöm kellett, majd kezdtem rosszabbul lenni, és jött az ötlet, hogy használjam ezeket a kínai csi golyókat. Milyen jó, hogy kéznél vannak! – gondoltam, és mást úgysem tehettem, szorgalmasan masszíroztam a tenyerem a golyók segítségével, és szorgalmamnak meglett az eredménye, teljesen meggyógyultam.

Ez volt az egyik újjászületésem története.

No, és van egy jó hírem, nemcsak az “öreg lelkeknek” van meg a megoldás a kezükben már a kihívás előtt, hanem ezt a képességet lehet fejleszteni is, ha együttműködsz a Forrással. (Ennek fejlesztésére a lelki oldásokat és a spirituális tanfolyamokat is tudom ajánlani, mert ezt mindenki meg tudja tanulni.)

Tehát a látszólagos rossz dolgok jóra fordultak, és ha képes vagy a rossznak ítélt eseményeket jóra fordítani, akkor kezedben van a boldogság kulcsa.

Mert:

A legnagyobb boldogság,

a hétköznapi mennyország (Zséda dala egyben egy meglepetés beharangozója is)

(a fenti sorokat írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója és oktatója, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, kreatív spirituális lélekfelszabadító és oktató, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .