UA-2791234-58
Egyébpozitív gondolatokZséda

Jenson Button és Zséda is a felelősség mellett áll

By 2015-07-24 No Comments

Jenson Button Forma 1-es sztárpilóta és Zséda, egy McLaren 650 S Spider autóval érkezett csütörtök este a Johnnie Walker „Join the Pact – Soha ne igyál, ha vezetsz” elnevezésű rendezvény ünnepségére, amelyre jómagam is meghívást kaptam.

Zséda, a felelős alkoholfogyasztás nagyköveteként volt jelen ezen a rendezvényen és elárulta, hogy Jenson mellett teljes biztonságban érezte magát, amíg kocsikáztak. Jenson Button pedig kellemes emlékeket őriz Budapestről, mert itt aratta első futamgyőzelmét.

A Johnnie Walker „Join the Pact – Soha ne igyál, ha vezetsz” elnevezésű kampány idén 10 éves, amit egy tortával is megünnepeltek a meghívottak. A kampány célja az, hogy minél többen alkoholmentesen üljenek volánhoz, de nagyon fontos, hogy ezt nem elég megígérni, az ígéretnél fontosabb, hogy be is tartsák. Ígérni sokszor könnyebb, mint megvalósítani, de reméljük sokan nemcsak így gondolják, hanem így is cselekednek most és a jövőben egyaránt. Épp ebben rejlik a felelősség ereje, hogy nemcsak gondoljuk a jót és szépet, de képesek vagyunk tenni érte.

Jenson Button, a McLaren Honda Forma-1-es sztárpilótája – a nehezebb időszakokban – a poztitív hozzáállást tartja rendkívül fontosnak, és azt, hogy rendkívül jó, összetartó csapat tagja. Igen, az összetartás hatalmas segítség egy közösségben, hiszen így sokkal hatékonyabban tud az adott közösség bármit elérni. A sportban és az életben is jó eredményeket és örömteli sikereket megvalósítani.

Az összetartás valójában a csapat minden tagját erősíti lelkileg, illetve a csapattagok közti együttműködést is sokkal könnyebbé teszi. Érdemes hát összefogni nemes célok érdekében, mert minél többen fókuszálunk a jó dolgokra, annál több élményben lesz része annak a kis csapatnak, amelyhez tartozunk. Emellett pedig a jó dolgok is egyre szélesebb körben terjednek.  🙂

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója, oktatója, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .