UA-2791234-58
csodákEgyébkreatív gondolatokKreatívSpirit módszermegérzés

Intuíció csodája 2. rész: Megérzés vagy aggodalom?

By 2015-07-17 One Comment

Sokmindenben segítségemre van, az, hogy régóta hallgatok megérzéseimre. Egy alkalommal valaki megkérdezte: Mi a különbség a megérzés és az aggodalom között?

Az aggodalom félelmen alapul. Méghozzá a jövőtől való félelmen. 

A megérzés ezzel szemben egy biztos tudás. Olyan tudás, amelyet nem tudsz racionálisan megmagyarázni, mégis létezik és szerencsére sokaknál nagyon jól működik.

Hogyan működik nálam a megérzés? Az intuíció sokféle fajtáját tapasztaltam már az évek során. Valamikor beugrik egy kép, hogy ez, vagy az van, vagy lesz, de előfordult már az is, hogy egy erős és határozott érzésem volt az  adott üggyel kapcsolatban. Mint bármely más spirituális képességet, ezt is jó ha egyensúlyban tudod használni.

Mikor tudod kifogástalanul hasznosítani intuíciód? Ha a szív és elme összhangban van egymással.

Mit jelent ez?

Ugye veled is előfordult már, hogy megéreztél valamit, és aztán nem hallgattál saját intuíciódra? Nos, ekkor a szíved és elméd nem volt összhangban.

Viszont ha hallgatsz megérzéseidre, akkor szíved és elméd nem harcolnak, hanem szépen együttműködnek egymással. (Erre kitűnő gyakorlatokat alkalmazok a KreatívSpirit lélekoldásokon és tanítok a KreatívSpirit tanfolyamokon is)

Mit jelent az, hogy kiegyensúlyozod spirituális képességed? Nos, kb. 10 éve, amikor egy munkahelyen dolgoztam, elkezdtem eléggé intenzíven érzékelni a kollégáimmal kapcsolatos dolgokat. Ezek az intuitív információk, aztán fizikai szinten is beigazolódtak. Viszont engem nagyon zavartak.

Miután akkor már profi módon kommunikáltam Felső Énemmel, az irodai munkámban pici szünetet tartottam, kimentem az irodából és magamban így szóltam Felső Énemhez: Köszi szépen, hogy adjátok az infókat, de nekem most dolgoznom kell. Légyszi csak akkor és csak olyan információt adjatok, amelyre mindenképp szükségem van, vagy a magánéletemmel kapcsolatban, vagy akkor amikor spirituális munkát végzek. Köszönöm!

Onnantól kezdve ez így működik. Miért kellett ezt külön kérnem? Mert a Felső Én Bizottság, illetve a spirituális birodalmakban lévő minket segítő létezők nem mindig vannak tisztában azzal, hogy mi az a tér és idő. Hiszen a spirituális birodalmakban nem létezik sem tér, sem idő. Ezért csak mi tudjuk, hogy milyen mértékben és mikor tudunk foglalkozni az általuk szolgáltatott információkkal. Amint látod, Felső Én Bizottságommal, mint egyik jó barátommal ezt is szépen megbeszéltem.

Te is szeretnéd megtanulni, hogyan kell a hétköznapokban Felső Éneddel, Forrással kommunikálni és együttműködni? Akkor gyere és szerezd meg ezt az átfogó és hasznos tudást a KreatívSpirit tanfolyamokon. 🙂

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldás-erősítés alapítója és oktatója, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

 

Author admin

More posts by admin

Join the discussion One Comment

  • Tökéletes megfogalmazás volt,és világos. Én megértettem, még a hideg is végig futkorászott rajtam. Mert a megérzéseimet alátámasztották abban a pillanatban,amikor az egészet végig olvastam. Hálásan köszönöm.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .