UA-2791234-58
csodákEgyébmegérzés

Intuíció csodája 1. rész: Fodrász

By 2015-07-09 No Comments

Biztos veletek is történt már olyan, hogy előre megéreztetek dolgokat. Amikor gyerekkoromban előfordult velem, ezzel nem tudtam mit kezdeni, aztán elkezdtem egyre többször hallgatni a megérzéseimre, és rájöttem: mindenképp megéri.

A megérzések hétköznapi dolgokkal kapcsolatban is nagy szolgálatot tesznek. Elmesélek most egy ilyen esetet, amely sok-sok évvel ezelőtt velem esett meg:

Fodrászhoz készülődtem, és általában nem szoktam hajat mosni előtte. Akkor viszont volt egy erős érzésem, hogy most kivételesen hajat kell mosnom, és csak utána menjek a fodrászhoz. Megérzésemre hallgatva így is tettem.

Aztán elmentem a fodrászhoz, és a fiatal fodrászlány kétségbeesve fogadott: – Ne haragudj, de épp most vettük észre pár perce, hogy nincs meleg víz, és így nem tudom megmosni a hajad.

– Semmi baj – mondtam vigyorogva – én otthon már megmostam, úgyhogy vághatod nyugodtan.

Ezzel mindkettőnknek időt és energiát spóroltam, és lett egy szép frizurám. A megérzésem kitűnően működik más életterületen is, köszönhetően annak, hogy évtizedek óta továbbfejlesztem különleges képességem. 🙂

A megérzés képessége mindenkiben benne van, tehát te is tudod használni. Tudok benne segíteni, ha szeretnéd fejleszteni.

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, kreatív spirituális lélekfelszabadító és oktató, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .