UA-2791234-58
angyali segítségcsodákEgyéb

Angyali segítséget kaptam

By 2015-04-27 No Comments

Sok olyan példát tudnék mondani, amikor életemben az angyalok nyújtottak segítséget. Az egyik ilyen angyali segítséget közlekedés közben kaptam.

Egy alkalommal, amikor olyan munkát végeztem, ahol 12 órát kellett dolgozni, és hajnalban indultam hazafelé. Az akkori munkahelyemről ugyanis csak úgy tudtam hazamenni, ha átmentem a zebrán a buszmegállóhoz. Igen ám, de a zebránál nem volt lámpa, és ezt az autóval közlekedők kihasználták. Nem bírtam az éjszakás műszakot, de kötelező volt bevállalni, és amikor az utcán közlekedtem, olyan álmos voltam, hogy magától lecsukódott a szemem. Ilyenkor mindig a kezemmel segítettem magamnak felnyitni a szemhéjamat, hogy nehogy baleset legyen. Egyik ilyen műszak után, tudatosan kértem Michael arkanagyalt és seregeit, hogy vigyázzanak rám a közlekedésben.

A zebránál körülnéztem, és nem jött semmi, de amikor már a zebra közepére értem, a sarkon lévő ház mögül váratlanul 200-as sebességgel előviharzott egy piros sportkocsi. A zebra közepén meglepődve álltam. Nem volt időm sem hátra, sem előre ugrani, hogy a kocsit kikerüljem. Az autónak sem volt már ideje kikerülni engem.

Teljesen telibe talált volna, de ekkor az történt, hogy (ezt másképp nem tudom leírni) az angyalkák odébbtolták a kocsit, oldalra. Egy gépkocsi pedig – mint tudjuk – nem tud kanyarodás nélkül oldalazni. Mindez pár másodperc leforgása alatt történt.

Én csak annyit láttam, hogy egy láthatatlan erő függőleges irányba odébbvitte a kocsit, így ennek köszönhetően nem engem talált telibe az alkalmi autóversenyző, hanem előttem száguldott el. Nem kanyarodott, hanem egyenes irányba mozgott oldalra, mintha egy játékautót toltak volna félre. Ez fizikailag lehetetlen, de az angyali segítségnek tulajdonítottam, és megköszöntem nekik.

Fontos azonban megjegyezni: Ha előre védelmet kérsz és önként tudatosan egy száguldó kocsi elé állsz, az súlyos következményekkel jár! Nyilvánvaló, hogy ebben az esetben súlyosan megsérülsz, vagy meghalsz, mert önként álltál a száguldó kocsi elé! Az életedért ugyanis te vagy a felelős, vigyázz hát rá! Az angyalok segítenek, de a felelősséget nekünk kell vállalnunk gondolatainkért, és tetteinkért.

Más alkalomkor is tapasztaltam hatékony angyali segítséget, de erről még később mesélek.

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekoldó-erősítő alapítója és oktatója, Spirituális Választerápie (SVT)-szakember,  légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .