UA-2791234-58
bőségEgyébváltozás

Felkérés a Bőségre – ekkor tudatosult a KreatívSpirit (4. rész)

By 2015-04-26 No Comments

Korábbi bejegyzéseimben már említettem, hogyan indult útjára 2009-ben, először nem tudatosan a KreatívSpirit módszere. Mikor tudatosult, hogy akár egy egész módszert összeállíthatok? Akkor, amikor valaki felkért rá, hogy állítsak össze egy olyan CD-s tananyagot, amelyet otthon is lehet használni.

2010 végén kezdtem el a munkát, és a CD-s minitanfolyam tananyagát Kreatív Örömteli Bőség, avagy jólét a KÖB-ön címmel láttam el. Viszont amikor a CD anyagán munkálkodtam, egymás után jöttek az ötletek (Forrás segítségével, intuíciómon keresztül) a meditációs gyakorlatokat illetően. A végén pedig már olyan rengeteg meditációs gyakorlat gyűlt össze, hogy először picit kétségbe estem: de ha ilyen sok ötletem van, akkor ez a CD-s tananyag soha sem lesz kész, mert mindig újabb és újabb jön. Kértem tehát a Forrástól megint egyértelmű vezettetést, hogy akkor most mi legyen, mert ugye egy CD-s minitanfolyam nem lehet végtelen hosszúságú.

Aztán megérkezett a válasz is, miszerint válogassam ki a legegyszerűbb gyakorlatokat, és azokat tegyem a CD-re. A többiből és több mint 23 éves spirituális tudásomból, tapasztalatomból pedig alkossak önálló módszert.

2011-ben tehát az időm nagy részét annak szenteltem, hogy megalkossam az új módszert, amelynek nemcsak az energiatisztítás, hanem a pozitív minták, kreatív esszenciális beépítése is a lételeme.

Magas tudatosságot képvisel a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés, és sok SVT-s is azon a véleményen van, hogy jobban tetszik neki a KreatívSpirit módszere. Viszont nem felejtem el, honnan kaptam a legerősebb spirituális tudást, és Robert E. Detzler munkásságát és az SVT-t továbbra is használom és tisztelem. A kreativ gondolkodás, játékos hozzáállás és a spiritualitás, energiatisztítás ötvözete jellemző az új módszerre, amely létrehozásával 2012. márciusában lettem kész, és a KreatívSpirit nevet adtam ennek az átfogó technikának.

A KreatívSpirit létrehozásakor azt is szem előtt tartottam, hogy bizony amikor hivatalos SVT-tanárként tanítottam négy éven keresztül az SVT-t, én is azt tapasztaltam: nagyszerű a módszer, de sajnos nagyon szakmai a nyelvezete, ezért aki jobban el akar mélyülni benne, annak nagy türelemre van szüksége. Nem sok tanulónak volt azonban türelme ehhez a szakmai nyelvezethez, ezért a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszer egész nyelvezetét, gyakorlatait és tananyagát is úgy alkottam meg, hogy: egyszerű, átfogó, kreatív és persze hatékony egyben.

A másik jelentős dolog, amelyben Robert E. Detzler, a Spirituális Választerápia megalkotója is egyetértett velem, az, hogy bizony sokszor nem elegendő a hosszútávú javuláshoz az energiatisztítás. No, és bevallom, amikor elkészültem a KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszerrel, a használat előtt volt még bennem némi bizonytalanság, ezért sokat adtam Robert E. Detzler véleményére, aki az ő megszokott, lényegretörő módján ennyit mondott: Ez teljesen rendben van! Szuper!

Az élet is igazolta, hogy a KreatívSpirit módszerrel bárki továbbléphet egyszerűen, kreatívan, játékosan és hatékonyan. Azóta pedig még újabb és újabb ötletek is jönnek, tehát a KreatívSpirit folyamatosan fejlődik tovább. Ha szeretnél velem tartani várlak szeretettel az egyéni Kreatív Spirituális Felszabadítás lélekoldásokon és/vagy a KreatívSpirit tanfolyamokon, valamint a Kreatív Örömteli Bőség minikurzuson is.

A folytatásban – hamarosan – megtudhatod, hogyan született meg a KreatívSpirit logója, és mit jelképez pontosan. 🙂

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekfelszabadító és oktató, légzéstréner, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is továbbküldheted.)