UA-2791234-58
belső gyermekEgyébkreatív gondolatokkreatív kommunikációKreatívSpirit módszerlélekodásokmeditációváltozás

Jókedv, nevetés a meditációban – KreatívSpirit létrehozása 3. rész

By 2015-04-25 No Comments

A KreatívSpirit lélekoldó-erősítő módszer több szálon jött létre. Annak idején felismertem, hogy vannak olyanok, akik bár szeretnének meditálni, de mégsem tartoznak az az egyhelyben ülő, elmélyülő típusok közé. Ez adta az ötletet, hogy tegyem színessé és szórakoztatóvá a meditációs gyakorlatokat.

Nevetni a meditációban? Ez nem jellemző rá, max. jó, harmonikus érzés szokott eltölteni minket ebben az állapotban.

Nos, amikor létrehoztam az első szórakoztató meditációt, akkor egy barátnőmön próbáltam ki először. Ez az Önajándékozó nevű meditáció volt, ahol a meditáció egyik elemében felbukkan egy mesefigura. Barátnőm, szokás szerint ellazult, és elkezdtem levezetni neki a meditációt. Amikor a meditációs gyakorlat azon részéhez értünk, hogy és most felbukkan a kedvenc mesealakja, nos, onnantól kezdve barátnőm a meditációt végignevette. Majd a meditáció végén megkérdezte: Na, most akkor kezdhetjük elölről ugye?

Miért kezdenénk elölről? Nagyon ügyesen csináltad! – mondtam neki.

Erre azt felelte: – Hát azért, mert végignevettem az egészet. Vagyis azt hitte, hogy elrontotta a folyamatot.

Pont ez a lényeg, hogy ne “csak” jól érezd magad közben, hanem szórakozz is picit. – nyugtattam meg őt. Úgyhogy egyátalán nem kell megismételni, de persze lehet, ha szeretnél még többet nevetni. 🙂

A KreatívSpirit tanulságos, teljes sztoriját elolvashatod, ha ide kattintasz: KREATÍVSPIRIT  ÉS  VARÁZSLÁNY  MESÉJE

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, Spirituális Választerápie (SVT)-szakember, KreatívSpirit lélekfelszabadító és oktató, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de ezt az írást erre a weboldalra hivatkozva szerző nevének megjelölésével megoszthatod a fenti FB gombbal, vagy az írás linkjét is

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .