UA-2791234-58

Sokszor hallottam már ezt a kérdést kliensektől, érdeklődőktől: Ki voltam én előző életemben? Nos, ennek a kérdésnek önmagában nincs sok értelme.

Miért? Mert akár százezer oldalon keresztül írhatnám, hogy kik voltunk előző életünkben… A lélek ugyanis többször, több szereposztásban tapasztalt már különböző helyeken és időkben, más életekben.

 

Azt viszont érdemes kideríteni, hogy jelen életünkben milyen előző életből áthozott energiák blokkolnak minket akár tudat alatt, és ezt Spirituális Választerápia és a KreatívSpirit lélekoldó erősítő módszerrel egyaránt megtehetjük, méghozzá gyengéd és biztonságos módon, hipnózis nélkül.

Természetesen azokat az életeket vizsgáljuk mindig, ahol a probléma gyökere található, és időközben az akkori szereposztásra is fény derül.

Mi a gond a hipnózissal? Önmagában semmi, főleg ha etikus, jó szakember végzi. De előző életek vizsgálatánál nemcsak átéli hipnózis alatt a kliens a vizsgált előző életben megélt negatív energiákat, de olyan energiák is felszínre kerülnek akár sejt-, ill. DNS szinten is, amelyről sokszor sajnos a hipnózist vezető sem tud, így azt nem tudják megfelelő módon kezelni, bármennyire is segítőkész az utaztató.

A KreatívSpirit  alaptanfolyamon azt is megtanulhatod, hogyan kezeld és engedd el, a más életek vizsgálatakor felszínre került energiákat nemcsak tudat alatt, hanem sejt- és DNS szinten egyaránt gyengéd módon. Emellett a gyengéd feltárás közben természetesen az is kiderül, milyen szerepet játszottunk abban az életben, amikor a blokkok kialakultak. A vizsgálattal egyidőben pedig a tisztulás is megtörténik.

(írta és minden szerzői jog fenntartva: Kabany Csilla, KreatívSpirit lélekold-erősítő és oktató, Spirituális Választerápia (SVT)-szakember, légzéstréner. A szerző engedélye nélkül -e sorokat nem másolhatod és teheted közzé sehol, semmilyen formában, de e blog linkjét nyugodtan megoszthatod.)